Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie wracać na serwer w końcu działa płynnie bez crashy

http://sroconnect.com/viewserver.php?id=54&sid=f9f8b5077dc2007c4e73a9a94db83c95

Działa przez 12h dopiero, więc nie mów hop :)

miał byc zwiekszony mob spawn na takli nie ma na czym expic, wczesniej było sporo mobow a po powrocie z weekendu nie mam czego bic .. Serwer upadł nawet turki nie maja juz Fortecy :D

Z mobami niestety zawsze był problem.. Ludzie już odeszli i nie wrócą, 3 grudnia rusza nowy serwer, a później kolejny 5 grudnia i dwa są obiecujące :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Z mobami niestety zawsze był problem.. Ludzie już odeszli i nie wrócą, 3 grudnia rusza nowy serwer, a później kolejny 5 grudnia i dwa są obiecujące :)

Mówisz o tym SroZone exp x10, gold x5, reszta jak isro? Hmm też bym sobie pogrindował w party xD Chyba, że to nie ten 'dobry serv' :)

Opublikowano

Mówisz o tym SroZone exp x10, gold x5, reszta jak isro? Hmm też bym sobie pogrindował w party xD Chyba, że to nie ten 'dobry serv' :)

Tak, mówię o SroZone i Conflikt Online :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Tak, mówię o SroZone i Conflikt Online :)

Obawiam się niestety, że ludzie nie polecą na srozone, przez raty x10 na capie 110 i pójdą na conflict :P (to tylko moje spostrzeżenie)

Opublikowano

Osoby z BarraBraVaa i Unii jak i resztę ogarniętych zapraszam na Conflict SRO.

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

1917014173884781286039.jpg

Dwulicowa ku#wa, powiadasz? Widzę, że nie zrozumiałeś tutaj mojej roli, którą ja tu odgrywałem - po prostu testowałem security i tyle, tak? Po za tym @patik12, najpierw to ty mnie hejtowałeś, a potem Ci się nagle "odmieniło" i zacząłeś narzekać serwer. Napiszę drugi raz, bo pewnie do Ciebie to nie dociera: Moją dolą było testowanie zabezpieczeń, a nie ubliżanie administracji i serwerowi (tak jak ty właśnie teraz robisz).

Testować to ty sobie możesz paczkę durexów z biedronki 

@topic 

Serwer już padł? 

Opublikowano

Odszedłem definitywniez serwa, myślę że do zobaczenia na Conflict. 

AlpHa zobacz wiadomość w sro na postaci :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

server jest do d*upy zero kontaktu z gm. nie odpowiada na zadne zadane mu pytania na grze jak i na fb. odradzam granie. polecam zobaczyc conflictonline jutro rusza oficjal ja napewno zagram.

Opublikowano

Poczatkowo miał bardzo duzo graczy i napalenców ktorzy chcieli grac, ale z czasem niedopracowanie servera jak i jego ochrony wyszło i server upadł jak to bywa na scenie sro. Szkoda tylko ze w taki sposob bo mogł zajsc daleko

Edge-1.png
Opublikowano

Jesli jest serwer stawiany tylko i wyłacznie pod zarobek to tak konczy. A takich serwerow teraz coraz wiecej ostatnio Theta , teraz Ardebran. Tyle ze Ardebran przebił wszystkich bo zarobił na czyms co nie było gotowe do startu , przykładem była beta ktora była prawie cały czas off. A głupie tłumaczenia typu to tylko beta pokazywały ze nie sa w stanie ogarnac serwera i zamiast przełozyc open, przedluzyc beta ,administracja zobaczyła ze temat cieszy sie ogromna popularnoscia i warto otworzyc to sie zarobi.

Tylko szkoda ludzi z mpc ktorzy jakby nie patrzec wypromowali Ardebrana na epvp , nabijając posty przez co byl czasy czas na szczyscie publikacji

Dzien/2 i serwer zostanie zamkniety lub bedzie miał 0 osob online wiec sadze ze ten tamat powinien zostac zamkniety ( bo raczej Ardebran nie wbije tutaj aby zgłosic o zamknieciu tematu  bo z tego co wiem zgarnął kase i ma juz w nosie serwer ,dlatego m.in. wam nie odpisuje )

Opublikowano

Tak samo jak za pierwszym razem chęć zarobienia pieniędzy na naiwnych graczach to jedyna rzecz na której zależy administracji tego serwera . Dno i  dwa metry mułu !

Opublikowano

I jak zwykle jeden z moderatorów zaraz zamknie temat :] 

Ekipa po prostu zbłaźniła się(po raz kolejny, Aldebran,to nie ich I serv) ,niech tam mają moje 25 zł,ale to tylko o nich świadczy. I co teraz? Stworzycie sobie nowego użytkownika na forach(nazwa uż-nazwa serv) i zaciągniecie bogatych turków znów do siebie? :D

/@SUrban

Groźnie ^_^

Opublikowano

czyli jak zwykle

jak pisalem

polskie servery to gowno

a polski projekt ma miejsce w smietniku

i po co wam to bylo ?

7 online GG

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...