Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli tutaj nie grasz, to nie wiem po co dalej tutaj wchodzisz. Skonczyles grac to odpusc z tym spamem...

Btw, 520 graczy online i server upadl mowisz? :P

Pewnie ze server upadl bo z tych 520 graczy tak naprawde moze gra ze 200 osob a GM wmawiaja sobie ze tak nie jest. btw turasy maja postawione swoje cale pt. I dlatego jest tyle osob. 

Opublikowano

Oni od samego początku byli sprzedany. Tylko póki się nie zaczęło grać nie było o tym wiadomo teraz jak grają wszyscy to peefidnie widać jak gm tańczy jak Turcy zagraja. Z czasem każdy przejzy na oczy
Żal mi ludzi którzy wmawiaja sobie ze tak nie jest

Gadalem terez z kolezka ktory tam gra. Panowie perfidznie widac jak gm idzie na reke dla turkow. Respawn mobow zmniejszony w sm, bo turasy tam nie stawiaja pt. Czy wy dalej nie widzieice tego ze server prowadza turcy a gm to tylko pionek?

Opublikowano

Ja już skończyłem z tym serwem jak usłyszałem od pewnych turasów kilka rzeczy. Także ten, może ktoś chętny na Eldorado? Dzisiaj podobno otwarcie :)

Ja czekam na otwarcie nie wiesz moze o ktorej?

Opublikowano

Ja już skończyłem z tym serwem jak usłyszałem od pewnych turasów kilka rzeczy. Także ten, może ktoś chętny na Eldorado? Dzisiaj podobno otwarcie :)

Tak, chętny i masa innych. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Robimy jakąś gildię i party? Otwarcie podobno koło 14:00

Btw. Oddam konto wiz/bard 100m golda i takie tam w dobre ręce. Albo do turasów :D

@Edit postać oddana. Nie odpowiadam za nic co z tego chara (Sin) już wypłynie, Miej z niego pożytek a przynajmniej jedź turasów^^

Opublikowano

masakra coraz wiecej maja tych graczy w ,,pupie" ciekawe kto pozwraca za koszta stracone tzn. premki pety itd... Mysle ze usuniecie foxow itd. tez nie jest fair play gdyz jedni powygrywali somy bronie dorobili sie z popa a nowi gracze maja jakas frajde jeszcze?...

Opublikowano

A ja bylem hejtowany z reszta...

I co, @patik12 , warto bylo?

Tu nie chodzi o to, ze server crashuje. Tylko o ten ostatni update ;) Pozatym sam tutaj grales caly czas :O

Opublikowano

K***a mac Ardebran odjebales teraz , Co turki ci spamowały jak mogłem wbic sworda +10 i dzis shield +9 na 85 lvl ? bez adv ? Bo co kurwa nie dawali sobie rady na pvp z itemami boost ? Parodia. I nie pisz tu głupich komentarzy że pewnie sam spalilem bo przeczytałem 1 strone tematu i wiem że +10 bez adv to max , widać ze słuchasz tylko tych do płaca na serwa, 

Opublikowano

W dzisiejszym Update:

- Fox Lottery wraca,
- Spawny moobów w Job Temple zostały zwiększone,
- Spawny moobów w Samarkand zostały zwiększone,
- Dodajemy drugi GameServer, więc server będzie stabilny.

K***a mac Ardebran odjebales teraz , Co turki ci spamowały jak mogłem wbic sworda +10 i dzis shield +9 na 85 lvl ? bez adv ? Bo co k***a nie dawali sobie rady na pvp z itemami boost ? Parodia. I nie pisz tu głupich komentarzy że pewnie sam spalilem bo przeczytałem 1 strone tematu i wiem że +10 bez adv to max , widać ze słuchasz tylko tych do płaca na serwa, 

Słucham?...

Opublikowano

NO TO JA SIE PYTAM GDZIE MOJ S/S ? 

WSZYSTKIE INNE ITEMY SA ALE S/S NIE MA DZIWNE K***A 

g0Klf.jpg

Naprawdę? Nie nadużyłeś przypadkiem alkoholu dnia 27.11.2014? Jasno z tego wynika, że Alchemy Failed i Shield Destroyed. Sprawdzić co stało się ze Swordem? 

Opublikowano

chyba cie pojebalo że bym wbijal itema co jest wbity na max + co ? Madry ty k***a jestes?

ps. wgl to co wkleiles to spalilem bo 27 , wbilem s/s na +8 a potem na +9 wbijalem i shield destroy był ale sword wszedl, tyle ze wczoraj wbilem sworda na +10 a dzis shielda z +7 na +9 i to nie to co wkleiłes wiec powodzenia 

no sprawdz co jest ze swordem pokaze ze +10 :D 

Opublikowano

chyba cie pojebalo że bym wbijal itema co jest wbity na max + co ? Madry ty k***a jestes?

ps. wgl to co wkleiles to spalilem bo 27 , wbilem s/s na +8 a potem na +9 wbijalem i shield destroy był ale sword wszedl, tyle ze wczoraj wbilem sworda na +10 a dzis shielda z +7 na +9 i to nie to co wkleiłes wiec powodzenia 

no sprawdz co jest ze swordem pokaze ze +10 :D

Mogę Ci dać każdy log, nie ma problemu. Czego potrzebujesz? Ale kompromitujesz się coraz bardziej. :)

Opublikowano

Ja sie kompromituje no k***a to ty odpierdalasz ze serwem i  ustawiasz go tylko pod turkow. Po przeczytaniu 1 strony chyba wiadomo że +10 bez adv to max , wiec co mialem wbijac +11 ze świadomością że wiecej sie nie da ?

zatoxx plączesz się jak pizda :D

przyznaj się że ty to spaliłeś...

na c**j mial bym to palić, jak bym palil to bym spalil też całego seta a nie tylko bron , wgl na c**j palić cos co jest już wbite ma max ++ 

Opublikowano

Ja sie kompromituje no k***a to ty odpierdalasz ze serwem i  ustawiasz go tylko pod turkow. Po przeczytaniu 1 strony chyba wiadomo że +10 bez adv to max , wiec co mialem wbijac +11 ze świadomością że wiecej sie nie da ?

Serwer pod Turków? Nie rozumiem? Piszemy Notice w języku Tureckim? A może przeszkadza Ci [GA] z Turcji? Hmm... no tak, wszyscy muszą być z Polski.

Na przyszłość uważaj komu dajesz ID i hasło, lub przestań po prostu kłamać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...