Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli teraz użyje downlandera to trzeba korzystać z fixa do mini parcha czy działa  na aktualnym kliencie LOL? =)

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OK dzięki.

Teraz pytanie:

Po odpaleniu gry muszę odhaczyć skrypt jaki używałem poprzednio i od nowa go zaznaczyć i tak wszystkie te skrypty. Da się jakoś inaczej żeby wszystkie się na raz załadowały? 

Opublikowano

jeżeli teraz użyje downlandera to trzeba korzystać z fixa do mini parcha czy działa na aktualnym kliencie LOL? =)

Mi działa bez fixa.

OK dzięki.

Teraz pytanie:

Po odpaleniu gry muszę odhaczyć skrypt jaki używałem poprzednio i od nowa go zaznaczyć i tak wszystkie te skrypty. Da się jakoś inaczej żeby wszystkie się na raz załadowały?

Spróbuj F5/F8.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Może orientuje się ktoś dlaczego po każdym włączeniu wsyzstkie skrypty sie pobieraja/kompiluja chociaz to odznaczylem ?

Jeżeli odznaczysz opcję updateowania się skryptów przy włączeniu programu, to rzeczywiście, te skrypty się nie update'ują tylko i wyłącznie kompilują.

L#, gdy go wyłączysz usuwa wszystkie skrypty .exe z folderu Assemblies, przy włączaniu musi je ponownie skompilować (przy włączonej opcji updetowania się, musi się także zupdate'ować).

QUhIR7.png

Opublikowano

Wie ktoś może czemu tak się dzieje : Jestem w bazie i mam 40-60 FPS'ow gdy juz jestem na linii i obijam enemy i farmie FPSY spadają do 10-20 :X

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Niestety w najnowszej paczce sporo skryptów ma CompilingError :( 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Strasznie dużo skryptów ma compiling error po update paczki, ale to chyba dlatego że githuby autorów nie działają.

Zaraz sprawdzę, dzięki za info.

QUhIR7.png

Opublikowano

Aktualizacja programu.

Naprawiono błąd, który uniemożliwiał korzystanie z programu przy pierwszym uruchomieniu.

Oto link do nowego programu:

http://hehehemlsharp.cba.pl/LSharpDownloader.exe

Lub: http://speedy.sh/td9Z3/LSharpDownloader.exe

https://www.virustotal.com/pl/file/ee7f13a3fde63cd27f5a9141dd7201ba3a9222b7c789190ad0764f45d162bda8/analysis/1415637775/

Opublikowano

Zainstalowałem z dwa dni temu LS z tego tematu i zauważyłem, że bardzo wolno strony się ładują i często ostatecznie nie łączy się z daną stroną. Czy ten program cały czas korzysta z internetu? Mam 20 mega, a po zainstalowaniu tego strasznie wolno wczytują się strony.

Opublikowano

Zainstalowałem z dwa dni temu LS z tego tematu i zauważyłem, że bardzo wolno strony się ładują i często ostatecznie nie łączy się z daną stroną. Czy ten program cały czas korzysta z internetu? Mam 20 mega, a po zainstalowaniu tego strasznie wolno wczytują się strony.

u mnie nie ma żadnej różnicy. Nic nie zostało wykryte na komputerze + nie spada ani upload ani download więc raczej dostawca internetu cię oszukuje ;p

Opublikowano

Sprawdzał jakiś "spec" ten program pod kątem wirusów? Mi po zainstalowaniu błąd zaczął wyskakiwać podczas włączania stron internetowych: Kod błędu: DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

Muszę odświeżać strony i długo czekać na załadowanie. Problem występuje w dzień, bo teraz już wszystko działa ok. Problem niewątpliwie powiązany jest z tym programem. W co on ingeruje? Co zmienia w systemie? W necie wyczytałem, że może to być spowodowane wirusem.

Opublikowano

Sprawdzał jakiś "spec" ten program pod kątem wirusów? Mi po zainstalowaniu błąd zaczął wyskakiwać podczas włączania stron internetowych: Kod błędu: DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

Muszę odświeżać strony i długo czekać na załadowanie. Problem występuje w dzień, bo teraz już wszystko działa ok. Problem niewątpliwie powiązany jest z tym programem. W co on ingeruje? Co zmienia w systemie? W necie wyczytałem, że może to być spowodowane wirusem.

Zacznijmy od tego, że tego programu się nie instaluje. Po drugie: w nic on nie ingeruje, a jak mi nie wierzysz, to pobierz sobie ILSpy i przejrzyj kod źródłowy programu.

Opublikowano

Chłopaki, jest jakaś możliwość aby zapisać sobie kilka skryptów w oddzielnym folderze? Chodzi mi o to, że w tej paczce jest multum modów, Chce wybrać sobie kilka, dać je do innej paczki, i tylko z potrzebnych mi wybierać, nie z wszystkich. I czy jest opcja wyłączenia skrypta w grze? Jeśli mam zaznaczone 70 skryptów na przykład, a chce żeby mi tylko 3 w aktualnym momencie działały. Musze reszte odznaczyć czy co?

#Edit
Kolejne 3 pytania do was, a więc:

1. Czy zawsze wszystkie assembly po uruchomieniu musza się aktualizować?
2. Mam kilkanascie skryptów odpalonych, i jakąkolwiek bym postacią nie grał, spamuje mi skillami ciągle, na respie, w jungli, wszędzie. Co się dzieje? Jeśli będzie trzeba podam liste aktualnych skryptów.
3. Dobrze jest mięć odpalonych kilkadziesiąt skryptów na raz? Nie mówie o utility, tylko o skrypcie na każdą postać. Czy na przykład gdy gram lee sinem, skrypt włączony na udyra będzie mu przeszkadzał? Czy tylko muszę mieć aktywowany 1 skrypt na 1 postać ktorą będę grać?

Prosze o odpowiedź :)

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Chłopaki, jest jakaś możliwość aby zapisać sobie kilka skryptów w oddzielnym folderze? Chodzi mi o to, że w tej paczce jest multum modów, Chce wybrać sobie kilka, dać je do innej paczki, i tylko z potrzebnych mi wybierać, nie z wszystkich. I czy jest opcja wyłączenia skrypta w grze? Jeśli mam zaznaczone 70 skryptów na przykład, a chce żeby mi tylko 3 w aktualnym momencie działały. Musze reszte odznaczyć czy co?

#Edit

Kolejne 3 pytania do was, a więc:

1. Czy zawsze wszystkie assembly po uruchomieniu musza się aktualizować?

2. Mam kilkanascie skryptów odpalonych, i jakąkolwiek bym postacią nie grał, spamuje mi skillami ciągle, na respie, w jungli, wszędzie. Co się dzieje? Jeśli będzie trzeba podam liste aktualnych skryptów.

3. Dobrze jest mięć odpalonych kilkadziesiąt skryptów na raz? Nie mówie o utility, tylko o skrypcie na każdą postać. Czy na przykład gdy gram lee sinem, skrypt włączony na udyra będzie mu przeszkadzał? Czy tylko muszę mieć aktywowany 1 skrypt na 1 postać ktorą będę grać?

Prosze o odpowiedź :)

1. tak, l# sprawdza automatycznie czy jakiś skrypt nie jest czasami przestarzały, lub dodano jakiś update, po czym sam aktualizuje taki skrypt.

2. jest coś takiego jak "toggle" przełącz to po prostu na jakiś nieużywany w lolu klawisz np "+" na numerycznej klawie.

3. nie, ponieważ te skrypty się bugują, przetestuj ten który będzie Ci odpowiadał i nim graj.

Opublikowano

Sorka jestem w tym zielony ściągnołem to i nie wiem co dalej zaktualizowałem ale nie wiem jak to odpalić ani nic a słyszałem że jest fajny exploid na cofanie aktywnych itemów . HELP 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...