Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o datę wrzucenia paczki przez @HeheheM'a?

Mogę to dodać, postaram się jeszcze dzisiaj.

Tak o to mi chodziło,

Riven dziwacznie robi combo (zarówno yolo jak i UC) i Lee dosyć często missuje Q :v

+ vayne słabo/wcale nie używa E w ściane (marskman) nawet princer o Tym pisał

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tej funkcji powyżej co zapronowales do programu to wystarczy aby Hehehem nazywał paczki typu "Nazwa data" np "LSharp 21.10.2014" i będzie wiadomo. Chyba, że mistake zrobi coś w programie podobnego.

Przetestowałem już sam Lee Sina (MasterOfLeeSin) i śmiga całkiem okej ale zbyt często używa omena lub E i nie trafia gościa (podczas gonitwy). Grałem z TRUSYmyjumps pod spacją i inseców nie robiło zbyt dobrze [T] lub wcale.

Link do paczki jest hardcodnięty, więc taka metoda nie przejdzie.

Napisałem już w PHP skrypt, który przy wrzucaniu paczki sam zwiększy version.txt o 1 oraz zapisze datę wrzucenia. Jeszcze go tylko dopracuję, wieczorem będzie gotowe.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

#Update Downloader'a

L# downloader został update'owany, od tego momentu wyświetlana jest data ostatni raz, wstawionej paczki.

#Update paczki

QUhIR7.png

Opublikowano

Gdzie mogę pobrać skrypty ?

...no pobierasz downloadera z pierwszej strony tematu, wypakujesz, odpalasz #L i masz tam wszystkie skrypty - musisz jedynie zrobić update i compile;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Też macie takie coś że na różnych postaciach skille nie wykonują się poprawnie? Np na syndrze W, raz użyje raz nie - na Annie to samo. Na riven podobno drugiego ulta nie używa.

Opublikowano

@HeheheM tego downloadera wypakuje do folderu appdata ? I czy usunąć poprzedni folder ? o jak wypakuje to odpalić Tego downloadera ?

Wypakuj do obojętnie jakiego folderu, obojętnie gdzie, byle by byl pusty.

Downloader służy tylko i wyłącznie do pobierania najnowszych paczek oraz do sprawdzania, kiedy została wstawiona ostatnia paczka.

QUhIR7.png

Opublikowano

Nowa wersja programu!

http://www6.zippyshare.com/v/22413186/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/1af1ed9b8e529b8a420e77875b74320930b69dd1331fa94a9d6475c1d5bcd183/analysis/1413139093/

Dodano nową, NIESZKODLIWĄ "funkcję" na końcu programu. Sami się przekonajcie ^_^

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

MSVCR120.dll jak to naprawić próbowałem już wrzucać folder do appdaty LSharpDowonload oraz podmieniłem MSVCR120.dll i nic to nie dało

Opublikowano

Przeczytaj dokładnie, co wyświetla się w konsoli. :p

nie wiem czemu zadziałało po zainstalowaniu #L ze stronki i odinstalowaniu ale ważne że działa :D

Opublikowano

Podczas wypakowywania leagueshark pojawia mi się komunikat, że plik config.xml jest uszkodzony. Konkretnie błąd sumy kontrolnej w tym pliku. Jakieś sugestie dotyczące naprawy? No i jeszcze jedno. Poprosiłbym o skrypt Ultimate Carry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...