Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co do c***a tutaj chodzi będzie  działał jeszcze ten server ?????? Nie jest zły  fajnie się gra ale czy w końcu ogarniecie to ścierowo żeby pograć z dzień bez inspy ??? Miało trwać chwile a trwa już w C**J i troche!

Opublikowano

O co do c***a tutaj chodzi będzie  działał jeszcze ten server ?????? Nie jest zły  fajnie się gra ale czy w końcu ogarniecie to ścierowo żeby pograć z dzień bez inspy ??? Miało trwać chwile a trwa już w C**J i troche!

w *uja ciecie tez zajecie  :)  pewnie spia jeszcze po Andrzej party ^^

Opublikowano

I co z moim s/s Bo ja tego nie spalilem ?

Tak jak ARDEBRAN wcześniej napisał, niech udowodni to poprawnym logiem, bo ten który podał wcześniej nie tyczył się spalenia twojego swordu. Widać że coś kręci, najwidoczniej turasy mu zapłaciły za usunięcie twojego s/s. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

jeżeli ktoś z gildi BarraBraVa śledzi ten temat niech napisze na priv

o to samo bym prosił przedstawicieli gildi BlackHawks 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

Popierdolony SERV DOWIDZENIA i po c**j te premy?! za kase itp jak tu frajerzy w c**ja wala i nic wiecej... Good Luck

Omg stracilem jeden dzien premki omg, tylko expa poszlo sie jebac omg, siedzial bym na bocie i tak pol dnia i nic bym nie mial z tej premki :(

Opublikowano

Ardebran jest bug w skillach bincheona bo nie wchodza debuffy ze skilli Lightning Chain, Flying stone smash , zapomnialem powiedzieć wczesniej  

Opublikowano

Ardebran jest bug w skillach bincheona bo nie wchodza debuffy ze skilli Lightning Chain, Flying stone smash , zapomnialem powiedzieć wczesniej  

Jaki bug? :D Ja gram bladerem i często wchodzą [mam na myśli potworki]

77678022723864382104.png

Opublikowano

serwer dalej off?

Niestety, ale tak. 

Serwer aktualnie jest zamknięty ok. 25h -.-

@Edit

Stronka wróciła, może wkrótce doczekamy się otwarcia? :)

@down

Krążą plotki że specjalnie to zrobili, gdyż obecna gildia która posiada fortecę to tureckie ścierwo. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Wstydem można tylko i włącznie nazwać zachowanie i potworną nienawiść pomieszaną z zazdrością przeciw serwerowi. Z ciekawości sprawdziłem logi w SMC i nic nie wykazuje na to, aby forteca była "zmanipulowana", aby Turkowie ją dostali. Po prostu byli lepsi, deal with it. Nie chcę nikogo tutaj obrażać, ale nasze "polaczki" zaczynają tworzyć teorie spiskowe na temat zagubionych rzeczy, fortec i jeszcze pierun wie jaki kit wciśniecie temu community. Mam wrażenie jakby ponad połowa uczestników tego tematu zachowywała się jak niedorozwinięte bałwany... dosłownie. Hejty lecą, bo "cebulaczki" nie są lepsze niż inni, którzy grają na tym serwerze. Widać, że turki są bardziej zoorganizowane od Was, moi drodzy.

Na zakończenie dodam, że takie patologiczne zachowanie widać tylko w tematach polskich serwerów. Zrozumcie wreszcie ludzie, że "polski projekt" to nie jest projekt tylko dla Polaków. Proste i logiczne, chyba że ktoś tutaj cierpi na niedoje#anie mózgowe...

Opublikowano

Fakt server online, lecz nie było update, więc wydaje mi się że crashe nadal będą występowały...

14mxpnc.jpg
Opublikowano

poczekaj, też kilka razy mi się start nie pokazywał a inni grali.  po chwili będzie ok.

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Wstydem można tylko i włącznie nazwać zachowanie i potworną nienawiść pomieszaną z zazdrością przeciw serwerowi. Z ciekawości sprawdziłem logi w SMC i nic nie wykazuje na to, aby forteca była "zmanipulowana", aby Turkowie ją dostali. Po prostu byli lepsi, deal with it. Nie chcę nikogo tutaj obrażać, ale nasze "polaczki" zaczynają tworzyć teorie spiskowe na temat zagubionych rzeczy, fortec i jeszcze pierun wie jaki kit wciśniecie temu community. Mam wrażenie jakby ponad połowa uczestników tego tematu zachowywała się jak niedorozwinięte bałwany... dosłownie. Hejty lecą, bo "cebulaczki" nie są lepsze niż inni, którzy grają na tym serwerze. Widać, że turki są bardziej zoorganizowane od Was, moi drodzy.

Na zakończenie dodam, że takie patologiczne zachowanie widać tylko w tematach polskich serwerów. Zrozumcie wreszcie ludzie, że "polski projekt" to nie jest projekt tylko dla Polaków. Proste i logiczne, chyba że ktoś tutaj cierpi na niedoje#anie mózgowe...

A ty k***a to kto tak pierdoliles na server teraz ich bronisz. Zwykla parowa jestes i nic wiecej. Administracja chcac wiecej zarobic daje wiecej  dla turasow zaden polak nie wyda bog wie ile kasy na takie scierwo server. I wiadac jak nie masz kolegow ani nikogo siedzisz na tym fourum 24/7 i pierdolisz glupoty. Jestes dwu licowa k***a inaczej bym cie nie nazwal.

Opublikowano

A ty k***a to kto tak pierdoliles na server teraz ich bronisz. Zwykla parowa jestes i nic wiecej. Administracja chcac wiecej zarobic daje wiecej  dla turasow zaden polak nie wyda bog wie ile kasy na takie scierwo server. I wiadac jak nie masz kolegow ani nikogo siedzisz na tym fourum 24/7 i pierdolisz glupoty. Jestes dwu licowa k***a inaczej bym cie nie nazwal.

55255870.jpg

Dwulicowa ku#wa, powiadasz? Widzę, że nie zrozumiałeś tutaj mojej roli, którą ja tu odgrywałem - po prostu testowałem security i tyle, tak? Po za tym @patik12, najpierw to ty mnie hejtowałeś, a potem Ci się nagle "odmieniło" i zacząłeś narzekać serwer. Napiszę drugi raz, bo pewnie do Ciebie to nie dociera: Moją dolą było testowanie zabezpieczeń, a nie ubliżanie administracji i serwerowi (tak jak ty właśnie teraz robisz).

Opublikowano

Ale masz naje*ane w ten bani. Jeszcze developerzy sa w illuminati mi powiedz..xD To, ze nie umiecie grac w silka poprawnie(tylko bot i nic wiecej, bo przeciez kiedys to wystarczylo zeby sobie dropnac suna)to je*iecie po turkach. 

Opublikowano

miał byc zwiekszony mob spawn na takli nie ma na czym expic, wczesniej było sporo mobow a po powrocie z weekendu nie mam czego bic .. Serwer upadł nawet turki nie maja juz Fortecy :D

Edge-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...