Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha ha ha mental 40k duchowe w bm ? Max 60-65k kryt ! ! !

Mam BM-a ktory bije 50k sferke normalnie przy full abs ! ! !

Niewiem czy wiecie ale duzo zalezy od eq + UM/Sr w broni . .  .

Dodam ze biorac pvp z bm mental polowy skili nie trafia ale jak na kazdym servie mental zawsze mial mocne duchowe bo ta postac jest do tego zrobiona .

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie z zajebistego serwera zrobiliscie gowno... teraz taki BM bije ze skili po 8-15k taki WP z palca 80k lol? Mental 45k z duchoweg mam Full eq na 150 i jak ktos mi powie ze mam gowniane eq to niech sie w leb walnie Nie Polecam!!!!!! Zmiany na ----------!!!!!

Opublikowano

Jak dla mnie z zajebistego serwera zrobiliscie gowno... teraz taki BM bije ze skili po 8-15k taki WP z palca 80k lol? Mental 45k z duchoweg mam Full eq na 150 i jak ktos mi powie ze mam gowniane eq to niech sie w leb walnie Nie Polecam!!!!!! Zmiany na ----------!!!!!

Nie każdemu się podobają zmiany jak widać, ale cóż najlepiej było zostawić tak że szaman i sura to jedyne postacie którymi ludzie grają ;P

A te zmiany według nas na + wyszly bo z 700 stabilnych zrobiło się 900+ online stabilnych.

banner.png

Opublikowano

Robilismy testy mental,dagger,bm,wp i jest bardzo dobrze , niema ze jeden bije tyle a drugi tyle tylko wygrywa ten ktory bedzie mial wiecej kryta . . .

( kazdy z tych klas ma szanse kazdy z kazdym )

Co z tego ze mental bije duzo skoro banalnie latwo mozna uciekac od duchowego + walniecia za to BM bije mniej ale kazdy skil ma w 100% trafiony ( ochronka ,duszek duzy + ).

Niech ta administracja nie slucha graczy i sami zobacza jak to naprawde wyglada bo za duzo osob mysli ze maja ''super pro'' eq a tak naprawde to eq nie jest takie dobre .

Polecam zrobic metinologie + biolog , pewnie polowa z was go niema . . .

Opublikowano

Robilismy testy mental,dagger,bm,wp i jest bardzo dobrze , niema ze jeden bije tyle a drugi tyle tylko wygrywa ten ktory bedzie mial wiecej kryta . . .

Co z tego ze mental bije duzo skoro banalnie latwo mozna uciekac od duchowego + walniecia za to BM bije mniej ale kazdy skil ma w 100% trafiony ( ochronka ,duszek duzy + ).

Niech ta administracja nie slucha graczy i sami zobacza jak to naprawde wyglada bo za duzo osob mysli ze maja ''super pro'' eq a tak naprawde to eq nie jest takie dobre .

Metinologia daje bonusy na potwory, więc? xD raczej bijemy się z ludźmi, a nie potworami ( ale ok ) 

DMG Sury BM'a i daggera jest przesadzone. 

Opublikowano

Metinologia daje bonusy na potwory, więc? xD raczej bijemy się z ludźmi, a nie potworami ( ale ok ) 

DMG Sury BM'a i daggera jest przesadzone. 

Pare % na ludzi tez daje :)

Opublikowano

Mental ma przesadzone dmg, mam full eq na 150lvl bił mnie 30k bez kryta, nie miałem szans, a ja miałem 2 lizaki do pvp, a on nie.

Stroje dalej buguje to samo z koniem (na prawo go coś blokuje), metinologie VI nie zalicza. Z bossów na mapie od 151 nie ma podstawowego dropu. (typu szkaty itd.) Nie mówie tu o ripach..Krótka lista czego brakuje..

Opublikowano

No i kazdy placze a polowa nie patrzy np na roznice lv lub eq , jeden ma tarcze V5 a drugi V6 i jest to bardzo duza przewaga .

Jak dla mnie balans na wiekszym lv ( 165 - 180 + ) jest napewno lepszy niz wczesniej.

Opublikowano

Dzisiaj od godz 7 mogą występować problemy z serwerem nie z naszej winy lecz winy serwerowni (hosteam). 

Postaramy się żeby w jak najszybszym czasie wszystko wróciło do normy do tego czasu jest błąd wewnętrzny serwera. 

banner.png

Opublikowano

Polecam serwer z*******y tylko przydalo by sie mapke na 165 poprawic bo tragicznie wyglada i metinologie 6 zrobic ..

zapomniałeś dodać zeby poprawić expa na mapce od 185 ;]

Opublikowano

wie ktos czemu serwer nie dziala? albo kiedy zadziala?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

strone wcześniej wszystko napisali ;] problem z hostem

nie czytalem, chcialem sobie pobrac, maktos link do pobrania jakis? 

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Serwer nie działa nie z naszej winy lecz z wini serwerowni. 

DO 12 wszystko powinno wrócić do normy prosimy o cierpliwość. 

Na pewno będzie od nas dla was jakaś rekompensata za te kilka godz off.

banner.png

Opublikowano

Serwer nie działa nie z naszej winy lecz z wini serwerowni. 

DO 12 wszystko powinno wrócić do normy prosimy o cierpliwość. 

Na pewno będzie od nas dla was jakaś rekompensata za te kilka godz off.

Tak w ogóle dlaczego nie mogę ubrać Fryzurki dla szamana te które lecą z metinów ? ;) 

xD 

Opublikowano

To ja nie wiem jaką wy  dużą tą rekompensatę musielibyście dać, bo jak dla mnie słabo wypadacie.
Serwer  był chwile on w nocy, a teraz znów kicha nawet strona nie działa, pozdrowienia ten serwer już wcześniej miał złą reputację i widać powraca do swojej starej natury, czyli więcej off niż on.
I oby nie okazało się najgorsze, że tak jak wtedy robiony tylko dla pieniążków, osobiście prawie nigdy na sm nie wydaję bo wiem, że wszystko można osiągnąć samemu, a wydawanie kasy na gry to bezsens.
No, ale niektórzy sobie zarabiają takimi sposobami na lol'a. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...