Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz na strone joduska.me i sie rejestrujesz, pozniej podajesz te dane do lsharp :]

Pokazuje na mapie gdzie ostatnio był przeciwnik oraz miejsce gdzie możliwe że jest postawiony ward oraz tam gdzie jest postawiony. Chyba to ten skrypt. Jest jest np ???0:30??? to jest prawdopodobienstwo ze jest tam postawiony a jesli jest 0:30 to jest tam postawiony ;d

od tego jest Tracker a map hack to wogole co innego powinien byc :P tam niby jest cos zaznaczone roznymi kolorami lecz ja ich nigdzie nie widze :P

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj wszystko pieknie dzialalo , nagle mam dziwny problem gdy naciskam podczas gry f5 to mam drastyczny spadek fpsow normalnie pokaz slajdow a rano jeszcze bylo wszystko git

PS. juz nie ma lagow lecz skrypt na syndre uzywa E w zla strone

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Na jakiej zasadzie powinien dzialac map hack ? lub czy to wogole dziala skrypty niby sie zaladowaly sa jakies tam 2 opcje ktore sa "on" ale nie widze zadnej roznicy. czy to sie aktywuje jakos ? czy poprostu wadliwy skrypt ?

pokazuje ci na minimapie gdzie ostatnio znajdowal sie wrog jesli teraz go nie widzisz (napisany jest np malphite przy tribushu)

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

usunąłem #L i teraz po ponownym pobraniu i odpaleniu downloadera pojawia się komunikat że nie ma obecnie nowsze paczki i mi nic nie pobiera, co muszę usunąć aby nie pokazywało tego komunikatu i ponownie pobrało?

Opublikowano

usunąłem #L i teraz po ponownym pobraniu i odpaleniu downloadera pojawia się komunikat że nie ma obecnie nowsze paczki i mi nic nie pobiera, co muszę usunąć aby nie pokazywało tego komunikatu i ponownie pobrało?

nie wiem co usunąć, ale tu masz najnowszą paczkę. będzie śmigać :)

xxx

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

Proszę o pomoc w takim razie:

Pobrałem paczke #L, włączam ją, następnie lola i klikam te okieneczka w sharpie do aktywowania skryptów, ale w trakcie ładowania gry nie mam zielonego napisu sharpa a w grze  po kliknięciu shift nic sie nie dzieje, nie mam menu programu.

Dodam że mam zaznaczoną opcję injext w programie

Opublikowano

Kombinacja klawiszy "windows + R" wpisujesz %appdata% i usuwasz folder LSharpDownloader

Następnie uruchom L# Downloader.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM, po tym update w moim przypadku za każdym razem L# uruchamia się poprawnie, lecz nie inicjuje się z grą. W czym tkwi mój problem? Jak go rozwiązać?

Opublikowano

Skan, 2h.

nie umiem, mozesz usunac moj post i tak jest zbedny :P

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

Proszę o wyjaśnienie czemu ls nie injectuje lola, mam włączony przez administratora, zaznaczone opcje inject i włączałem go przed jak i po włączeniu lola i nic, nie mam podczas ładowania gry zielonego napisu z nazwą programu a podczas gry także nic nie mam po kliknięciu shift.

Opublikowano

Ok jednak problem był po stronie programu a raczej tego że strona umarła na jakiś czas, wszystko śmiga elegancko, mam prośbe, macie spis skryptów co jaki skrypt robi?

Opublikowano

co moze byc przyczyna tego ze w grze 3/4 razy mam bugspalta? uzywam tylko bliiza tarckera i evade

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

nie czaisz co napisalem :P mam bug spalta w trakcie gry. ide normalnie i nagle bug splat. i tak mam pare razy w grze. nie mam pojecia co moze byc tego przyczyna

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...