Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również bym proponował przenieść pliki na pliki suorce i dodać więcej slotów w EQ etc ;) ponieważ ulepszaczy od cholery dropi na tym serwerze.

SurMistrz ledwo postawil ten serwer wiec nie oczekuj od niego zbyt wiele xD
Opublikowano

To ja nie wiem jaką wy  dużą tą rekompensatę musielibyście dać, bo jak dla mnie słabo wypadacie.
Serwer  był chwile on w nocy, a teraz znów kicha nawet strona nie działa, pozdrowienia ten serwer już wcześniej miał złą reputację i widać powraca do swojej starej natury, czyli więcej off niż on.
I oby nie okazało się najgorsze, że tak jak wtedy robiony tylko dla pieniążków, osobiście prawie nigdy na sm nie wydaję bo wiem, że wszystko można osiągnąć samemu, a wydawanie kasy na gry to bezsens.
No, ale niektórzy sobie zarabiają takimi sposobami na lol'a.  xD

Bo problemy były w serwerowni to serwer dno?
Kasa na lola? <a najlepszy serwer z hosteam się sam opłaci no tak!>

Również bym proponował przenieść pliki na pliki suorce i dodać więcej slotów w EQ etc ;) ponieważ ulepszaczy od cholery dropi na tym serwerze. 

Przeniesiemy w swoim czasie :)

SurMistrz ledwo postawil ten serwer wiec nie oczekuj od niego zbyt wiele xD

Ledwo czy ja wiem :>

banner.png

Opublikowano

@Nygers czy planujecie zrobić ulepszanie na wyższe poziomy broni na 95 lvl, bo można tylko ją do +1 zrobić i nic więcej..;/

Tak, planujemy.

Dodajcie dodatkowe sloty w eq, ułatwi nam to rozgrywkę! :)

Dopiero po przejściu na source.

banner.png

Opublikowano

Widział ktoś w ogóle forum z administracji? Czekamy panowie ;) Szczególnie w skargach na graczy. Jakiś komentarz i banik by się przydał.

Opublikowano

Osobiście nie polecam serwera ze względu na administrację. Grałem na 1 odsłonie przez dłuższy czas przy otwieraniu nowego projektu administracja miała totalną wyjebke na serwer + praktycznie niemożliwe było skontaktowanie się z administracją.

- Całkowite ignorowanie próśb użytkowników przez administrację.

Głównie przy 1 odsłonie nie było możliwości odzyskania hasła na stronie, mimo iż administracja obiecywała że możliwość ta zostanie niebawem wprowadzona, nikt jej nie zobaczył do wyłączenia serwera....

Było jeszcze kilka ciekawych incydentów ale już nie będę się rozpisywać...

widzę że SurMistrz również się tu panoszy więc tym bardziej nie polecam...

PS: W PIERWSZEJ ODSŁONIE BYŁ OSTRO PODKRĘCONY LICZNIK, MAM NADZIEJE ŻE W 2 JUŻ LUDZI NIE OSZUKUJECIE ?!

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Osobiście nie polecam serwera ze względu na administrację. Grałem na 1 odsłonie przez dłuższy czas przy otwieraniu nowego projektu administracja miała totalną wyjebke na serwer + praktycznie niemożliwe było skontaktowanie się z administracją.

- Całkowite ignorowanie próśb użytkowników przez administrację.

Głównie przy 1 odsłonie nie było możliwości odzyskania hasła na stronie, mimo iż administracja obiecywała że możliwość ta zostanie niebawem wprowadzona, nikt jej nie zobaczył do wyłączenia serwera....

Było jeszcze kilka ciekawych incydentów ale już nie będę się rozpisywać...

widzę że SurMistrz również się tu panoszy więc tym bardziej nie polecam...

PS: W PIERWSZEJ ODSŁONIE BYŁ OSTRO PODKRĘCONY LICZNIK, MAM NADZIEJE ŻE W 2 JUŻ LUDZI NIE OSZUKUJECIE ?!

Pokazywaliśmy dowody na to ile jest online, bodajże strona 28a po 2 nie ignorujemy graczy tylko nie odpisujemy po 1godzinie...

banner.png

Opublikowano

@Nygers mam pytanie, czy w końcu ogarniecie balans klas? mental 185 lvl bije z duchowe 89k-110k przy full + tarcza v6 a ja zwykle full 180+9 i z Ognista wale max 30k 2x lizaczka + roski na ludzi 20% prawie 322% na luda a ten mental miał 275% luda i bije po 89-110? to samo dagger, z zazadzki bije 80k+ a ognista 35k gratulacje... To samo BM i Smok.. Jak tego nie poprawicie to żegnam.

Opublikowano

@Nygers mam pytanie, czy w końcu ogarniecie balans klas? mental 185 lvl bije z duchowe 89k-110k przy full + tarcza v6 a ja zwykle full 180+9 i z Ognista wale max 30k 2x lizaczka + roski na ludzi 20% prawie 322% na luda a ten mental miał 275% luda i bije po 89-110? to samo dagger, z zazadzki bije 80k+ a ognista 35k gratulacje... To samo BM i Smok.. Jak tego nie poprawicie to żegnam.

Tak jutro tym się zajmiemy :)

banner.png

Opublikowano

Pokazywaliśmy dowody na to ile jest online, bodajże strona 28a po 2 nie ignorujemy graczy tylko nie odpisujemy po 1godzinie...

ignorujecie każdego gracza każdy zgłoszony bug każdego zgłoszonego czitera skargi od startu nie są rozpatrzone gm nic nie robią poza śmiesznymi zuo co nikomu to do szczęścia nie potrzebne tabela expa przestrzelona w uj dali głupie 50 % raty expa all mapy zaczęły bugować expa ^^ grałem tam nie polecam nikomu grać ci co się zorientowali o co b już skończyli i kończyć będą nadal bilans zrobili taki ze śmiech na sali 0 profesjonalnego podejścia wp tam praktycznie nic nie bije dagger mocny w uj mental bm to samo reszta klas neutralna bo nic nie bija ani przeciwnikowi ani miedzy sobą są jedynie bite ^^

Opublikowano

za malo metkow/bosow namapach nic nie mozna ulepszyc ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

masz od tego mape drop i na mapie masz srednio 5 metkow i 5 ripów... Walnij nocke to zobaczysz (w tygodniu)

Opublikowano

Po tym ostatnim balansie tak osłabiliście Heala, smoka i BM że to teraz nic nie robi, heal leczy po 7k przy 100k hp + a ze skili bije tak mało,  że lepiej ich wcale nie używać i bić tylko z hitów, bm i smok to samo. 

Chyba system ulepszeń się troszkę zrypał bo z wachlarza +9 zrobił mi się mieczyk tzn icona ;d SS : http://scr.hu/2rvo/k51k6

Poza tym, nie wiem dlaczego ale nie mogę ubrać fryzurki z metków. 

Oraz proponuję usunąć questy z ilością ubitych potworów etc, i zakodować to do panelu gracza, bo tam jest na to odpowiednie miejsce. 

xD 

Opublikowano

Dzisiaj prawdopodobnie pojawi się kolejny update;)

Po tym ostatnim balansie tak osłabiliście Heala, smoka i BM że to teraz nic nie robi, heal leczy po 7k przy 100k hp + a ze skili bije tak mało,  że lepiej ich wcale nie używać i bić tylko z hitów, bm i smok to samo. 

Chyba system ulepszeń się troszkę zrypał bo z wachlarza +9 zrobił mi się mieczyk tzn icona ;d SS : http://scr.hu/2rvo/k51k6

Poza tym, nie wiem dlaczego ale nie mogę ubrać fryzurki z metków. 

Oraz proponuję usunąć questy z ilością ubitych potworów etc, i zakodować to do panelu gracza, bo tam jest na to odpowiednie miejsce. 

Spokojnie poprawimy :)

Zastanawiamy się nad dodaniem CH5,Ch6

ignorujecie każdego gracza każdy zgłoszony bug każdego zgłoszonego czitera skargi od startu nie są rozpatrzone gm nic nie robią poza śmiesznymi zuo co nikomu to do szczęścia nie potrzebne tabela expa przestrzelona w uj dali głupie 50 % raty expa all mapy zaczęły bugować expa ^^ grałem tam nie polecam nikomu grać ci co się zorientowali o co b już skończyli i kończyć będą nadal bilans zrobili taki ze śmiech na sali 0 profesjonalnego podejścia wp tam praktycznie nic nie bije dagger mocny w uj mental bm to samo reszta klas neutralna bo nic nie bija ani przeciwnikowi ani miedzy sobą są jedynie bite ^^

WP nic nie bije aha? Chyba nie byłeś ostatnio :)

banner.png

Opublikowano

BUGI:

-możliwość przeniesienia się do królestwa Shinsho, które jest niedostępne w grze.

-błędnie wgrane  tekstury na mapce 165.

-niewidoczne przedmioty na mapie 165, przez które nie można przechodzić

-brak minimapki na mapie 165

-źle wgrane ikonki np. fryzur dostępnych ze szkat

-brak ikonek szkatułek, które dostajemy z misji od biologa.

-źle wykonane questy od biologa, obydwa są na 165 lvl.

-zbugowana 6 część metinologii

-źle napisane questy metinologii

-brak npc Metinolog w questach metinologii wyraznie jest napisane, że po odbiór nagród mamy się udać do niego.

-zbugowany PD z IS zamiast 24h działa tylko 22h

-zbugowany PRO VIP z IS , usuwa przyjaciół.

-zbugowane bronie 165, różny dmg mają napisany w cliencie od rzeczywistego

-zbugowane sprzedawanie bryłek

-zbugowana wymiana szkatułek na perły

-zbugowany ślub, po zawarciu ślubu nie ma w wiadomościach kategorii rodzina

-zbugowane lizaki, dodane są jak mounty

-zbugowany exp, który cofa przy full pdkach

-zbugowane raty serwerowe

-zbugowany drop z wiekszosci bosów

-zbugowane marmury, z połowy nie da się bić

-zbugowane mooby, biją z oddali

-zbugowane NNO

-zbugowana bransoletka - daje mniejsze bonusy na wyższym ulepszeniu

-zbugowany exp na mapie 151 - więcej expa otrzymujemy expiąc na mapie 121.

-zbugowany bonus na ludzi, powyżej 300 nie przybywa nam DMG.

-zbugowany skill rozproszenie, po użyciu łapiemy laga na około 2 sec.

-zbugowany skill trująca chmura, przy odpowiedniej wiedzy gracza można zadać potrójne DMG

-zbugowane M1 istnieją przeszkody, których nie widać.

-zbugowany system energii, nie działa

-zbugowane kostiumy, niepoprawnie postać się w nich porusza oraz biję

-zbugowane fryzury nie dodają bonusu

-zbugowane fryzury klasowe, większości nie da się założyć

-zbugowane kostiumy - można mężczyzną zakładać strój przeznaczony dla kobiety

-zbugowane dungeon z metinami, błędnie napisany

-zbugowane dmg podczas bicia z marmurka

-zbugowane mounty, można mieć założone nie dosiadając ich

-zbugowana rzekoma wymiana pereł przez NPC w m1

-zbugowane nagrody niektórych misji, bonusy padają po przelogowaniu

-zbugowany wybór królestw przy pierwszym logowaniu

-zbugowany model zbroi dla ninji na max lvl- błędnie dodany

-zbugowane raty poprzez błednie dodany exp każdego mooba

-zbugowany exp np. łatwiej wbić z 170 na 171 niż z 130 na 131

-nie działa wbudowany zmieniacz bonusów

-zbugowany hyperlink do PW - nie działa

będe updatował wraz z rozwojem serwera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...