Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#AGAIN

dobra panowie i panie !
chciałbym was zaprosić do najlepszej Polskiej gildii BarraBraVaa, miła atmosfera, nie ma multi kont, dużo się komunikujemy, wszyscy aktywni gracze  :) wspólne wypady na ctf, za niedługo będzie również job ^^, pomoc w itemkach na każde dg, reszte dowiecie się jak dołączycie. Tylko aktywni gracze !
druga sprawa - jak macie gildie, a jest Was mało to proponuje fuzje, a jak macie zgraną paczkę i nie chcecie przechodzić to Unie.

zainteresowani pisać w grze : KodExSS    lub do mastera gildii TheAlpHa

PzdR. !

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Witam,

Takie małe pytanko, ściągnąłem przed chwilką klienta, lecz nie pojawia mi sie magiczny 'start', chcialem sie spytac, czy serwer jest online czy to problem z mojej strony ? 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mogę wbić żadnego lucky ani steaedy do broni? Na kamieniach które mi droply w zastosowaniu tzn Object item nie mam nic? Dlaczego ? Jak powinno być weapon / protector i accessory. Można by to było naprawić?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

nie działa możliwośc dotacji poprzez sms na żadnej możliwej opcji 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Czyli można iść zjeść, palić, pić itp?

możesz nawet iść spać... szkoda naszego czasu żeby czekać jak przez całą noc tak na prawde może nie mówie, że musi ale może być to samo...

Opublikowano

nie działa możliwośc dotacji poprzez sms na żadnej możliwej opcji 

jak to ? :O to na co jest tam ta opcja ?

Ardebran Online / WeeD / Rogue + Cleric

Opublikowano

myślałem, że to znowu(jak pod wieczór) tylko mnie wydupia.. ale widzę, że to problem serwa. zamknijcie serwa na dzień, zróbcie wszystko do perfekcji i otwórzcie, tak trudno?

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

myślałem, że to znowu(jak pod wieczór) tylko mnie wydupia.. ale widzę, że to problem serwa. zamknijcie serwa na dzień, zróbcie wszystko do perfekcji i otwórzcie, tak trudno?

Jakby wiedzieli jak to zrobiliby to podczas bety...

Opublikowano

widzę że nie potraficie wytrzymać 30 min bez gry :D 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Podczas bety to na takie problemy mowiło sie '' to tylko beta''

A teraz? Zgaduje..''To tylko official'' :D

Nie ma co :D wszyscy wiedzieliśmy ze można sie tego spodziewać... Jedni bardziej inni więcej xD

Tylko @Xandi wiesz... najlepsze jest to ze oni nawet nie wiedzia ze im serwer chyba padl.... Nie ma co sie oszukiwac, serwer jest dobry gdyby nie te crashe i bugi ktore mialy zniknac po becie

Opublikowano

jak dla mnie to powinien być codziennie serv off na 1-2h :D 

- aby odpocząć : )

- czas na wprowadzenie zmian itd a nie ciągłe dc 

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...