Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A u mnie wyskakuje blad z wn32 i wgl nie moge wlaczyc LeagueSharp.Loader 

wszystko mam poinstalowane i tylko z tym mam problem . 

System : Microsoft Windows XP Professional

Wersja 2002

Dodatek Service Pack 3

Opublikowano

A u mnie wyskakuje blad z wn32 i wgl nie moge wlaczyc LeagueSharp.Loader 

wszystko mam poinstalowane i tylko z tym mam problem . 

System : Microsoft Windows XP Professional

Wersja 2002

Dodatek Service Pack 3

Bo L# nie wspiera XP.

Zainstaluj win7+

Opublikowano

Pomóżcie mi ! mam bład gdy właczam gre wywala mi ze leagune przestał działac i jak odpalam na nowo to mam bład 

"couldnt load coinfg.xml" co mam zorbić i potem jak wlaczam an nowo l# to nie ma skryptów i musze usunac z uruchom leagunesharp i updatowac na nowo .... prosze o pomoc nawet nie dzial przy uruchomieniu jak sie jest w grze! 

Opublikowano

Używam win 8.1 mam wszystkie vcredist, no i netfx. Podczas włączania gry, od razu bugsplat

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

po wlaczeniu L# gdy gra zaczyna sie ladowac wywala L# z komunikatem  Program LeagueSharp.Loader przestal dzialac.

ktos wie o co biega?

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

taki bajer dzieki :3 Szkoda tylko ze Devryze jak i lighting urzywa skilli odwracajac sie plecami.

i wkoncu dziala evade :)

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

Opublikowano

co mam z tym zrobic pomocyy :D

po wlaczeniu L# gdy gra zaczyna sie ladowac wywala L# z komunikatem  Program LeagueSharp.Loader przestal dzialac.

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

Ja natomiast mam problem z scryptem do xeratha oraz syndry problem polega na tym ze bot sam puszcza skille nawet jak nie naciskam space, zauwazylem tez ze bot juz nie trafia z taka sama precyzja co 2-3 dni temu chodzi mi dokladnie o scrypt do xeratha 

Opublikowano

Wywalalo mi po fixie launchera errory z dllkami, popodmienialem wszystkie ale o to nowy problem..

http://screenshooter.net/100253108/vnkgqgn

mial ktos cos takiego?

nie :P

Spakuj mi ktos nowe l# xD

popieram, za duzo chaosu z tym wszystkim, za duzo errorow a nie ma kto pomoc. takze jestem za nowa paczuszka ;d

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

nie :P

popieram, za duzo chaosu z tym wszystkim, za duzo errorow a nie ma kto pomoc. takze jestem za nowa paczuszka ;d

To pobierz downloader i uruchom.

QUhIR7.png

Opublikowano

no robilem tak i nic :( pisalem o tym pare postow wyzej 

To nie jest problem związany z paczką..

Postaraj się przy włączaniu League of Legends.exe nie lolclient.exe tylko league of legends.exe, czyli po champion select nie używać wgl. komputera w tle, dopiero gdy pojawi się w oknie ładowania się postaci u góry ekranu zielony napis "LeagueSharp" możesz zminimalizować okno ładowania i porobić coś w tle.

Jeżeli nadal będzie wyskakiwał ten problem, zostaje reinstalacja vcredist'ów zgodnie z tym poradnikiem : http://www.mpcforum.pl/topic/1298715-vcredistdownloader-pobierz-wszystkie-wymagane-programy/?p=11086269

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...