Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie  gram na tym serwerze i mam kilka pytań co do bossów itd.

1. Jakie bony na te silne bossy co występują na mapach 95+

2. Zmniejszcie ich dmg bo po 30k  żeby zadawały to baardzo dużo.

3. Zwiększcie resp metków na 95lv mapce.

4. Jakie są tutaj duengony bo widziałem tylko 1

5. Czy coś się robi z zala?

To na tyle. :)

1. Chyba diabły lub nieumarłe ; )

2. DMG jest dosyć dostosowane (Jednak racja mogło by zostać zmniejszone)

3. Na mapce 95 nawet nie opłaca się bic metków, wbij sobie level i wtedy klep.

4. Dungeone są od lvl'i czyl np: masz 90 to nie widzisz jeszcze dageonu na 134lvl, a jak wbijesz 134 to wtedy go zobaczysz.

5. Nwm

https://www.youtube.com/watch?v=j-8Tl0begIA&list=UU90SJsOqHdjxQU-SrLjaFDA

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze.. po pierwsze  pliki nie są autorskie + badziewna edycja tych plików, wiele bugów, możliwość używania dmg i wiele innych, administracja jest nieudolna oraz nie potrafi sobie poradzić z zadaniem pilnowania serwera, nie robią nic w kierunku ulepszenia serwera + serwer prawdopodobnie niedługo padnie bo jak wiadomo początkowo ten serwer był robiony tylko dla pieniędzy na lol'a .. A teraz raczej się nic nie zmieniło, ani w plikach ani w celu istnienia tego serwera.

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze.. po pierwsze  pliki nie są autorskie + badziewna edycja tych plików, wiele bugów, możliwość używania dmg i wiele innych, administracja jest nieudolna oraz nie potrafi sobie poradzić z zadaniem pilnowania serwera, nie robią nic w kierunku ulepszenia serwera + serwer prawdopodobnie niedługo padnie bo jak wiadomo początkowo ten serwer był robiony tylko dla pieniędzy na lol'a .. A teraz raczej się nic nie zmieniło, ani w plikach ani w celu istnienia tego serwera.

NIE POLECAM

Tak czytam te twoje wypociny i wnioskuje, że albo jesteś pijany albo naćpany. 

1 Zrób swój serwer potem pisz, że pliki nie autorskie 

2 Bugi cały czas naprawimy 

3 Nieudolny to jest twój komentarz 

4 A co po tygodniu mamy nasrać eq żebyś powiedział, że cały czas coś dodajemy?? 

5 Ja nie gram w lola to raz dwa, że ja do twojego portfela nie zaglądam. 

6 Kupiliśmy reklamę na yt a ty mówisz, że go wyłączymy j*b*** się w głowę.  

banner.png

Opublikowano

Nie polecam, serwer może i ma mało bugów ale Administracja forum jak i gry się wgl nie zmieniła. Nadal mają wyjechane na to co się dzieje. Forum jest tak zwalone że nawet Święty nie potrafiłby tego naprawić + zaangażowanie admina forum ss

2guxulh.jpghttp://oi58.tinypic.com/2guxulh.jpg

Dziękuje to tyle w temacie

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

A ile ludzi średnio ?

Hm, około 700 na pewno jest ;) Ale serwer ma to do siebie, że nie ma w ogóle sklepów a z tego 700 to połowa botów które stoją w m1 i bonują itemy. Ale jest z kim robić pvp, także jest git. 

xD 

Opublikowano

1. Jakie bony na te silne bossy co występują na mapach 95+  Diabły potwory
2. Zmniejszcie ich dmg bo po 30k  żeby zadawały to baardzo dużo. Tak przydało by się :)
3. Zwiększcie resp metków na 95lv mapce.  Polecam wbić 121 tam jest więcej metków :)
4. Jakie są tutaj duengony bo widziałem tylko 1  Jest na 80 lvl, 125 lvl, 134 lvl, 
5. Czy coś się robi z zala? Raczej tak

Do tego co wymaga poprawy :D

Metinologia część 6

Exp na mapce od 151 lvl dość słaby w porównaniu do mapy 134. Nawet expiąc na mapie od 135 na 151 poziomie leci więcej.

Poprawienie dropu z Metinów na mapce od 150 lvl. Chodzi tutaj o to że Kręte klucze dropią po 3 sztuki a Czarny Lód tylko jedna sztuka..

Opublikowano

1. Jakie bony na te silne bossy co występują na mapach 95+  Diabły potwory

2. Zmniejszcie ich dmg bo po 30k  żeby zadawały to baardzo dużo. Tak przydało by się :)

3. Zwiększcie resp metków na 95lv mapce.  Polecam wbić 121 tam jest więcej metków :)

4. Jakie są tutaj duengony bo widziałem tylko 1  Jest na 80 lvl, 125 lvl, 134 lvl, 

5. Czy coś się robi z zala? Raczej tak

Do tego co wymaga poprawy :D

Metinologia część 6

Exp na mapce od 151 lvl dość słaby w porównaniu do mapy 134. Nawet expiąc na mapie od 135 na 151 poziomie leci więcej.

Na mapie 121 exp ładnie leci do 165 ;) 

Nygers kiedy balans postaci ? bo nie wiem czy mam grać dalej Healem którym nic nie robię, czy zmienić postać na inną ;d 

xD 

Opublikowano

Warto zagrać ?
Zbalansowane Klasy ? Czy jakieś górują w PvP ? :D
Poprawiony exp od 151 lv czy jakoś tak ? czy hard jak na poprzednich odsłonach ?
Są eventy ? Administracja sie interesuje ?
Ile ONLINE w godzinach szczytu ?
Łatwo zrobić eq na max lvl ?
Bony wchodzą maxsymalnie ? :x
Biolog jest?
Są jakieś autorskie misje ?
Reklama jest ? oprócz MPC ? ^^
Są bugi ułatwiające gre ?
Czy Bez IS'u da sie wszystko zdobyć w grze ?

Opublikowano

Warto zagrać ? Jak dla mnie TAK

Zbalansowane Klasy ? Czy jakieś górują w PvP ? :D Króluje Dagger/Mental/WP/BM

Poprawiony exp od 151 lv czy jakoś tak ? czy hard jak na poprzednich odsłonach ? Hard, ale dobrze leci exp na innych mapkach

Są eventy ? Administracja sie interesuje ? Były jakieś :) Codziennie widać że jakiś GM kogoś banuje i @Nygers interesuje się serwerem

Ile ONLINE w godzinach szczytu ? 700-800

Łatwo zrobić eq na max lvl ? Do 140 lvl łatwo :)

Bony wchodzą maxsymalnie ? :x Na pierwszej stronie jest tabela bonusów

Biolog jest? Tak zaczyna się od 165

Są jakieś autorskie misje ? Nie wiem 

Reklama jest ? oprócz MPC ? ^^ Nie wiem

Są bugi ułatwiające gre ? Nie wiem

Czy Bez IS'u da sie wszystko zdobyć w grze ? Tak bez problemu :)

Opublikowano

Kiedy ogarniecie mase bugów, grać się nie da, a wy dalej nic.. Graczy widzę że ubywa, a wy czekacie z naprawami na następną (3) odsłonę? Jeszcze kilka dni i też się z Wami pożegnam bo nie idzie grać :( Listę macie na górze ktoś wymienił większość... Exp sobie na takiej przyjemniej mapie -.-...

kc_liTuK.jpg

Opublikowano

Serwer spoczko, tylko pełno bugów, zamiast naprawić to, to banują, troszke żałosne, bo nie powinni za to banować, niech naprawią a nie, na łatwizne banować :) Np. z expem w pt, może usuniecie całkiem pt bo nie będziecie wiedzieli jak tego naprawić ? :)

Opublikowano

Pierwszy odcinek z serwera by xMateo Od Next odc nagrywam z nim !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Z soboty na niedziele pojawi się kolejny update 2014-10-19 godzina 02:00, jaki niedługo się dowiecie:)

Balans postaci również będzie ? bo nie wiem czy mam grać tym healem którym nic nie robię, czy zrobić inna postać. 

xD 

Opublikowano

Balans postaci również będzie ? bo nie wiem czy mam grać tym healem którym nic nie robię, czy zrobić inna postać. 

Tak będzie, jutro poprawimy z lekka i bugi naprawimy ponadto wyszła wersja IPB 3.4.7 więc też będzie nowe forum na nim :) (Oczywiście na licencji jeżeli ktoś nie wierzy może zgłosić śmiało :P )

banner.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak wy robiliście te wyrównanie klas pod pvp <_<  Body moja ulubiona klasa to na tym servie w porównaniu do innych klas to cip...a  żeby wp z palucha 140 lvl walił ponad 110k w lvl 151 to coś tu nie tak <_<  Już nie wnikam w skile bodego bo są słabe z resztą tak słabe jak szamana smoka.

Jak dla mnie to najeba.liście strasznie z tym wyrównaniem 8S

Zawijam się z tego servera bo po wyexpieniu 2 postaci do 151 lvla body/smok c**j... mnie strzela

P.s Nie chodzi o eq bo mam na swój lvl + broń um22 10 luda 15 wita

ogólnie o całokształt

Wasze wyrównanie do poprawy bo chyba ślepy je robił a pomagał mu głuchy i niemowa ^_^

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak wy robiliście te wyrównanie klas pod pvp <_<  Body moja ulubiona klasa to na tym servie w porównaniu do innych klas to cip...a  żeby wp z palucha 140 lvl walił ponad 110k w lvl 151 to coś tu nie tak <_<  Już nie wnikam w skile bodego bo są słabe z resztą tak słabe jak szamana smoka.

Jak dla mnie to najeba.liście strasznie z tym wyrównaniem 8S

Zawijam się z tego servera bo po wyexpieniu 2 postaci do 151 lvla body/smok c**j... mnie strzela

P.s Nie chodzi o eq bo mam na swój lvl + broń um22 10 luda 15 wita

ogólnie o całokształt

Wasze wyrównanie do poprawy bo chyba ślepy je robił a pomagał mu głuchy i niemowa ^_^

czytajac Twoje zale stwierdzam ze nie umiesz grac w metina i zle poskladales sobie tego bodego na tym serwerze :)

a co do expienia do 151 to wez sie ogarnij nobie bo mozna to wyexpic w 5 godzin od zera..... razem z eq na lvl ....

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...