Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gamelogo.png

Update odbył się dnia 2014-10-12 o godzinie 18:45
Podstawowe rzeczy:
- Nieskończone poty
- Niekończące się strzały
- Handel Hwangami z ISU
- Naprawa Czarowanego Ostrza(nie odejmuje HP)
- Gdy nie wejdźie KD slot zostaje Pusty
- Poprawiony 6 skill można odebrać go od teraz odrazu na P u npc "Skile na P"
- Dodanie do shopu tarczy +9 zamiast +0
- Poprawione niektóre Fryzury

Balans Klas:
- Wojownik Body - Każdy skill został podniesiony z DMG
- Wojownik Mental - Każdy skill został podniesiony z DMG
- Szaman Heller - Każdy skill został lekko zniżony
- Szaman Smok - Został Zbalansowany DMG
- Ninja Dagger - Podniesiony został znacznie DMG
- Ninja Archer - Podniesiony został znacznie DMG
- Sura BM - Został zbalansowany DMG
- Sura WP - Podniesiony został znacznie DMG

banner.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha, nowy rekord? Zrobiliście wejście na ox od 1lvl, sam miałem na nim dziesięć, a inni? 1/3 osób na nim to multi konta.. Idealna reklama 1k online? Dobra zagrywka to samo z broniami um/sr w godzinah szczytu naliczyłem ponad 100 bs'ów (w samym jinno łacznie na 4ch) a wy się chwalicie, że gra tak dużo osób.. Administraca to porażka. Tak to teraz jest. Nic nie robisz masz graczy, a jak już coś robisz to nie masz graczy.

Opublikowano

Haha, nowy rekord? Zrobiliście wejście na ox od 1lvl, sam miałem na nim dziesięć, a inni? 1/3 osób na nim to multi konta.. Idealna reklama 1k online? Dobra zagrywka to samo z broniami um/sr w godzinah szczytu naliczyłem ponad 100 bs'ów (w samym jinno łacznie na 4ch) a wy się chwalicie, że gra tak dużo osób.. Administraca to porażka. Tak to teraz jest. Nic nie robisz masz graczy, a jak już coś robisz to nie masz graczy.

Powiedź mi na jakim serwerze nie masz botów? Metin2 PL 1/4 to sklepiki Ravia S1 S2  to samo już nie będę reklamował serwerów easy ale na wszystkich innych jest to samo. 

Miałeś 10 kont odpalonych na OX? To ciekawe bo kolega z ts'a ma i7 najnowszą itd i na 1 koncie miał jakieś tam lagi a ty na 10 kont jakoś mi w to ciężko uwierzyć tym bardziej, że mało na ox było postaci 1lv. 

banner.png

Opublikowano

Martwi mnie to, że gracze są sceptycznie nastawieni do tego serwera z racji trudnego ulepszania. Mogę wiedzieć jak to wygląda? 

wygląda to tak że trzeba zapierdalać i dropić strasznie dużo ulepszaczy zeby ulepszyć jedną bron ;] 

dzien na bron na max lvl ;D przy dobrych wiatrach jak masz szczęscie ale oplaca sie ;]

Opublikowano

Martwi mnie to, że gracze są sceptycznie nastawieni do tego serwera z racji trudnego ulepszania. Mogę wiedzieć jak to wygląda? 

Do 140 lvl nadropiłem sobie po 7k każdej perły, z tego co widzę większości potrzeba właśnie pereł do ulepszania do 140 lvl. Po tym poziomie trzeba mieć łuski smoka itp.

Po za tematem ulepszania na mapie DO DROPU na 140 poziomie polecą mi klejnoty zawiści i mądrości?

Opublikowano

Do 140 lvl nadropiłem sobie po 7k każdej perły, z tego co widzę większości potrzeba właśnie pereł do ulepszania do 140 lvl. Po tym poziomie trzeba mieć łuski smoka itp.

Po za tematem ulepszania na mapie DO DROPU na 140 poziomie polecą mi klejnoty zawiści i mądrości?

Zawiści i mądrości lecą z metków na mapach 95 + 

Serwer dosyć okej, sporo osób jak na taki forfun ;p 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Powiedź mi na jakim serwerze nie masz botów? Metin2 PL 1/4 to sklepiki Ravia S1 S2  to samo już nie będę reklamował serwerów easy ale na wszystkich innych jest to samo. 

Miałeś 10 kont odpalonych na OX? To ciekawe bo kolega z ts'a ma i7 najnowszą itd i na 1 koncie miał jakieś tam lagi a ty na 10 kont jakoś mi w to ciężko uwierzyć tym bardziej, że mało na ox było postaci 1lv. 

Oj kolego jak on na i7 ma lagi to chyba najstarsza i7 bo ja na Lapku Lenovo y580 odpalilem 6 kont i lekkie lagi a ty mi tu piszesz ze i7 nie uciagnie

Opublikowano

Serwery na tych plikach widziałem już strasznie wiele razy ...

Ale jedno co zawsze bardzo mocno kuje w oczy w tych prezentacjach to to ze zaden technik nie raczy zmienić ostatniej zbroi dla ninja tylko jest zostawiona ta podstawowa co na większości serwerów jest na 54lvl. 

Opublikowano

Jedyny minus, to potrzeba ogromnej ilości ulepszaczy.

Dobrze jest, ulepszaczy jest sporo potrzebnych ale zwróć uwagę ile tego leci ;) perły od 1 poziomu z moobków a w większości są one potrzebne. 

xD 

Opublikowano

Teraz to przejebaliście z tym dmg mentala ;x w sure bm full eq na 160 lv mental w broni na 165 lv bije po 40k z duchowe bez kryta natomiast sura bm ze sfery 10 ;X bez kryta dodam ze sura ma bron um 24 um 10 luda a mental 22 um 10 lud ;] pozdro

ktoś to testował czy tak na pałe zmieniliście ten dmg ? 

Opublikowano

Teraz to przejebaliście z tym dmg mentala ;x w sure bm full eq na 160 lv mental w broni na 165 lv bije po 40k z duchowe bez kryta natomiast sura bm ze sfery 10 ;X bez kryta dodam ze sura ma bron um 24 um 10 luda a mental 22 um 10 lud ;] pozdro

ktoś to testował czy tak na pałe zmieniliście ten dmg ? 

Testowaliśmy kilka godzin, ale ciut poprawimy ten balans jutro :)

banner.png

Opublikowano

BM dalej robi swoje... rządzi w PVP... Szaman to samo... nic nie zmieniliście było tak jak było... serwer sie sypie przez to gówniany balans... albo sie zabierzecie do roboty z tym balansem albo sie pożegnamy z ekipą 17 osób. Masz to robić żeby wszystkie klasy miały równe szanse w PVP!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...