Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też nie mogę jakieś lagi straszne mam a laptop jest dobry :(. Inne serwery mi działają normalnie a ten tutaj niestety nie. No nic trudno może mój laptop ma wine poszukam innego serwa . A serwer polecam bo znajomi graja i mówili że super się gra więc śmiało zapraszam :)

Zapodaj sysser.

banner.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nygers, myslicie nad wprowadzeniem launchera albo patchera? nie ma opcji aby sciagnac 1gb, bo mam limit internetu... szkoda, bo widze, ze fajny serwer a pogralbym z kumplami.. Pomyslcie nad wprowadzeniem launchera :)

Opublikowano

Przecież dropią, mam 60 szt. 

Jeżeli tak dobrze dropią to podziel się informacją gdzie i na jakim poziomie :)

Ogólnie serwer fajny :) tylko jak dla mnie ciężko znaleźć te klejnoty, Boss na mapie od 95 poziomu ma ustawiony lipny drop typu stalki, tarcze na 61 lvl, tarcza na 41... Parę rzeczy się znajdzie do poprawienia :)

Opublikowano

21ahklh.png

Usunięcie powiadomienia o metinach. 

- Naprawienie Pierścienia Doświadczenia na 30 min 

- Dodanie teleportera do każdego m1 na mapke od 150 lv 

- Dodanie Losów po 10 szt z metków na drop Mapie. 

- poprawienie questów 

- Dodanie npc wymiana losów w każdym m1

Team Laneris.pl

banner.png

Opublikowano

Sekret Chi został chwilowo wylaczony z kilku powodow głównie z powodu wykorzystywania możliwości pisania z wyróżnieniem. (trolling graczy po prostu).

Edit:
Sekret Chi, został poprawiony ( zostało usunięte możliwość pisania jako GM nie ma trollowania...) 

Z poważaniem Team Laneris.pl

banner.png

Opublikowano

Jeśli.narzekaszna exp mapa 134 to zobaczysz na 151

Nie narzekam tylko pytam :) Bo z tego co pamiętam na poprzedniej odsłonie leciało chyba bardzo ciężko te 2 lvle od 134 do 136 ? czy jakoś tak to było ?

Dopiero pobieram clienta i temu pytam xD

Opublikowano

Nie narzekam tylko pytam :) Bo z tego co pamiętam na poprzedniej odsłonie leciało chyba bardzo ciężko te 2 lvle od 134 do 136 ? czy jakoś tak to było ?

Dopiero pobieram clienta i temu pytam xD

wiem , zle ujolem - nie chcialem nikogo urazic . po prostu chodzilo o to ze tam latwo leci exp a  pozniej ciezko . a co do pytanie to bylo od 149-151 na pierwszej edycji

Opublikowano

Na co wam ten szósty skill ?!

Jestem Ninją Daggerem i postanowiłem sprawdzić ten szósty skill, na postaci 95lvl:
-Trująca chmura 57k.

-Zasadzka 39k.

-Szybki atak 37k.

-6 skill 9k. 

Myślę, że ten skill jest wgl nie potrzebny, a jedyne DMG z 6 skilla ma Ninja Archer... 

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

mam pytanie na jaki lvl dungeony sa ? chodzi mi o te najtrudniejsze i najwieksze lvl  i mapa do expa od 185lvl ostania ? 

Dungi będą dodawane od nastepnego tygodnia;)

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...