Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sobie mogę zrobić takiego ss z 1kkkkkkkkk hp i ataku 0 problemu na serwerze nie ma i nigdy nie będzie eq navi zrozumcie to !!! Gratuluje konkurencji pomysłu ;)

Sam nie masz mózgu obrażaj swoich kolegów w gimbazjum :),a co takiego wielkiego daje vip 12k hp? 20 ludzi? Fakt to jest tak wiele, że bez tego pvp nie może się odbyć Nie chcesz nie graj nikt Cię do tego nie zmusza więc nie wiem o co chodzi?? Piszesz tak jakbyś musiał tutaj grać i wydawać jakiekolwiek PLN. Nie pozdrawiam. 

To akurat było żałosne zachowanie z Twojej strony. Zamiast się przyznać, ze bug wystąpił i to naprawić to Ty bezczelnie kłamiesz. Chyba każdy kto gra na serwerze wie, że kazdy ma 1kkk pż i hita ponad 300k

73685633822473628956.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sobie mogę zrobić takiego ss z 1kkkkkkkkk hp i ataku 0 problemu na serwerze nie ma i nigdy nie będzie eq navi zrozumcie to !!! Gratuluje konkurencji pomysłu ;)

Sam nie masz mózgu obrażaj swoich kolegów w gimbazjum :),a co takiego wielkiego daje vip 12k hp? 20 ludzi? Fakt to jest tak wiele, że bez tego pvp nie może się odbyć Nie chcesz nie graj nikt Cię do tego nie zmusza więc nie wiem o co chodzi?? Piszesz tak jakbyś musiał tutaj grać i wydawać jakiekolwiek PLN. Nie pozdrawiam. 

Boisz się przyznać, dałeś pare osób EQ Navi. Gratuluje mózgowcu, serwer przez to padnie. :)

Opublikowano

Hehe śmieszny adminku, a Ty dalej mów, że zdjęcie przerobiłem :)  Wkopałeś sie po same uszy, jeszcze do tego kłamiąc w zywe oczy. Jesteś zerem. Żegnam

73685633822473628956.png

Opublikowano

Równiez zawiodłem się na serverze,ale czego mozna sie spodziewać po tych plikach?

Po M1 lata koles 90 lvl z glewią i zdejmuje kazdego na 2/3 hity?

Bugów jest masa. 

Servera niestety nie polecam ,odradzam grę tutaj.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Na serwerze aktualnie wystepuje błąd z broniami na niższy level, bląd jest naprawiany stąd ten DMG pow. 100k (przerwa potrwa maksymalnie do godziny 17;00)

banner.png

Opublikowano

Na serwerze aktualnie wystepuje błąd z broniami na niższy level, bląd jest naprawiany stąd ten DMG pow. 100k (przerwa potrwa maksymalnie do godziny 17;00)

Brakuje odwagi,zeby przyznac sie do navi co ?

Nawet jesli macie rzekome bugi z broniami to skad ten sura ma prawie 1kk pz?

sygnatura2lg.png
Opublikowano

a hp to skąd ? bug ze zbrojami na niższy lvl? 

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Brakuje odwagi,zeby przyznac sie do navi co ?

Nawet jesli macie rzekome bugi z broniami to skad ten sura ma prawie 1kk pz?

Jeżeli jest niby "navi" proszę o dowody. Na serwerze występuja bug z brońmi i z jedną rzeczą jeżeli chcesz mogę Ci przedstawić dowód o co biega.

Prosze nie oskarzanie nas bez podstaw. 

banner.png

Opublikowano

a hp to skąd ? bug ze zbrojami na niższy lvl? 

ten serwer jest caly zbugowany ... Nie warto grać :)

zaraz powie że bug ze zbrojami :DD

Opublikowano

Jeżeli jest niby "navi" proszę o dowody. Na serwerze występuja bug z brońmi i z jedną rzeczą jeżeli chcesz mogę Ci przedstawić dowód o co biega.

Prosze nie oskarzanie nas bez podstaw. 

Wiec jak wytłumaczysz to hP :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Bugiem z questem :) Więc?

Postaramy się poprawić do godziny 17;00

Siema, pisałeś, że we wtorek-środę naprawicie bug z logiem gildii. Jak przystało na obietnicę, powinniście to naprawić. Da radę coś zrobić?

Na serwerze mi się fajnie gra i nie chciałbym go skreślać za parę błędów, m.in logo gildii.

Opublikowano

Wszystkie problemy zostały rozwiązane problem leżał po stronie bonusów postaci serwer już jest ON zapraszamy do gry. 

,,Nie było żadnej cofki''

banner.png

Opublikowano

Nic nie wnosisz do tego tematu jejku, dziecko rozumiem chcesz się wybić lub nas upokorzyć ale nie wiesz jaki był serwer Laneris V1 to nie komentuj okej?

Rozumiem twoja "godność" dzieciaka nie odpuści i dalej będzie spamować w naszej prezentacji i zaśmiecać prezentacje ale to nic za każdy spam zostajesz zgłoszony więc mi to wisi:)

- jeszcze jedno powiedź mi co chcesz osiągnąć swoim spamem ? 

- Chcesz czy nie serwer Laneris będzie miał graczy dałbym Ci ss z ilości założonych już kont ale 13 latek napisze, że sami te konta ,,zrobiliśmy'' 

Podsumowując, twoja opinia jest nic nie warta, i nie wnosisz nic ciekawego więc bardzo proszę wyjdź, z góry dzięki! :)

SS z licznika poproszę jak można.

ljbc.png

Opublikowano
Wszystkie problemy zostały rozwiązane błąd leżał po stronie bonusów postaci. Mamy nadzieje, że nie będziecie źli na nas z powodu chwilowej przerwy w celu wyeliminowania ,,błędu''. 
W ramach rekompensaty odbędzie się dzisiaj o godz 18 Event zuo o godz 19 konkurs OX. 
Przepraszamy za wszystkie niedogodności. 

@Sensual & Team Laneris.pl

banner.png

Opublikowano

Co z tevo ze mi podasz ile macie zalozonych kont? A ile gra graczy? Hmm okolo 500 z czego 100 graczy "zywych". Wiem po sobie bo po 6 kont bsa stawialem + 2 konta dla bugu. Te reklamy wam nie wiele dadza

73685633822473628956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...