Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zróbcie coś z zarobkami thiefów w okradaniu karawany : < bo naprawdę nie opłaca się robić tych jobów : < 

Jednak dla tych, którzy lubią wyzwania i mimo tego grają tym buildem to zróbcie chociaż to dla nich :D

Poprawimy to i oczywiście zwiększymy zarobki Thief'ów.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawimy to i oczywiście zwiększymy zarobki Thief'ów.

A można wiedzieć kiedy?

Bo ten job na tym servie jest bez sensu. Trader sobie w 15-20min idąc z pkt A do pkt B zarabia ok. 120m. Gdy Thief musi szukać (nie wiadomo czy znajdzie), pozniej bawic sie z tym traderem bo, nie jest to tak że "O znalazlem trade, mam zarobek..." a za tyle samo towaru mam ~ 27m + do tego za każdym razem gdy już teleportne się do thief town musze kasować transport peta. 

Według mnie aby job miał sens, Thief powinien zarabiać tyle samo co trader, odejmując jedynie koszt towaru. 

@Edit

Na przyszłość, określajcie się może jak długo zajmie wam update, a nie że 3min przed off piszecie dwie notki, które i tak żadnej informacji nie dostarczą. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

pan wyżej dobrze prawi : ) 

+ trochę lipa z tymi stonami jest : < żadnego wyzwania ani trudności : <

jak były tablety to było coś :D bo trzeba było się trochę pomęczyć, żeby mieć ogarnięte eq

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

ten update miał być w miarę szybko ;>

Niestety, trzeba się przyzwyczaić że ARDEBRAN lubi rzucać słowa na wiatr. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano
Standardowe Devil i Angel Spirity zostały zastąpione nowymi Spiritami.

Nowe Spirity będą posiadały bonusy pasywne, oraz aktywne.
Pasywne bonusy dotyczą maksymalnej ilości HP oraz MP, a po aktywacji danego Spirita otrzymamy premię zależną od aktywnego bonusu.

705451415900987853926.png

A skąd wziąć te devile ?. I jeszcze jedna sprawa, co do unique job temple. Drop z nich jest 1-Job Token 3-Quest Token'y. A czy zabicie unique nie powinno być bardziej nagrodzone? Ponieważ w ten czas co strace na unique więcej bym miał tokenów ze spota :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Postawienie na nowo,wraz z wiedzą czego chcą gracze,jakie utrudnienie,co ułatwić,według mnie najlepszy pomysł. Ludzie co stracili godzinki na bocie,nie powinni płakać. Of course,silki spowrotem :P  

Opublikowano

K***a serio? 4 i pół godziny uptade?Na c***a stawiacie server skoro nie umiecie go porządnie zrobić? Bezsens... Chociaż podajcie przybliżony czas końca waszej "pracy"

Opublikowano

na ich miejscu też bym olał te forum, same hejty, które się rozpoczeły zanim server ruszył ; ) i trwają nadal 

a co prawda to prawda, moglby podawać chociaż przybliżony czas lub napisać, że zostało jeszcze tyle i tyle i zajmie to około x czasu. 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

na ich miejscu też bym olał te forum, same hejty, które się rozpoczeły zanim server ruszył ; ) i trwają nadal 

a co prawda to prawda, moglby podawać chociaż przybliżony czas lub napisać, że zostało jeszcze tyle i tyle i zajmie to około x czasu. 

No dokładnie, ludzie przez takie coś tracą cierpliwość, a w rezultacie odchodzą z serwa. 

Szczerze to dziwnie mi to pachnie, na elite 0 info, tu też na fb także... Chyba meteoryt w nich nie pi*******. ;)

@Edit

Gdyby tak nie lecieli w kulki z tym update jutro na fortecy miałbym boosta bowa... A tak to raczej nie zdążę... :|

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Nadal sie zastanawiam kto jeszcze tu gra? WTF przecież ten serw to porażka niby założony przez POLAKÓW a same ciapuchy... xD czo to jest? CiapuchSRO? xDD Lecimy tutaj w c**j!

Opublikowano

Nadal sie zastanawiam kto jeszcze tu gra? WTF przecież ten serw to porażka niby założony przez POLAKÓW a same ciapuchy... xD czo to jest? CiapuchSRO? xDD Lecimy tutaj w c**j!

Po prostu nie mamy co robić bo Eldorado jeszcze nie wystartowało :P

Opublikowano

Turki kupili silki, kasa sie zwróciła ale obronic sie przed atakami ciezko , bo coraz wiecej turkow na serwerze to i ataki coraz to lepsze wiec serwer zostal zamkniety

Dzwoniłem do wrozbity Macieja i mi przepowiedział przyszłosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...