Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W porę się obejrzeli już na servie pograne dziękuję nie ma sensu grać Turcy żąda gm lezie im w dupy. Server Polski i oczywiście sprzedany i jak w Polsce bd dobrze? Jak wszystko sprzedają

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oddam w dobre ręce chesta boosta i legsy boost +5 la female ;D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Turasy postawione swoje chary mieli w jc i tylko przerzucali tokeny a gm w dupie to ma nawet nie pobanowl ich nie ma sensu grać jak turas stawia swoje pt i co z tego IP limitu jak oni i tak stawiają swoje pt. Dziękuję

Opublikowano

oo jak dobrze że silków nie kupiłem i odszedłem z tego gówna 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Szkoda tylko ze tak nas hejtowaliscie jak pisalismy ze serwer to kicz..

Bo przed tym updatem bylo git :p

Opublikowano

Proponuję zamknąć temat bo administracja i tak nie zagląda tu i szkoda zbędnych komentarzy serwer i tak upadł...

Jesli tutaj nie grasz, to nie wiem po co dalej tutaj wchodzisz. Skonczyles grac to odpusc z tym spamem...

Btw, 520 graczy online i server upadl mowisz?:p

Opublikowano

Na początku czekałem strasznie na ten serwer, w miarę jak wdrażana była beta mój entuzjazm spadał. W końcu czytając opinie ludzi zniesmaczyłem się strasznie do tego serwera, ale jednak chcę poznać opinię graczy, czy warto wbijać na ten serwer, czy to już po prostu jest tylko farma dla turasów?

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Na początku czekałem strasznie na ten serwer, w miarę jak wdrażana była beta mój entuzjazm spadał. W końcu czytając opinie ludzi zniesmaczyłem się strasznie do tego serwera, ale jednak chcę poznać opinię graczy, czy warto wbijać na ten serwer, czy to już po prostu jest tylko farma dla turasów?

1. Juz ludzie maja najlepsze bronie na serwerze wiec na starcie jestes duzo w tyle

2. Full of spam turkmusun na global

3. Admin serwera (Polak) ma wyjebane na mpc , olał temat tutaj woli lizac turkom dupe bo turki mu za to płaca

4. Jesli masz czas to sie dobrze sklada bo codziennie kilka razy serwer ma crash

5. Jako ze nie odbyło sie beta test mozesz wbic na serwer ktory dzis ci sie podoba, po czym na drugi dzien wszystko zostaje zmienione i okazuje sie ze wbiłes na serwer ktory ci sie podobał a grasz na takim ktory ci sie nie podoba

6. Turki nafarmili sobie tokeny i zgłosili do GMa ze ludzie farmia i aby zrobił item cannot trade , po czym GM zaakceptował ich decyzje.

etc etc

Edit :

Gdy serwer bedzie 200/1000 to Ardebran przyleci na mpc poprosic ludzi aby dalej pomagali mu propomowac serwer na epvp

Opublikowano

Wbijaj, jak lubisz czytać tureckie globale w 80% to zapraszam ;)

Serwer ogólnie nie jest zły.. Ma tam małe problemy z crashami, trochę źle zrobione temple. Niestety najgorzej wypada zmiana różnych rzeczy już po jakimś czasie funkcjonowanie serwera. Niektórzy są teraz na wygranych pozycjach niektórzy niestety nie ;) Ja osobiście na razie odpoczywam od serwa bo może na weekend się jeszcze coś zmieni tak że nic nie stracę :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

serwer jest dobry ale te crashe wszystko psuja.. 80% globali turków? mają hajs to spamią. tak trudno napisac POLSKIEGO globala? nowi gracze nie są dużo w tyle.. w dobrej gildii (BarraBraVaa) jest sporo nowych graczy i mają oni pomoc z każdej strony od samego początku.. itemy, pt, taxi. To jest dopiero początek serwa a tak płaczecie =.= 

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

serwer jest dobry ale te crashe wszystko psuja.. 80% globali turków? mają hajs to spamią. tak trudno napisac POLSKIEGO globala? nowi gracze nie są dużo w tyle.. w dobrej gildii (BarraBraVaa) jest sporo nowych graczy i mają oni pomoc z każdej strony od samego początku.. itemy, pt, taxi. To jest dopiero początek serwa a tak płaczecie =.= 

Lepiej płakac piszac prawde niz wmawiac sobie ze wszystko jest zajebiscie . A ty jestes idiota czy takiego udajesz? rozumiem ze aby serwer był z*******y wszyscy musimy wbic do twojej gildi ? Dodaj ze kazdemu oferujecie jeszcze silki i best itemy

Opublikowano

za duzo placzesz-.-'' jak tak Ci wszystko przeszkadza to nie graj i nie sap tutaj.. z tego co slyszalem to ludzie z HP uciekaja z gildii bo wieje nudą i dochodzą do nas, coś w tym musi być.. pomagasz człowiekowi to i człowiek ci pomaga. 

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

chyba zmniejszyli.. bo ciezko znalezc dobrego spota

Opublikowano

Jak ktoś płakał że typek boost staffa +10wbił to mam pocieszenie dla was :) Spalił go i ma +1.

Turasy nie przeczytaly tematu i nie wiedza, ze max + to +10 a +12 mozna wbic tylko za pomoca Adv..:P

Co do spawnu, spawn rate na mobach 85+ zostal obnizony z nieznanych powodow...

Opublikowano

Turasy nie przeczytaly tematu i nie wiedza, ze max + to +10 a +12 mozna wbic tylko za pomoca Adv.. :P

Bo turasy w Cave siedza , a nie na spotach.

Opublikowano

Turasy nie przeczytaly tematu i nie wiedza, ze max + to +10 a +12 mozna wbic tylko za pomoca Adv.. :P

No teraz to wgl mobow nie ma na spotach bez sens , Dobrze było k***a i znowu zjebali 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...