Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak pobieram vcredist_arm otwieram pisze arm nie jest prawidlowa aplikacja systemu win 32

i jak jestem w cham seplect pisze ze jakas aktualizacja leaguesharp .core

Hmm... nie wiedziałem, że w PC montują procesory ARM.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@dadajszen

Więc wątpisz żeby program był płatny? Że będą prawdopodobnie obejścia na ten program? :)

Pisanie programu w C# zmniejsza możliwości zabezpieczania programu, więc mało prawdopodobne, by program był całkowicie płatny.

@Vesim przegląda ten temat :_;

Więc wątpisz żeby program był płatny, że będą istniały obejścia ? :P

65135238787935115850.gif

Opublikowano

@dadajszen

Więc wątpisz żeby program był płatny? Że będą prawdopodobnie obejścia na ten program? :)

Więc wątpisz żeby program był płatny, że będą istniały obejścia ? :P

Będą obejścia. Program w C# łatwo zdeobfuscować, na większość obfuscatorów zwykły de4dot wystarczy.

Opublikowano

Jak włącza mi się loading screen ma być taki dźwięk jak by się coś włączało jako administrator?

tak

Opublikowano

a mi sie skrypty nie chca sciagnac jak klikam tam z tych linkow...

w logach pisze mi tak:

File Updated - C:\Users\KoSu\AppData\Roaming\LeagueSharp\Repositories\81FEC7DB\trunk\CloneRevealer\CloneRevealer.csproj

Compile - Check ./logs/ for details - C:\Users\KoSu\AppData\Roaming\LeagueSharp\Repositories\81FEC7DB\trunk\CloneRevealer\CloneRevealer.csproj

Opublikowano

HeheheM mam taką prośbę, mógłbyś pisać w temacie kiedy i o której robiłeś ostatnie aktu paczki ? :)

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

HeheheM mam taką prośbę, mógłbyś pisać w temacie kiedy i o której robiłeś ostatnie aktu paczki ? :)

Wczoraj o 23.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Posiadam problem. Mianowicie podczas uruchomienia LOLa program L# wysyła komunikat o braku pliku msvcr120.dll. Po wrzuceniu do folderu tego pliku L# nie inicjuje się z grą. Pobrałem nowy fix i reinstalowałem wszystkie potrzebne programy a problem nadal występuje.

Opublikowano

Posiadam problem. Mianowicie podczas uruchomienia LOLa program L# wysyła komunikat o braku pliku msvcr120.dll. Po wrzuceniu do folderu tego pliku L# nie inicjuje się z grą. Pobrałem nowy fix i reinstalowałem wszystkie potrzebne programy a problem nadal występuje.

pobierz windows coś tam... wpisz w wyszukiwarke forum to ci wyskoczy gdzies ;)

Topic: Jinx na marksmanie jest z*******a ! PIERWSZY RAZ GRAŁEM - Staty 15/5/7 ! 

Opublikowano

Aktualizacja programu.

+ Dodano wyświetlanie daty ostatniej paczki

+ Dodano napis, czy masz najnowszą paczkę, który się pokazuje przy włączeniu programu

+ Usunięto konsolę z programu, teraz wyjątki są zapisywane do pliku stderr.txt

+ Poprawiono kolejność wykonywania czynności

+ Przyspieszono ogólne działanie programu

+ Teraz usuwa pliki tymczasowe programu

+ Naprawiono kilka błędów

LSharpDownloader powinien zapytać o aktualizację.

pobierz windows coś tam... wpisz w wyszukiwarke forum to ci wyskoczy gdzies ;)

Topic: Jinx na marksmanie jest z*******a ! PIERWSZY RAZ GRAŁEM - Staty 15/5/7 ! 

Visual C++ Redistributable 2013 x86 i x64.

Opublikowano

@Marcoly mówiłeś kiedyś w jakimś temacie (nie mogę znaleźć, a szukałem) jak odpalić #L i Bola żeby działały razem. Gdybyś był tak miły albo ktoś inny to proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...