Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kakami

Myślę że pomoże usunięcie całkowicie L# z " %appdata% " (Win+R)

I zainstalowanie na nowo gdyż widziałem jak pobierałem dzisiaj o około 14 nowy plik który podobno naprawia błędy związane z L#.

Opublikowano

#Update

Dodanie pare skryptów, poprawienie kodu, usunięcie skryptów które, zostały usunięte z githubów Twórców.

Jeżeli macie jakieś błędy związane z PACZKĄ, nie z samym lol'em, uruchomcie program "Użyj tego przed pierwszym uruchomieniem LeagueSharp'a, by uniknąć błędów z nim związanych" gdy program skończy pracę, automatycznie się wyłączy.

Gdy program automatycznie się wyłączy, możecie włączyć L#.

Musicie poczekać, aż wszystkie skrypty poprawnie się pobiorą i skompilują.

Enjoy!

QUhIR7.png

Opublikowano

#Update

Dodanie pare skryptów, poprawienie kodu, usunięcie skryptów które, zostały usunięte z githubów Twórców.

Jeżeli macie jakieś błędy związane z PACZKĄ, nie z samym lol'em, uruchomcie program "Użyj tego przed pierwszym uruchomieniem LeagueSharp'a, by uniknąć błędów z nim związanych" gdy program skończy pracę, automatycznie się wyłączy.

Enjoy!

LightningRyze Działa?

Eloszka

Opublikowano

pobralem najnowsza wersje i polowa skryptow ma compiling error, usunalem stary folder L# pobralem nowa, wypakowalem, wlaczylem Użyj tego przed pierwszym uruchomieniem LeagueSharp'a, by uniknąć błędów z nim związanych potem wlaczam l# nie klikam nic samo sie wszystko robi i polowa sie kompiluje a polowa nie, co jest  nie tak?

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

#Update

Enjoy!

już się samo updat'uje nie trzeba nic pobierać??

Opublikowano

Czym to może być spowodowane?

Error Injector

Error - System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Odmowa dostępu

w System.Diagnostics.ProcessManager.OpenProcess(Int32 processId, Int32 access, Boolean throwIfExited)

w System.Diagnostics.NtProcessManager.GetModuleInfos(Int32 processId, Boolean firstModuleOnly)

w System.Diagnostics.ProcessManager.GetModuleInfos(Int32 processId)

w System.Diagnostics.Process.get_Modules()

w LeagueSharp.Loader.Class.Injection.get_IsInjected()

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć co zostało z updatowane? bo nie wiem czy się opyla znów pobierać najnowszą wersje

Dodanie kilku skryptów, poprawa Lightning Ryze.

Naprawa Error Compile.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM

Mam problem, usunąłem wszystkie pliki z appdata, i ogólnie. Pobrałem nowego downloadera. i Zrobiłem wszystko po kolei jak potrzeba. Odpalam L# następnie gre i jest tylko zielony napis u góry. Gdy klikam F5 nic się nie dzieje, kiedy przechodzę do L# przy każdym skrypcie w rubryce Version jest znak zapytania a przy rubryce Type jest Unkown, gdy klikam CompileAll nic się nie dzieje, update all również. A żeby działało to muszę zrobić nowy profil, pobrać skrypt i dodać go lokalnie, przez githuba nie działa. ;/

Wiesz jak temu zaradzić?

Opublikowano

@HeheheM

Mam problem, usunąłem wszystkie pliki z appdata, i ogólnie. Pobrałem nowego downloadera. i Zrobiłem wszystko po kolei jak potrzeba. Odpalam L# następnie gre i jest tylko zielony napis u góry. Gdy klikam F5 nic się nie dzieje, kiedy przechodzę do L# przy każdym skrypcie w rubryce Version jest znak zapytania a przy rubryce Type jest Unkown, gdy klikam CompileAll nic się nie dzieje, update all również. A żeby działało to muszę zrobić nowy profil, pobrać skrypt i dodać go lokalnie, przez githuba nie działa. ;/

Wiesz jak temu zaradzić?

Poczekaj aż się wszystkie skrypty pobiorą i poprawnie skompilują..

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM

To się dzieje już od kilku update`ow.

Moge sobię tak czekać godzinami i nic się nie dzieje. Ale spróbuję.

@Edit

Po prawej stronie kręci mi się cały czas to kółeczko ale dodam że jak stworzę nowy profil i dodaje skrypt przez Githuba to na tej liscie co powinno wybrać się skrypty do zainstalowania nic nie ma. Więc jak mają mi się zrobić update?

Opublikowano

@HeheheM

To się dzieje już od kilku update`ow.

Moge sobię tak czekać godzinami i nic się nie dzieje. Ale spróbuję.

@Edit

Po prawej stronie kręci mi się cały czas to kółeczko ale dodam że jak stworzę nowy profil i dodaje skrypt przez Githuba to na tej liscie co powinno wybrać się skrypty do zainstalowania nic nie ma. Więc jak mają mi się zrobić update?

Musisz poczekać aż te koło przestanie się kręcić..

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM Czekam cały czas a napis update jest tylko przy jednym skrpycie czyli przy "olafisback" 

PS: Tak trudno zrozumieć że nawet jak stworze nowy profil i zainstaluje obojętnie jaki skrypt to nie można go zainstalować?

DAQTPMD.png

Opublikowano

@HeheheM Czekam cały czas a napis update jest tylko przy jednym skrpycie czyli przy "olafisback" 

PS: Tak trudno zrozumieć że nawet jak stworze nowy profil i zainstaluje obojętnie jaki skrypt to nie można go zainstalować?

855901414708495395089.png

Tak trudno zrozumieć że jak stworzysz nowy profil, w ciągu pobierania plików i ich kompilowania na drugim, nic nie dodasz ?

QUhIR7.png

Opublikowano

Coś się stało z L#, bo jak chciałem injectować skrypty to był bugsplat. Usunąłem wszystko związane z L# ściągnąłem na nowo i pisze compiling error...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...