Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do servera po dluższej rozgrywce troche nudzo, perły, perły i jeszcze raz perły. Mam nadzieje, że to się zmieni z 150lvl.. Brakuje mi tu czegoś. Co do pytania up, nie ma bs'a, lecze to kwestia ściągnięcia jednego pliku. Jak masz problem to napisz na Pw.

Dodam, że administracja trochę nic nie robi, na forum z 15+ zgłoszonych cheaterów, a oni nic.. Na końcu bezcenne piszę na wołaj, że właśnie on dobija jakiś lvl dalej się świetnie bawiąc z hackami.

Opublikowano

[GM]Niko ch uj ,lagi w luj,sam is,dzieci na serwie,zakładka bs,ale oczywiście takowego nie ma i ogólnie nie polecam,ddosujcie ten serwer,bo nikomu takie coś nie potrzebne na rynku.

@ P.S. Czajnik was pozdrawia

Opublikowano

Co do servera po dluższej rozgrywce troche nudzo, perły, perły i jeszcze raz perły. Mam nadzieje, że to się zmieni z 150lvl.. Brakuje mi tu czegoś. Co do pytania up, nie ma bs'a, lecze to kwestia ściągnięcia jednego pliku. Jak masz problem to napisz na Pw.

Dodam, że administracja trochę nic nie robi, na forum z 15+ zgłoszonych cheaterów, a oni nic.. Na końcu bezcenne piszę na wołaj, że właśnie on dobija jakiś lvl dalej się świetnie bawiąc z hackami.

a później masz kwarce, diamenty itd więc wychodzi na jedno 

Opublikowano

A potem 100% masz. Nie umiesz broni zrobić?

100% pff

Chyba na bronie +160 bo ja jakoś nie będę siedzieć i dropić złotych perełek żeby na serwerze easy/pvp robić eq pare godzin :)

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale kontakt z Administracją jest tutaj niemożliwy. Piszesz PW na forum, na TS napisać się nie da bo mają zablokowane a na kanał nie zejdą. To jakaś parodia ..

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale kontakt z Administracją jest tutaj niemożliwy. Piszesz PW na forum, na TS napisać się nie da bo mają zablokowane a na kanał nie zejdą. To jakaś parodia ..

Gdyż mam 1500osób+ do ogarnięcia(Ts,Metin itp.), a jako [T]SuReK nie jestem odpowiedzialny za graczy, ale dojdzie 3 nowych gmów więć spokojnie.

Usuńcie bugi ! Trochę ich jest ale gra się nie źle. Czekamy za 3 update z naprawami.  

Dzisiaj lub jutro ukaże się update kolejny:>

banner.png

Opublikowano

Błąd wewnętrzny servera -.- Od godziny, co jest?

Kara xD DDOSY lecą nic dziwnego jak ktoś ma takie podejście do graczy i liczy tylko na zyski z isu a nic z serwerem nie robi a tylko obiecuje :) dobrze ze ja skończyłem tam grę :)wszystkim 185 lvl życzę powodzenia w expie ^^

Opublikowano

O 14:00 odbedzie się Event OX serdecznie zapraszamy!

Kara xD DDOSY lecą nic dziwnego jak ktoś ma takie podejście do graczy i liczy tylko na zyski z isu a nic z serwerem nie robi a tylko obiecuje :) dobrze ze ja skończyłem tam grę :)wszystkim 185 lvl życzę powodzenia w expie ^^

Ch4 tylko padło i już wstało :O

Błąd wewnętrzny servera -.- Od godziny, co jest?

Tylko Ch4 ale już działa ;>

banner.png

Opublikowano

O 14:00 odbedzie się Event OX serdecznie zapraszamy!

Ch4 tylko padło i już wstało :O

Tylko Ch4 ale już działa ;>

tylko ch4 takie bajki opowiadaj dzieciom jak je kiedyś będziesz miał poszedł ofensywny all chanele poszły ^^ i nie wymyślaj :)bo siedzę na ts i znajomi mówili ze wyeb... all :)

Opublikowano

tylko ch4 takie bajki opowiadaj dzieciom jak je kiedyś będziesz miał poszedł ofensywny all chanele poszły ^^ i nie wymyślaj :)bo siedzę na ts i znajomi mówili ze wyeb... all :)

PID TT  STAT      TIME COMMAND
70765  1- I     11:40.43 ./db
70767  1- I      2:29.29 ./auth (game)
70769  1- S    235:24.60 ./ch1 (game)
70771  1- S    207:33.48 ./ch2 (game)
70773  1- S    252:05.61 ./ch3 (game)
70777  1- S      2:33.92 ./game
88141  2  S      0:00.01 su (sh)
88147  2  S      9:37.64 ./ch4 (game)
88221  2  R+     0:00.00 ps

Kto się zna to wie o co chodzi w PID'ach :>

Ty wiesz lepiej :)

banner.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNygers
Najs

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...