Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie 4-6 stron w eq, zlikwidujcie limit 10kk na handlu między osobami, pd na 1h można zdjąć a opis jest inny. Dodacie peta na start lub jest od któregoś lvl?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie 4-6 stron w eq, zlikwidujcie limit 10kk na handlu między osobami, pd na 1h można zdjąć a opis jest inny. Dodacie peta na start lub jest od któregoś lvl?

na wielu serverach jest tak z PD,

Peta na start nie ma sensu dodawać,mozna go kupic w is'ie i chyba da się dropnąć ( chyba ze drop z bossów został zmieniony tak jak bylo na pierwszych odslonach lanerisa )

// Kiedy bedzie kolejna aktualizacja ? :P 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie grasz na is? Możesz sobie poexpić bo w pvp bez vipa i peta nic nie zrobisz ;] 

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Nie grasz na is? Możesz sobie poexpić bo w pvp bez vipa i peta nic nie zrobisz ;] 

chyba, że jesteś healerem. To wystarczy 150lvl bez peta i VIP, żeby składać mentali 180 z eq ognia +9 petem i VIP.

Opublikowano

No tak, ale patrz.. zbalansują wszystko i wtedy co? Full eq full lv vs full eq full lv pet i vip .. kto wygra? :) Vip 4000 sm na 14dni? Pet 5000sm tyle dobrze, że na stałe.. ceny z dupy + w dodatku ten vip.. to najgorsze co mogli dodać.. jestem pewny , że spokojnie wyciągneli by 1.5k osób gdyby właśnie NIE TEN VIP!

Opublikowano

No tak, ale patrz.. zbalansują wszystko i wtedy co? Full eq full lv vs full eq full lv pet i vip .. kto wygra? :) Vip 4000 sm na 14dni? Pet 5000sm tyle dobrze, że na stałe.. ceny z dupy + w dodatku ten vip.. to najgorsze co mogli dodać.. jestem pewny , że spokojnie wyciągneli by 1.5k osób gdyby właśnie NIE TEN VIP!

A serwer będzie stał za powietrze?? 

@ dzisiaj o 19 konkurs ox zapraszam 

banner.png

Opublikowano

Po co na mapie 185 daliście Bossa który się respi co sekundę i dropi z niego po 500 pereł i innych ulepszaczy oraz przepustek, przecież to jest za prosto posiedzę na nim z 2h i mam Full EQ. Do 165 było dosyć ciekawie, siedziałem cały czas na metkach, ripkach oraz niebieskich śmierciach nie było ani za trudno ani za prosto ale ten boss na mapie 185 to jest przesada zbyt prosto. 

xD 

Opublikowano

Mam pytanie do administracji.

Czy ten mount ma limit czasowy?

Bialy lew (5000 SM)

Bonusy 10k HP 40% silny przeciwko potwora

Opublikowano

Po co na mapie 185 daliście Bossa który się respi co sekundę i dropi z niego po 500 pereł i innych ulepszaczy oraz przepustek, przecież to jest za prosto posiedzę na nim z 2h i mam Full EQ. Do 165 było dosyć ciekawie, siedziałem cały czas na metkach, ripkach oraz niebieskich śmierciach nie było ani za trudno ani za prosto ale ten boss na mapie 185 to jest przesada zbyt prosto. 

Noob team tego nie ogarniesz

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

laneris-pl-logo.png

Update V.1.0.8

Dodane:
-System Zgłoszeń pod linkiem:

http://support.laneris.pl/

-Poprawiona mapa 185lv (Bossy)

-Poprawiona struktura logów

-Dodana opcja "przypomnij hasło na stronie"

-Dodano panel do szybszego zarządzania logami(szybsza komunikacja z graczami dot. supportu).
-Poprawiono kilka bugów które "nie rzucały się w oczy"

W tym Update stawiliśmy na kontakt z graczami od teraz będziecie mieli stały kontakt z nami poprzez Support.

banner.png

Opublikowano

Haha Powaznie ten boss respi sie co sekunde? :D
Opublikowano

laneris-pl-logo.png

Update V.1.0.8

Dodane:

-System Zgłoszeń pod linkiem:

http://support.laneris.pl/

-Poprawiona mapa 185lv (Bossy)

-Poprawiona struktura logów

-Dodana opcja "przypomnij hasło na stronie"

-Dodano panel do szybszego zarządzania logami(szybsza komunikacja z graczami dot. supportu).

-Poprawiono kilka bugów które "nie rzucały się w oczy"

W tym Update stawiliśmy na kontakt z graczami od teraz będziecie mieli stały kontakt z nami poprzez Support.

Pozdrawiam, Technik S u R e K

Co zrobiliście z Bossami na mapie 185 ? już się nie respią co sekundę czy jak ? 

xD 

Arcymistrz
Opublikowano

Był kiedyś post w temacie dot. odzyskania SM za poprzednią edycję serwera, jednak nie mogę go odszukać. Czy dalej jest to aktualne i czy z tym należy zgłosić się do supportu?

Opublikowano

Serwer na powietrze nie będzie stał ale po co grać na serwerze nie wydając pieniedzy? , żeby expić? bo taki bez vipa nie ma szans z takim co go ma.. bezsens administracja bez mózgów

Opublikowano

@Nygers Teraz odpowiedz nam skąd typek ma 2,5kk HP? i bije po 2kk? 

Ja sobie mogę zrobić takiego ss z 1kkkkkkkkk hp i ataku 0 problemu na serwerze nie ma i nigdy nie będzie eq navi zrozumcie to !!! Gratuluje konkurencji pomysłu ;) 

Serwer na powietrze nie będzie stał ale po co grać na serwerze nie wydając pieniedzy? , żeby expić? bo taki bez vipa nie ma szans z takim co go ma.. bezsens administracja bez mózgów

Sam nie masz mózgu obrażaj swoich kolegów w gimbazjum :),a co takiego wielkiego daje vip 12k hp? 20 ludzi? Fakt to jest tak wiele, że bez tego pvp nie może się odbyć Nie chcesz nie graj nikt Cię do tego nie zmusza więc nie wiem o co chodzi?? Piszesz tak jakbyś musiał tutaj grać i wydawać jakiekolwiek PLN. Nie pozdrawiam. 

banner.png

Opublikowano

Mam pytanie do administracji.

Czy ten mount ma limit czasowy?

Bialy lew (5000 SM)

Bonusy 10k HP 40% silny przeciwko potwora

Prosze o odpowiedz. :[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...