Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polityka tego serwa lezy... Doslownie. Moim zdaniem bot o tyle o ile powinien zostac legalny to powinno promowac sie gre bez bota, dlaczego? jaka frajda zrobic w 3 dni 90 lvl a nastepny dzien FB i co potem? CTF? Tu nawet nikt nie taxuje party matching wyglada JOBE TAMPLE CAME 24/7 lub niyan naad wyz bard 24/7 prosze was... co tu ludzie maja robic wogole ja sie zastanawiam, normalny gracz ledwo co na potiony zarabia. Wedlug mnie zrobcie server 90lvl na start FB Full Farmed bilion zlota a turasy sobie beda mogli pokupoowac awatarki i postac pod miastem. Dziekuje

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yonasz dobrze prawi, polać mu (Y)
cale party matching jest zawalone albo "WTS FOX FOR SYLK" albo "NEED WYZ AND WAR PT 24/7 WING". w jg jest wiecej botow niz tych foxow.. 
na kazdym serwie robią joba TYLKO dla traderow.. jak to inaczej nazwac? jak trader ma 100m za 5* a thief ledwo 30m.. powinni to w końcu zmienić ;x

boost bronie tylko i wyłącznie z FGW powinno się mieć. drop rate? zdecydowanie za duze.. usuneli fox jak wiekszosc turasow ma somy i posprzedawali to co im zostalo.. na ch*j ja sie mecze zeby znalezc pare liskow, jak i tak teraz ich nie wymienie.

PzdR. !

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

nie rozumiecie, ze turecki server dla nich to strzał w 10? czysty chajs panowie, administracja w takich graczy jak My(nie dotujących) to ma wyjebane, wiec skonczcie sie uzalac nad soba i albo sie z tym pogodzcie albo nie grajcie. ciezkie?

Opublikowano

Dokładnie fabuła gry opiera sie w sumie na jedwabnym szlaku czyli handlu/grabiezy a thief powinien zarabiac tak samo conajmniej. Niewiem czy tylko mi sie tak wydaje ale ten server to dokladnie ISro z bardzo duzymi ratami... Bot Bot Bot kasa Silki. Czemu zaden server nie promuje pvp? Mass pvp?Gry w PT bez BoTa? Mozna zrobic jakies areny a w nagrode specjalne sety pvp oczywiscie nie Full set za 5 walk tylko tak by sie starac jak np jest to w WoW co kazdy  by mogl sobie powalczyc czy to 1 vs 1 czy grupowo a nie tylko ten co jest w najlepszej gildii/unii. Czemu jednostki maja byc gorsze od grup? Nie kazdy ma tyle samo czasu na gre, niektorzy wbijaja sporadycznie. Co popieram?

EU/CH start w Jangan + wiecej ludzi sie widzi na respach ;d

90 lvl + zwiekszanie tylko capa to nie rozwiazanie

Boost itemy + ale nie w Job Temple  

Minusy chyba kazdy zna :D P.S Ale nie dotujacych jest wiecej chyba a gra bez nich robie sie "nudna"? bo komus sie pochwali swoimi avkami i itemkami ? :D Trzeba zawsze isc na kompromis ale nie na tym serwie widocznie.

Opublikowano

Coś w tym jest, thief za mało zarabia za te okradzione karawany, mimo wszystko ma na drodze nie tylko tradera broniącego swojego towaru ale także płatnego ochroniarza jakim jest hunter :D Thief powinien zarabiać niemniej niż 70% kosztu danego towaru

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

@ARDEBRAN

Sprzedałeś się.

Kolejny raz, turki chciały turki mają? Ze ston dropów x3 na x20 to jest chyba jakiś żart, nieumożliwienie trade job tokenow teraz gdy koleś ma staffa BT +9, gratuluje za totalny brak użycia mózgu. Powinniście mu usunąć tego staffa, bo ewidentnie widać że gościu wizz nie mógłby solo, czy legal party wydropić odpowiednią ilość job tokenow na tego staffa i to 3 dni temu. 

Wyłączacie POPa, może zmieńcie spawn foxow do c****. 

Wiem że za to dostane warna, ale taka prawda... Ku*** nie jest tak sprzedajna jak ARDEBRAN. 

P.S na stronie nie widać żadnych postaci, gildii, ratingu itp. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

@ARDEBRAN

Sprzedałeś się.

Kolejny raz, turki chciały turki mają? Ze ston dropów x3 na x20 to jest chyba jakiś żart, nieumożliwienie trade job tokenow teraz gdy koleś ma staffa BT +9, gratuluje za totalny brak użycia mózgu. Powinniście mu usunąć tego staffa, bo ewidentnie widać że gościu wizz nie mógłby solo, czy legal party wydropić odpowiednią ilość job tokenow na tego staffa i to 3 dni temu. 

Wyłączacie POPa, może zmieńcie spawn foxow do c****. 

Wiem że za to dostane warna, ale taka prawda... Ku*** nie jest tak sprzedajna jak ARDEBRAN. 

P.S na stronie nie widać żadnych postaci, gildii, ratingu itp. 

Strona nie jest polaczona z DB i dlatego ranking itd nie dziala.

Opublikowano

dalej mam buga z tymi pieprzonymi stonami... szlak mnie trafia.

da mi ktoś kontakt do GM, albo sam napisz w mojej sprawie, albo po prostu mu da znać, żeby on  sam raczył napisać. Bo to konto co tu jest ARDEBRAN nie daje znaku życia.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

masakra jakaś 24 h bez dc na tym serwerze to niemożliwy cel nie ogarniecie tego do końca tyg spadam 

Ja to samo... Jak w poniedziałek dostane dc jakieś niezapowiedziane to pierdziele cały ten serwer... Nie będę tyrał jak turki na tym serwie, szkoda moich nerwów ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

A może trochę wiary, czasu itd. Nie ma to jak Polaczki Cebulaczki. Każdy potrafi kłapać dziobem, narzekać, marudzić, komentować, snuć swoje przepiękne przemądre i niesamowite teorie zamiast dać im najzwyczajniej trochę czasu aż ustabilizują server. Jest milion innych server'ów prywatnych możecie tam spędzić czas a raczej (BOT zrobi to za was), według mnie co za różnica czy będziesz bocił tu czy tam czy uwdzie.

Opublikowano

A może trochę wiary, czasu itd. Nie ma to jak Polaczki Cebulaczki. Każdy potrafi kłapać dziobem, narzekać, marudzić, komentować, snuć swoje przepiękne przemądre i niesamowite teorie zamiast dać im najzwyczajniej trochę czasu aż ustabilizują server. Jest milion innych server'ów prywatnych możecie tam spędzić czas a raczej (BOT zrobi to za was), według mnie co za różnica czy będziesz bocił tu czy tam czy uwdzie.

Człowieku a od czego były beta testy wtedy mogli go ustabilizować a nie teraz..  Co mnie obchodzi Twoje zdanie myślisz że mam czas na ręczne granie to nie RedSea z przed 10 lat że ręcznie się grało

Opublikowano

Chłopie start miał być w połowie października, wiec chyba mieli troche czasu tak ?

Opublikowano

Widocznie nie wystarczająco dużo, może mają za małą ekipe, za mało kasy kto to wie. Ktoś się stara coś robi męczy się udostępnia grę za darmo każdy widzę jest inżynierem znawcą informatykiem programista itd. Tylko nikt nie zaoferuje im pomocy żeby ogarnąć to jakoś wszystko ładnie składnie tylko "haters gona hate"

Opublikowano

Panowie po co wy to komentujecie? Poco piszecie tu o tym co wam nie pasuje? ARDEBRAN nawet tego nie czyta a nawet jak przeczyta to oleje. Server stal sie serverem tureckim i to niestety prawda. Albo Ci to pasuje i grasz albo log off i szukac innego. Ja wybieram opcje numer 2

Opublikowano

Panowie po co wy to komentujecie? Poco piszecie tu o tym co wam nie pasuje? ARDEBRAN nawet tego nie czyta a nawet jak przeczyta to oleje. Server stal sie serverem tureckim i to niestety prawda. Albo Ci to pasuje i grasz albo log off i szukac innego. Ja wybieram opcje numer 2

Szkoda czasu też wybieram opcje nr 2 :P

Opublikowano

Widocznie nie wystarczająco dużo, może mają za małą ekipe, za mało kasy kto to wie. Ktoś się stara coś robi męczy się udostępnia grę za darmo każdy widzę jest inżynierem znawcą informatykiem programista itd. Tylko nikt nie zaoferuje im pomocy żeby ogarnąć to jakoś wszystko ładnie składnie tylko "haters gona hate"

Na początku pisali, że mają pewną , zaufaną ekipe :) (czytaj temat od początku zanim zaczniesz cos pieprzyc :) )

Opublikowano

Nawet dwa dni nie wytrzymałem. Turasy, gm'i olewają więc nara. Eldorado można wypróbować. 

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...