Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BUGI:

-możliwość przeniesienia się do królestwa Shinsho, które jest niedostępne w grze.

-błędnie wgrane  tekstury na mapce 165.

-niewidoczne przedmioty na mapie 165, przez które nie można przechodzić

-brak minimapki na mapie 165

-źle wgrane ikonki np. fryzur dostępnych ze szkat

-brak ikonek szkatułek, które dostajemy z misji od biologa.

-źle wykonane questy od biologa, obydwa są na 165 lvl.

-zbugowana 6 część metinologii

-źle napisane questy metinologii

-brak npc Metinolog w questach metinologii wyraznie jest napisane, że po odbiór nagród mamy się udać do niego.

-zbugowany PD z IS zamiast 24h działa tylko 22h

-zbugowany PRO VIP z IS , usuwa przyjaciół.

-zbugowane bronie 165, różny dmg mają napisany w cliencie od rzeczywistego

-zbugowane sprzedawanie bryłek

-zbugowana wymiana szkatułek na perły

-zbugowany ślub, po zawarciu ślubu nie ma w wiadomościach kategorii rodzina

-zbugowane lizaki, dodane są jak mounty

-zbugowany exp, który cofa przy full pdkach

-zbugowane raty serwerowe

-zbugowany drop z wiekszosci bosów

-zbugowane marmury, z połowy nie da się bić

-zbugowane mooby, biją z oddali

-zbugowane NNO

-zbugowana bransoletka - daje mniejsze bonusy na wyższym ulepszeniu

-zbugowany exp na mapie 151 - więcej expa otrzymujemy expiąc na mapie 121.

-zbugowany bonus na ludzi, powyżej 300 nie przybywa nam DMG.

-zbugowany skill rozproszenie, po użyciu łapiemy laga na około 2 sec.

-zbugowany skill trująca chmura, przy odpowiedniej wiedzy gracza można zadać potrójne DMG

-zbugowane M1 istnieją przeszkody, których nie widać.

-zbugowany system energii, nie działa

-zbugowane kostiumy, niepoprawnie postać się w nich porusza oraz biję

-zbugowane fryzury nie dodają bonusu

-zbugowane fryzury klasowe, większości nie da się założyć

-zbugowane kostiumy - można mężczyzną zakładać strój przeznaczony dla kobiety

-zbugowane dungeon z metinami, błędnie napisany

-zbugowane dmg podczas bicia z marmurka

-zbugowane mounty, można mieć założone nie dosiadając ich

-zbugowana rzekoma wymiana pereł przez NPC w m1

-zbugowane nagrody niektórych misji, bonusy padają po przelogowaniu

-zbugowany wybór królestw przy pierwszym logowaniu

-zbugowany model zbroi dla ninji na max lvl- błędnie dodany

-zbugowane raty poprzez błednie dodany exp każdego mooba

-zbugowany exp np. łatwiej wbić z 170 na 171 niż z 130 na 131

-nie działa wbudowany zmieniacz bonusów

-zbugowany hyperlink do PW - nie działa

będe updatował wraz z rozwojem serwera :)

Dzięki, większość w następnym update zrobimy:)

banner.png

Opublikowano

Ludzie tak placzecie ale BM to kosa , biorac pvp mental vs bm o wiele wieksze szanse ma bm a mental moze jedynie modlic sie o kryta i trafienie z duchowego .

Mental oslabiony ? Znowu bedzie caly server BM-ow

Opublikowano

Wszyscy zachwycają się tym serwerem a nie wiem co tu jest takiego ciekawego jak tak sobie czytam komentarze to wiele bugów jest w dodatku wygląda mi to na serwer z plików aline a co do tego 1000 graczy online nie byłbym z tego taki dumny ponieważ jest to liczba pewnie z oxa gdzie pewnie większość osób była na paru kontach

Nie polecam

Opublikowano

administracja sie stara? chyba pomyliłes publikacje :). BTW 1000 osbó może i jest online z czego około 250 osób to boty do zmiany bonów i 300 kont jest podwojnie zalogowanych = 600 online w godzinach szczytu

Opublikowano

administracja sie stara? chyba pomyliłes publikacje :). BTW 1000 osbó może i jest online z czego około 250 osób to boty do zmiany bonów i 300 kont jest podwojnie zalogowanych = 600 online w godzinach szczytu

Taka sama kalkulacja tyczy się każdego innego serwera ;)

Opublikowano

Wszyscy zachwycają się tym serwerem a nie wiem co tu jest takiego ciekawego jak tak sobie czytam komentarze to wiele bugów jest w dodatku wygląda mi to na serwer z plików aline a co do tego 1000 graczy online nie byłbym z tego taki dumny ponieważ jest to liczba pewnie z oxa gdzie pewnie większość osób była na paru kontach

Nie polecam

Kolejny wróżbita który nawet nie wszedł na serwer, a nie poleca. No nic tylko zachwycać się taką w szkole pewnie jesteś orłem wszystko zawsze wiesz przed innymi ;) 

Jeśli chodzi o nasze starania to nie wiem czy 7h na serwerze dziennie to mało czy dużo ale w pracy siedzi się 8h.

Co do twojej wypowiedzi. Idź mi stąd na serwer gdzie nie ma ani 1 bota ani 1 shopa i ogólnie jest 3k czystych graczy  online :). Powodzenia. 

banner.png

Opublikowano

Znajdź serwer gdzie nie ma shopów i gdzie gracze tylko expią, nie maja ustawionych kont do mieszania (Na serwerach easy) itd... 

Zobaczymy czy taki jest ; )

https://www.youtube.com/watch?v=j-8Tl0begIA&list=UU90SJsOqHdjxQU-SrLjaFDA

Opublikowano

nie moge wbic lvla bo nie mam przepustek na mapke od 124 chyba bo nie ma metkow na mapie od 95 i gdzie wbic lvl aby dostac sie na drop mape?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Widzę ,ze napisała jedno osoba znaczną ilość bugów z którymi nic nie zrobiliście tak samo jak w poprzednich odslonach "Sheila" czy jak tam ten pozer miał.

Startować z tyloma bugami? naprawde mądre.

Nie wiem skąd wy wzieliscie tyle osób online,ale zycze powodzenia.

Ciekawi mnie tylko ,czy sztylety na 125? są to 3/4 sztylety maja dalej takie kosmiczne dmg ^_^

Dagger jak czytałem dalej zbugowany.

tylko pogratulować servera ^^

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Z każdym dniem jak dla mnie jest coraz gorzej chyba się skończy przygoda na 165lvl. Dużo obiecują mało robią.. Czy mogę to polecić?

Opublikowano

Kolejny wróżbita który nawet nie wszedł na serwer, a nie poleca. No nic tylko zachwycać się taką w szkole pewnie jesteś orłem wszystko zawsze wiesz przed innymi ;)

Jeśli chodzi o nasze starania to nie wiem czy 7h na serwerze dziennie to mało czy dużo ale w pracy siedzi się 8h.

Co do twojej wypowiedzi. Idź mi stąd na serwer gdzie nie ma ani 1 bota ani 1 shopa i ogólnie jest 3k czystych graczy  online :). Powodzenia. 

Znajdź serwer gdzie nie ma shopów i gdzie gracze tylko expią, nie maja ustawionych kont do mieszania (Na serwerach easy) itd... 

Zobaczymy czy taki jest ; )

Zgadzam się. Pokażcie mi w którym miejscu piszę, że na innych serwerach nie ma botów oraz bufów i sklepów. Oczywiście na każdym serwerze są osoby które logują się podwójnie/potrójnie i etc. Jednak 600 to faktyczna ilość osób na serwerze w godzinach szczytu. Swoją drogą to ogromny sukces patrząc na potencjał plików.

Jeśli tyle pracujesz to proponuję obwieszczać na forum postępy twoich owocnych prac. Bo póki co zmian nie widzę.(oprócz balansu błędnie wykonanego)

Opublikowano

Krwiste kwiaty też lecą na mapie dropu 140 ? bo kurde ubiłem już troszkę tych metków i same żółte i pomarańczowe poleciały ;d 

Tak lecą :)

Z metka na 125 lvl :)

Opublikowano

jest bs wbudowany czy trzeba pobierac ?

Trzeba pobrać. Polecam By Unpublished

A gdzie dobrze lecą czarne lody i kręte klucze ? bo potrzebuje je na broń 140 (1+6) 

Ripki chyba najlepiej :)

Opublikowano

Powiem szczerze,że ciekawiła mnie ilość graczy, wiec pobrałem ,tylko ze jak jestem w m1 wywala mi runtima , albo zaczyna mi okno metina mrugać , ( Tak , mam tak tylko NA TYM SERVERZE )

Tyle z mojej przygody na serverze xD

Życzę powodzenia i  jestem pewny ze niektórych bugów nie naprawicie  ( pewnie nawet o nich nie wiecie )

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Tak sobie  gram na tym serwerze i mam kilka pytań co do bossów itd.
1. Jakie bony na te silne bossy co występują na mapach 95+
2. Zmniejszcie ich dmg bo po 30k  żeby zadawały to baardzo dużo.
3. Zwiększcie resp metków na 95lv mapce.
4. Jakie są tutaj duengony bo widziałem tylko 1
5. Czy coś się robi z zala?

To na tyle. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...