James Rodríguez Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Siemka mam następujący problem, a mianowicie nie mogę zainstalować żadnego skryptu w L#. Każda próba jest poprzedzana następującym komunikatem : Rozwiązania których próbowałem wielokrotnie : Przeinstalowanie L#, usunięcie folderu z LeagueSharp (%appdata%), pobranie gotowej paczki od użytkownika MPC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireShooT Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp2905 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Tez tak miałem, musicie ściągnąć skrypt na kompa i podać do niego lokalizacje, nie przez githuba tylko locale bierzecie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delikwentny Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 pech idioci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek13x Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 daj ok i spróbuj jeszcze raz mi to pomaga sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.