Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikomu nie daje passow , i nie mam po co kłamać bo gdybym palil itemy to bym spalil wszystkie na nie tylko broń . nie GA mi tam nie przeszkadza ale każdy ci to powie że robisz to co chca turki, na poczatku turki chcialy wieksze raty , i były, malo mobow na spotach sa bo turki w pt 24/7 no i teraz temple :D

Po prostu dziwne bo nie było mnie 4h wracam wbijam na postac a tu bronie tylko nie ma to dziwne troche no ale c**j co zrobie po grze .

Bo tokenow nie mam wiec boosta nie kupie 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nikomu nie daje passow , i nie mam po co kłamać bo gdybym palil itemy to bym spalil wszystkie na nie tylko broń . nie GA mi tam nie przeszkadza ale każdy ci to powie że robisz to co chca turki, na poczatku turki chcialy wieksze raty , i były, malo mobow na spotach sa bo turki w pt 24/7 no i teraz temple :D

Korekta - 90% serwera spamowała o większe raty to zwiększyliśmy - robimy serwer pod graczy, nie pod nas samych. Jeśli chodzi o spoty to sytuacja zależna była od GameServera, w dzisiejszym Updacie to poprawimy. Teraz Temple? Nie rozumiem. Jeśli chodzi o to, że zwiększamy spawn moobów w Job Temple to jest to raczej oczywiste. Wiesz o czym mówię, jeśli chodź raz odwiedziłeś to miejsce.

Opublikowano

no odwiedzilem tylko ze w temple liczy sie tylko 1 komnata bo moby sa slabe i nawet tam mozna solo ale co zrobic że turki maja tam 2 pt 24/7 i na innych komnatach ciezko bic , nawet mi z setem +5 FB acc tak samo to moby po 3-5k mi bily .

Zobacz czy ktos nie przenosil itemow przez exchange bo ja na serio nic nie palilem bo nie mial bym po co 

Opublikowano

turki płakały że jesteś za dobry to coś z tym zrobili.. bo jak to możliwe, że polak jest lepszy od nich xD

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Ardebran, skoro tak dbasz o graczy, to mam parę propozycji:

*Zmiana systemu tokenów, na fgw, po skompletowaniu 8 talizmanów będzie można boostować itemy

*Jeżeli na upartego chcecie zostawić job temple, to ustawcie tam teleport, który będzie wpuszczał np na 3h po zebraniu odpowiedniej ilości itemów, które mogłyby dropić podczas joba (np z thiefów, traderów npc)

*Możliwość TRADE tokenami - żeby jedynymi fullkami nie były turasy

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Oni przez "polski projekt" rozumieja ze to bedzie server tylko dla polakow :P poplakalem sie jak to uslyszalem xD

Opublikowano

Korekta - 90% serwera spamowała o większe raty to zwiększyliśmy - robimy serwer pod graczy, nie pod nas samych. Jeśli chodzi o spoty to sytuacja zależna była od GameServera, w dzisiejszym Updacie to poprawimy. Teraz Temple? Nie rozumiem. Jeśli chodzi o to, że zwiększamy spawn moobów w Job Temple to jest to raczej oczywiste. Wiesz o czym mówię, jeśli chodź raz odwiedziłeś to miejsce.

tylko ze te 90% servera to turcy nie ma co sie czarowac... GM lezie im w dupe i wszystko. Administracja jestescie frajerami i tyle. To co czytam teraz to normalnie az mi sie smiac chce. tego jeszcze nie grali...

Zapraszam na eldorado czekamy na otwarcie!! Bd fun low rate cap tez xD

Opublikowano

tylko ze te 90% servera to turcy nie ma co sie czarowac... GM lezie im w dupe i wszystko. Administracja jestescie frajerami i tyle. To co czytam teraz to normalnie az mi sie smiac chce. tego jeszcze nie grali...

Zapraszam na eldorado czekamy na otwarcie!! Bd fun low rate cap tez xD

Bez komentarza. Napisałbym coś, ale z tego konta mi po prostu nie wypada.

Opublikowano

Bez komentarza. Napisałbym coś, ale z tego konta mi po prostu nie wypada.

co ty mozesz napisac no co ? Ze daliscie dupy turasom?? HAHAHAHA

Opublikowano

co ty mozesz napisac no co ? Ze daliscie dupy turasom?? HAHAHAHA

Otóż składa się dziecko, że mogę napisać wszystko. To wolne forum, a ty nie masz tu kompletnie żadnej władzy. 

Póki co otworzyliśmy server. Za godzinę dodamy kolejny Update, ale potrwa to zdecydowanie krócej.

Opublikowano

@patik12,

Sam lizales dupsko GM' owi o silki, to o co chodzi?

ja lizalem dupsko gm??!!! ty nie wiesz co ty mowisz pisalem im zeby wprowadzili donate za sms nie zrobili tego ja nic nie stracilem xD

Opublikowano

ja lizalem dupsko gm??!!! ty nie wiesz co ty mowisz pisalem im zeby wprowadzili donate za sms nie zrobili tego ja nic nie stracilem xD

Z tego co sie orientuje, to przez dlugi czas mogles uzyc telefonu aby kupic silki.  No to nie wiem, nie jestes w stanie czytac, bozia oczki zabrala? Sami pisali w temacie...

Opublikowano

Z tego co sie orientuje, to przez dlugi czas mogles uzyc telefonu aby kupic silki.  No to nie wiem, nie jestes w stanie czytac, bozia oczki zabrala? Sami pisali w temacie...

pozniej to wylaczyli. 

Opublikowano

pozniej to wylaczyli. 

Kur, zdecyduj sie czlowieku.. To wylaczyli wkoncu czy nie wprowadzili.

Opublikowano

zróbcie coś z zarobkami thiefów w okradaniu karawany : < bo naprawdę nie opłaca się robić tych jobów : < 

Jednak dla tych, którzy lubią wyzwania i mimo tego grają tym buildem to zróbcie chociaż to dla nich :D 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...