Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie to powinien być codziennie serv off na 1-2h :D

- aby odpocząć : )

- czas na wprowadzenie zmian itd a nie ciągłe dc 

jakich zmian chłopie.... po to była beta, żeby teraz serwer był stabilny tym bardziej, że to nie oni go wyłączyli bo to zwykły crash o którym oni nawet jeszcze nie wiedzą

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dla mnie to powinien być codziennie serv off na 1-2h :D

- aby odpocząć : )

- czas na wprowadzenie zmian itd a nie ciągłe dc 

To i tak by każdy pisał że ataki i nie potrafia sobie poradzić i wgl :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

takich zmian jak update i wprowadzanie nowości 

na betach było testowane to co jest ... 

dobra ale jakby na prawde coś robili dostałbyś wcześniej info na serwie najlepiej ze będzie update i ze serwer będzie off... oni po prostu wykorzystują crashe i przy okazji robią update z resztą sami to mówili...

Opublikowano

informacje od nich ? jedyne informacje jakie podają to na facebook`u ... ale musisz umieć czytac po turecku. Był problem żeby się dowiedzieć czemu start się przeciąga a ty mi piszesz, że by pisali na temat update :D

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

We're now working on GameServer crash problem it will be fixed soon. Sorry for that.

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

informacje od nich ? jedyne informacje jakie podają to na facebook`u ... ale musisz umieć czytac po turecku. Był problem żeby się dowiedzieć czemu start się przeciąga a ty mi piszesz, że by pisali na temat update :D

Mi chodzi, żeby na serwerze pisali jeśli to ich sprawka down serwera o tym dlaczego to robia, nawet po turecku.... serwer bez sensu bo nawet info na jego temat nie ma... i tak na prawde teraz nie wiesz czy wbijesz za 5 minut czy za 10h bo nic Ci nie mówią a wy wszyscy szczerzycie do nich ryje żeby się nie spieszyli... Ciekawe jak długo xD

Opublikowano

Witam

Chciałbym was zaprosić do jednej z polskich gildii o nazwie BarraBraVaa. Liczymy około 40 członków gildii ( sami polacy ) jednak unia, którą przewodzimy jest international, ze względu na brak polskich gildii. Aktywność wynosi około 90% online, aktualizowane guild storage, nie ma problemów z party oraz expem oraz posiadamy ts`a. Nie mamy wymagań lvlowych. 

w sprawie dołączenia do gildi proszę pisać do każdego z danej gildii : )

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

Witam

Chciałbym was zaprosić do jednej z polskich gildii o nazwie BarraBraVaa. Liczymy około 40 członków gildii ( sami polacy ) jednak unia, którą przewodzimy jest international, ze względu na brak polskich gildii. Aktywność wynosi około 90% online, aktualizowane guild storage, nie ma problemów z party oraz expem oraz posiadamy ts`a. Nie mamy wymagań lvlowych. 

Popraw tą nazwę guild trzeba podświetlić zęby zobaczyć nazwę...

Opublikowano

Witam

Chciałbym was zaprosić do jednej z polskich gildii o nazwie BarraBraVaaLiczymy około 40 członków gildii ( sami polacy ) jednak unia, którą przewodzimy jest international, ze względu na brak polskich gildii. Aktywność wynosi około 90% online, aktualizowane guild storage, nie ma problemów z party oraz expem oraz posiadamy ts`a. Nie mamy wymagań lvlowych. 

majster, chociaż jeden nick byś podał, żeby wiedzieli do kogo pisać a nie wszędzie szukać :D

TheAlpHa , KodExSS, JankesiPL, Crash, Vase, PolaczekPL . my prawie zawsze jesteśmy dostępni :)

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

majster, chociaż jeden nick byś podał, żeby wiedzieli do kogo pisać a nie wszędzie szukać :D

TheAlpHa , KodExSS, JankesiPL, Crash, Vase, PolaczekPL . my prawie zawsze jesteśmy dostępni :)

Sponio odezwę się czekam aż zniknie mi napis Check :D

Opublikowano

PolaczekPL juz nie...

Opublikowano

PolaczekPL juz nie...

co nie, chyba mnie nie zostawisz? :D

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

co nie, chyba mnie nie zostawisz? :D

Już za późno :D też żałuje bo dużo znajomych ale ta gildia to nie dla mnie jednak... Jestem chyba za dowcipny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...