Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam na tym serwerze rozwijania postaci gdyż to pliki aline2 (bugi) w dodatku nie miła administracja, Pozdrawiam

ahhh no tak xD po odradzam inne serwery to moze przyjda do mnie ^^

ziom ogarnij sie :)

tutaj administracja od poczatku pomaga odpisuje banuje itp wiec pozdro nabijaczu postow :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

czytajac Twoje zale stwierdzam ze nie umiesz grac w metina i zle poskladales sobie tego bodego na tym serwerze :)

a co do expienia do 151 to wez sie ogarnij nobie bo mozna to wyexpic w 5 godzin od zera..... razem z eq na lvl ....

Mistrzu gre jak i postać to ja spewnością ogarniam gdyż gram w mt2 od momętu jak na PLu były tylko 4 servery a nie tak jak teraz więc skończ pisać co ja ogarniam a czego nie poprostu stwierdzam fakt że body w porównaniu do innych klas jest tu ci.pką zresztą wystarczy cofnąć się pare postów w tył i poczytać  ( to nie boli) więc głupot tu nie pisze i prosił bym nie wmawiać mi czegoś skoro nawet nie masz pojęcia kim jestem i jak gram. Jak czytam te twoje zle poskładałeś postać to aż człowieka trzęsie chyba to to już 14 latek potrafi ;)

Wiem bronisz servera zawsze i wszędzie znajdzie się taka osoba więc nie jesteś spewnością sam aczkolwiek bądz obiektywny w stosunku do innych profesji bo zczynam myśleć że sam grasz wpkiem albo poprostu dobry samarytanin z ciebie :rolleyes:

Jeszcze jedno by podbudować cie emocjonalnie i duchowo jak dla mnie server fajny to przyznam ale jaki sens jest grać czymś co tylko sprawdza się w biciu metków expieniu i ubijanie bossów innych zalet nie widze <_<

I kur.. mam 2x 151 lvl nie czytający ze zrozumieniem człowieku

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Przy update jest planowane wprowadzenie do klienta serwera BS dla wszystkich? Najlepiej takie 7-slotowe jak teraz został wprowadzony np. na d*****n :)

Opublikowano

ahhh no tak xD po odradzam inne serwery to moze przyjda do mnie ^^

ziom ogarnij sie :)

tutaj administracja od poczatku pomaga odpisuje banuje itp wiec pozdro nabijaczu postow :)

ta administracja od poczatku pomaga a 3 dzien nikogo na ts nie ma bo wola sie spinac pod tematami innych serwerow 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

PATRYK nobie z dreikona oddaliscie juz eq ? 

bo chyba nie , wiec spierd :>

a serwer polecam oczywisicie Lameris bo dreikon to gowno tylko pod kase :)

A co Patryk ma do oddawania EQ ? jak on jest tylko Moderatorem ^^ 

Serwer Polecam, czekam na balans postaci ;) 

xD 

Opublikowano

Wie ktoś może, dlaczego jak załozę postać i chcę wejść nią do miasta to mi sie zacina cały metin albo znika wszystko z jego okna? xD

A jak pojde expic to działa normalnie :D ( TAK < MAM TAK TYLKO NA TYM SERVIE )

GordOnix ;) Nie jest to pytanie do Ciebie wiec sie nie wypowiadaj na ten temat.

@Edit: no mają tak ze lizą dupe Całemu dreikonowi ,próbują być fajni a im nie wychodzi,

Każdy ma z nich pompe, przykro mi ,ze tak masz :<

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Wie ktoś może, dlaczego jak załozę postać i chcę wejść nią do miasta to mi sie zacina cały metin albo znika wszystko z jego okna? xD

A jak pojde expic to działa normalnie :D ( TAK < MAM TAK TYLKO NA TYM SERVIE )

GordOnix ;) Nie jest to pytanie do Ciebie wiec sie nie wypowiadaj na ten temat.

Nooby tak mają, przykro mi ; ( 

Wbudowany BS do clienta?  :)

Przy update jest planowane wprowadzenie do klienta serwera BS dla wszystkich? Najlepiej takie 7-slotowe jak teraz został wprowadzony np. na d*****n :)

A co za problem wgrać własnego bs ? trzeba jedynie jeden pliczek wkleić do klienta i możemy się cieszyć bs'em ;) 

xD 

Opublikowano

O 2 w nocy ma być balans a z swojego doświadczenia powiem że jak narazie body wymiata w biciu metków bossów i expie reszta no cóż 2 w nocy się kłania.

Gdzieś tam były wypisane 3 klasy pod pvp ale szukać mi się nie chce ^_^  bodego tam nie znajdziesz ;)

Chyba że się myle to poprosze o sprostowanie choć wątpie :rolleyes:

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...