Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dosyć tego! Nie podoba Ci się nie graj w sumie nawet nie chce mieć takiego gracza jak ty na serwerze typowy GimboHejt. Więc niech Cię to nie interesuje kiedy coś będzie zrobione żegnam. 

Graczy którzy myślą tak jak on jest 60% na tym serwerze, a to co napisałeś teraz wyraźnie ukazuje wasze podejście do spraw wyżej wymienionych.

Nawet palcami wam wytknął co jest źle. Weź kilka zł z is jak sam nie umiesz tego zrobić i zapłać komuś za to + dodajcie coś nowego żeby przyciągnąć ludzi, bo wbiłem 185 lvl i jest jedna wielka chuynia. Nie ma kompletnie co robić, nie można expić- to znaczy można ale jedynie po ustawieniu bs na pelerynki i przyciśnięciu spacji.

-balans do dupy

-exp do dupy

-dungeony???

-drop??? przez całą grę jedyne metki jakie opłacało mi się bić to były metki na mapie 154 chyba, bo musiałem wydropić kilka klejnotów zawiści/mądrości. metki na mapie 165 stoją bo stoją

-albo nie wiem jak tworzyć marmury poli, albo są też zbugowane

-po co te bryłki są? yangi źle ustawione, kasa nic nie warta, nie opłaca się tak jak mówiłem dropić itp

-metinologia i inne misje spośród kilku które tu występują. W niektórych dropi po 50 ksiąg zamiast jednej, w niektórych misja każe nam się na 141 lvl wracać 2 mapy wcześniej

-albo u mnie tego nie widać, albo z tych skrzynek dostawało się bony typu silny przeciwko potworom, średnie obrażenia. mi dało jedynie ludzi a i to nie wiem czy to nie z biologa

http://i.snag.gy/Xz9xb.jpg

- wiele, wiele więcej. nie chce mi się pisać.

Opublikowano

Spokojnie jest 750+ - 800 bo metka trudno znalezc pustego w dzien ; p

co ty za bajki wciskasz płaca ci za to ? max 600 osób i liczba spada z dnia na dzień przez w/w bugi a szczególnie przez mape 185 lvl  zobacz po wołaczu ile ludzi juz oddaje eq za eq na innym serwie ślepy jesteś

Opublikowano

co ty za bajki wciskasz płaca ci za to ? max 600 osób i liczba spada z dnia na dzień przez w/w bugi a szczególnie przez mape 185 lvl  zobacz po wołaczu ile ludzi juz oddaje eq za eq na innym serwie ślepy jesteś

600 osób?? 655 o godz 11 :) Idź płacz dalej że gracze uciekają jak z dnia na dzień jest coraz więcej ss chcesz z all ch ? 

banner.png

Opublikowano

potwierdzam. serwer miał możliwości, ale że tak powiem zostało to zaprzepaszczone

Opublikowano

600 osób?? 655 o godz 11 :) Idź płacz dalej że gracze uciekają jak z dnia na dzień jest coraz więcej ss chcesz z all ch ? 

Licznik jest podkrecony gram moze z 300

Opublikowano

Licznik jest podkrecony gram moze z 300

Ok masz zdjęcia CH1-4 

UWAGA ZDJĘCIA NIE PODAJĄ LICZBY ONLINE Z CHANNELU 99 !

1.jpg2.jpg

3.jpg4.jpg

UWAGA NIE DODAŁEM CH99 CZY TAM GAME99 jak tam wolicie :_:

A tu ze strony( panel admina ) z Game 99

ub8lre.jpg

@racucho Ale Ty i tak powiesz że gra 300 osób gratuluje! :)

potwierdzam. serwer miał możliwości, ale że tak powiem zostało to zaprzepaszczone

Pisaliśmy już ze zrobimy balans lepszy tak... 

EDIT: Czekam na hejt że kręcimy licznik w panelu administratora <f**k logic> dalej myśle że stwierdzenie "Idioci, wszędzie idioci" jest poprawne w niektórych przypadkach :)

banner.png

Opublikowano

Ok masz zdjęcia CH1-4 

UWAGA ZDJĘCIA NIE PODAJĄ LICZBY ONLINE Z CHANNELU 99 !

1.jpg2.jpg

3.jpg4.jpg

UWAGA NIE DODAŁEM CH99 CZY TAM GAME99 jak tam wolicie :_:

A tu ze strony( panel admina ) z Game 99

ub8lre.jpg

@racucho Ale Ty i tak powiesz że gra 300 osób gratuluje! :)

Pisaliśmy już ze zrobimy balans lepszy tak... 

EDIT: Czekam na hejt że kręcimy licznik w panelu administratora <f**k logic> dalej myśle że stwierdzenie "Idioci, wszędzie idioci" jest poprawne w niektórych przypadkach :)

co da wasz bilans jak handlujecie navi ?  i mapa 185 zjeb.. i exp na niej to samo co to da ja się pytam questy zjebane bug na exp w pt 1 osoba w m1/m2 2 ga na mapie 185 lvl i sobie wbijają lvl zezwolenie na używanie mober hacków bs autoklikerów by mozna sobie stac 24 h i expi 0 reakcji odnośnie zgłaszanych czitrów zjebaliście wszystko po całości serwera nie polecam z racji takiej Handel itemami z navi rozdawanie itemów do expa sm swoim znajomym + bugi metinolog zbugowany mapa 185 śmiech na sali żegnam chciałem dobrze ale widzę ze się nie da z tobą w ogóle dogadać a to co gracze piszą lata ci wiec mi lata twój żałosny serwer a co do idiotów to największym idiota i niekompetentną osoba jesteś ty bo to co zajmuje max 1 h pracy ty obracasz kota ogonem i wymigujesz się brakiem kompa wiec pozdro bezmózga istoto

Opublikowano

co da wasz bilans jak handlujecie navi ?  i mapa 185 zjeb.. i exp na niej to samo co to da ja się pytam

Ehhh, dalej stwierdzam człowieku KAŻDY może sobie zrobić taką broń w CHEAT ENGINE, ale Ty chyba nie wiesz co to jest, na naszym serwerze nigdy nie było i nie będzie navi...

A rozumiem chcesz wbić 200lvl w 1dzień no ciekawe ciekawe;)

banner.png

Opublikowano

Strona 28 się kłania aktualnie +750

Mógłbyś mi odpisać na PW - czekam dość długo na odpowiedź od kogoś z Administratorów i doczekać się nie mogę.

Moim zdaniem nawet fajnie że exp leci tak wolno po 185 poziomie, nie będzie aż tak łatwo. Klasy napisali że wyrównają do poniedziałku, więc mają jeszcze 2 dni, potem będziemy mogli dopiero zarzucić, że są gołosłowni.

Co do Navi na serwerze, jeżeli ktoś wstawi film, w którym pokazuje u siebie w EQ Navi to uwierzę. Nie znam się na tym czy da się użyć Cheat Engine'na na szepcie, ale jak pisałem zobaczymy. Nie ma co się stresować i wyzywać innych.

Opublikowano

Ehhh, dalej stwierdzam człowieku KAŻDY może sobie zrobić taką broń w CHEAT ENGINE, ale Ty chyba nie wiesz co to jest, na naszym serwerze nigdy nie było i nie będzie navi...

A rozumiem chcesz wbić 200lvl w 1dzień no ciekawe ciekawe;)

ty człowieku jesteś niereformowalny czy ja napisałem ze w 1 dzień bez przesady ale przy takim expie jak jest to jedynie wbić ten lvl max można ustawiając bs na lorowanie mobów + spacja i to ma być uczciwe expienie według cb to pozdro dobra ja kończę i zaczynamy zabawę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...