Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oby :D

hmm czy tylko ja nie mogę wbić na serwer ^ ^ 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

od 9 siedze i działa wszystko. a ten typek co diox o nim pisał to pewnie proxy, albo pare komputerow ze zmiennym ip a tak raczej nie powinno byc..

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

ehh czy my mamy sie tak bić o potworka ? :) Może byście coś zrobili żeby tokeny dropiły wszedzie a nie tylko w pierwszej komnacie ? --- Na screenie widać dworC - Technology Staff 24/7 w temple jest i jest reszta postaci na środku :)

30856021719466956362.png

77678022723864382104.png

Opublikowano

ehh czy my mamy sie tak bić o potworka ? :) Może byście coś zrobili żeby tokeny dropiły wszedzie a nie tylko w pierwszej komnacie ? --- Na screenie widać dworC - Technology Staff 24/7 w temple jest i jest reszta postaci na środku :)

Boost bron/acc/party seta ma juz pare ludzi. tokeny leca wszedzie ;) a questy to questy..z tym nic nie zrobia :P

A pomimo tego ze tyle ludzi tam jest w tym pierwszym roomie to i tak mam quest do oddania co 5-10 minut.

Opublikowano

Boost bron/acc/party seta ma juz pare ludzi.

Kogo masz na myśli ? Bo ja jeszcze nie widziałem innej osoby z bost niż ten typek ;D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Kogo masz na myśli ? Bo ja jeszcze nie widziałem innej osoby z bost niż ten typek ;D

np Chaos z Delirium ma neck i earringi :p

Opublikowano

Serio, zrobcie cos z tym job temple..Aktualnie sie liczą tylko 1 roomy, bo w innych jest za maly spawn rate. >.<

Opublikowano

co jest loguje sie na stronie i pokazuje mi ze nie ma mojego konta a gram na nim? Pany co wy odpor....

I ch.j nagrane server shkowali po usuwali DB :D

Opublikowano

Co jak co ale dla mnie obecny stan tego serwera to jak ALFA testy,

Do panów/pań co robią ten serwer - checi i zapał to wy macie jeszcze zebyście to umieli wykorzystać. Po drugie tak to jest jak chce się wszystko na szybko.

Kiedy nie włącze komputera to pogram 20 minut i serwer zawsze wyj.....

Opublikowano

Powodzenia wam zycze z serverm, choc i tak server upadl juz  0 fun z gry tylko bot 24/7 w job cave o 1 moba sie bic trzbe stoi tam milion pt na foxach siedzia afki farmia gm maja to w d***e. Server tak dlugo nie pociagnie nim go oworzyliscie mogliscie bardziej nad nim popracowac a nie ciagle check check check i nic nie dziala. Pozdfrawiam

P.S 

Nowym co chca sprobowac zagrac odradzam.

1. Tuirki zadza serverm

2. 0 fun z gry bota 24/7

3. GM olewaja wszystko a zwlaszca polakow! 

4. NIe oplaca sie,.

Opublikowano

Powodzenia wam zycze z serverm, choc i tak server upadl juz  0 fun z gry tylko bot 24/7 w job cave o 1 moba sie bic trzbe stoi tam milion pt na foxach siedzia afki farmia gm maja to w d***e. Server tak dlugo nie pociagnie nim go oworzyliscie mogliscie bardziej nad nim popracowac a nie ciagle check check check i nic nie dziala. Pozdfrawiam

Teraz wiadomo kto zrobil ta cala drame na globalach i sie spina bo stracil ~30m bo server padl.

Nie wiem o co ten placz o fox karty, skoro zwykly som jest jak 85+1 wiec to strata czasu. ;)

Opublikowano

to nie chodzi i strate 30m teraz. Jak dla ciebie jest funem 24.7 bocenie to pozdrawiam Server Dno. P co tu bylo temeat krecic jak i tak server pod turka jest zrobiony!? Wlaza gm na glowie oni to olewaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...