Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego żadna gildia nie ma loga swojego? nie działa to? :v

Tak, jest w trakcie poprawiania, we wtorek/środę będzie kilka nowych rzeczy do klienta i naprawione.

Może usunięcie próg lvl do pt? Irytuje mnie to że muszę expić postać żeby wbić do dunga.. :|

Pomyślimy nad tym ;)

banner.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć, pomoże mi ktoś ? Jak się tepam gdzieś to wywala clienta i nie mogę już wgl wbić na tą postać. Instalowałem clienta kilka razy i nic nie pomoga.

Opublikowano

Cześć, pomoże mi ktoś ? Jak się tepam gdzieś to wywala clienta i nie mogę już wgl wbić na tą postać. Instalowałem clienta kilka razy i nic nie pomoga.

Wejdź o 19;00 na naszego serwerowego TeamSpeak'a pomożemy Ci.

banner.png

Opublikowano

Wejdź o 19;00 na naszego serwerowego TeamSpeak'a pomożemy Ci.

Nygers mi tez mozesz pomoc? zmienilo mi sie haslo od 3 dni na konto wejsc nie moge da sie to jakos zrobic czy nie chce sie wam i moge zakladac nowa postac 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nygers mi tez mozesz pomoc? zmienilo mi sie haslo od 3 dni na konto wejsc nie moge da sie to jakos zrobic czy nie chce sie wam i moge zakladac nowa postac 

o 19:00 będziemy dla was na teamspeaku.

banner.png

Arcymistrz
Opublikowano

Metiny na mapie od 95 respiące się na początku nie mogły zostać przeze mnie ubite, były niewrażliwe na ataki (dzisiaj w nocy). 

Przydałoby się usunąć próg pt, ew. brak jest samozniszczenia. 

Niektóre fryzury dla sury po założeniu nie zmieniają wyglądu postaci (włosy). 

Pomimo tego, serwer polecam. Jeden z lepszych easy. :D

Opublikowano

Nooby tak mają, przykro mi ; ( 

A co za problem wgrać własnego bs ? trzeba jedynie jeden pliczek wkleić do klienta i możemy się cieszyć bs'em ;)

BS obecnie to standard w klientach serwerowych więc dlatego pytałem. 

Opublikowano

mówicie że wszystko odbugowane, a mimo to czat, gdzie naprawa jego to podmiana pliku, nadal nie jest naprawiony..

btw. polecam zaniżyć daggera, mentala i o ile się nie myle healer też ma dosyć wysokie dmg, kto grał na odsłonie innego technika, ten wie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Usuńcie drop z króla pająków z dungeonu na 80lvl, jakby to jeszcze leciały jakieś wartościowe itemy a nie same yangi które zaśmiecają ziemie :|

Dodatkowo jest bug z dungeonem na 125 lvl, mamy grupę z 3 osobami, każdy ma +125lvl ale i tak wywala błąd że nie ma 3 osób w grupie :|

Opublikowano

Otoż ja mam pytanie i problem w jednym,że gdy wchodze na serwer loguje sie,nie zdązy mi sie pojawic postac i wyskakuje mi bład microsoft c++ runtime library .. Wie ktos jak pomoc w zwiazku z tym? Z gory dziekuje.

Opublikowano

@Matthew174 tak .. korzystałem z tego tematu i nadal nic wpisywalem komendy reinstalowalem c++ 2005,2008,2010 i nadal kurde nic wie ktos  jak rozwiązac zatem ten problem?!?;/

Opublikowano

troche cienki serwer od 151 lvl leci juz ciezko troche exp z pd na 1h na mapie od 151 z ulepszeniem tez ujowo od 140 lvl :( a szkoda myslalem ze fajny serwer 

Opublikowano

troche cienki serwer od 151 lvl leci juz ciezko troche exp z pd na 1h na mapie od 151 z ulepszeniem tez ujowo od 140 lvl :( a szkoda myslalem ze fajny serwer 

chciałbyś wszystko zrobić  w 1/2 dni?

Własciwie maxa da sie wbic bardzo szybko , eq zrobic tez nie jest cięzko..

a jak jest za ciężko to idz na jakiegoś 4fun'a :>

@ EDIT : uważaj dziecino na słowa.

4fun a PvP to jest co innego ,a jezeli tego nie rozumiesz to japa i nie wypowiadaj sie na ten temat,

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

chciałbyś wszystko zrobić  w 1/2 dni?

Własciwie maxa da sie wbic bardzo szybko , eq zrobic tez nie jest cięzko..

a jak jest za ciężko to idz na jakiegoś 4fun'a :>

to jest idioto easy/4fun 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...