Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dlaczego maja sluchac typka ktory rano spamowal na globalach, plakal ze stracil 30m bo server padl i oddal konto jakiemus randomowi i teraz spamuje ze server ssie.

Jak nie masz aktynwej gildi to placz dalej ze 24/7 bot. Znajdz sobie dobra i aktywna gildie i nie bedziesz siedzial afk na bocie ;) Serio nie kminie takich ludzi czasem..siedziec w gildi ktora boci i jedynie gdzie pojda to na FW. :P

Btw, co do GM-ow...ja dostaje odpowiedz praktycznie za kazdym razem. A co do turkow, spamuja globalami bo mozna je dostac za fox karty i z temple :)

Opublikowano

nie warto 24/ 7 boty turasow naginaja

pierdo**** głupoty chłopcze, jestes zwykłym polskim cebulakiem, płaczkiem bo  spaliles swoja bron na +4 czy thief oje*** Cie z goods'ow. Jest fun na jobie, ctf, wiadomo pvp jeszcze nie bo sety nie zrobione itd. Zdobyć boost technology to jakies 1  moze 2 dni bocenia (mowa o broniach) wiec kwestia tygodnia, moze troche wiecej i 3/4 servera bedzie full boost. Wiadomo początki servera i nie ma jakiegos ogromnego fun'u, ale z czasem to się poprawi i jestem o tym przekonany :) gildia BarraBraVa rekrutuje aktywnych graczy. Pisać do Vase/Jagger/Kali/Jaguar/TheAlpHa 

Opublikowano

kurde naprawcie mi w końcu te stony lucky i steadey.. i zróbcie w końcu coś z tymi crahami.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

kurde naprawcie mi w końcu te stony lucky i steadey.. i zróbcie w końcu coś z tymi crahami.

Update bedzie..

Opublikowano

Update bedzie..

i w niem mi naprawią buga ze stonami ?

Opublikowano

O 0 fun na serwier zapewne płaczą Ci którzy afczą 24/7 i jadą na bocie przez ten czas. 

Tak jak wcześniej zatoxx napisał, jest fun bo można sie pobawic na jobie, a właśnie to jest kwintesencją sro ;)

Szkoda że tak często jest check, ale miejmy nadzieję że coś z tym zrobią. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

jak naprawia to naprawia, nie napisali co w nim bedzie. BarraBraVaa - aktywna gildia, job, pt, ctf, pewnie do tego forteca dojdzie. Jak Ci się nudzi to zapraszam, u nas zawsze coś się dzieje. 

Zapraszam.

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Może to tylko moje zdanie ale serwer do bani.

1. Gdzie tu jaka kolwiek frajda jak bot 24h

2. IP limit to ... za górami za lasami dawno dawno temu...

3. kiedy nie zaczniesz grac to zaraz CHECK

4. totalne zero handlu na serwie (jedyne co to itemki item mail i Fox card) żenada

5. 3 dni i turas biega juz na full.

6. W 2 tygodnie wszyscy full - co za tym idzie juz dla postaci nic nie potrzeba, - innymi slowy skonczy sie nawet bot 24h.

7. po co marnowac tu 2 tygodnie jak juz nie ma co robic

8. bardziej idei silka niz na tym serwie juz sie chyba zwalic nie da.

9. sam se dopisz ...

10. Szkoda czasu na pisanie i na gre na tym serwie.

Opublikowano

Hello Players!

In today's Update:
- GameServer crash problem fixed,
- Stone drop increased from x3 to x20,
- All Tokens changed to untradeable,
- Global chatting CoolDown changed to 60 seconds,
- Global chatting price is now higher to solve problem with spam,
- Fox Lottery will be disabled for now.

It will take MAX 2 hours. Please be patient.

masakra k***a ... zjebali ze stonami =.= wcześniej to przynajmniej to było utrudnienie ... a teraz to k***a gówno bd warte ... + na ch*j robią update teraz, zamiast np. w nocy kiedy polacy śpią ?? a turki się męczą ?

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

ale k***a az taki drop stonow pojebalo was ? Najlepiej było na poczatku serwa gdy dropily tabsy i drop ich byl dobry a nie ze teraz odpierdalacie cos ze stonami

Opublikowano

All Tokens changed to untradeable bezsens dla mnie. Chcieliśmy na szybko zdobyć jakiś wep boost, bo tak wg mnie jest lepiej gdy 8 zbiera dla jednego, a na drugi dzień 8 zbiera dla drugiego... Tak samo kolejny dobry sposób by zarobić golda i sikli na tym serwie poszedł się pierdo... 

zatoxx, w 28 Lis 2014 - 13:19, napisał:ale k***a az taki drop stonow pojebalo was ? Najlepiej było na poczatku serwa gdy dropily tabsy i drop ich byl dobry a nie ze teraz odpierdalacie cos ze stonami

Witamy na ARDEBRANIE kolego ;) Pewnie sporo wydałeś silków w swojego s/s, a teraz ja nie wydając żadnego odrobię to w dwa dni ;)

Opublikowano

Jak wam tak źle na tym serwerze to załóżcie swój. Pliki serwerowe są ogólnie dostępne więc jaki jest problem ? He

Ardebran Online / WeeD / Rogue + Cleric

Opublikowano

All Tokens changed to untradeable bezsens dla mnie. Chcieliśmy na szybko zdobyć jakiś wep boost, bo tak wg mnie jest lepiej gdy 8 zbiera dla jednego, a na drugi dzień 8 zbiera dla drugiego... Tak samo kolejny dobry sposób by zarobić golda i sikli na tym serwie poszedł się pierdo... 

Witamy na ARDEBRANIE kolego ;) Pewnie sporo wydałeś silków w swojego s/s, a teraz ja nie wydając żadnego odrobię to w dwa dni ;)

Pierdolenie o szopenie jebiecie 24/7 i tyle w tym temple zeby tylko te boosty miec a nie pierdol tu ze tu jeden zbiera i kazdy mu daje swoje tokeeny

boost to jest 85 +2 czy ile?

Opublikowano

no i co Ty o nas wiesz... Widzę, że ruszył Cię mój post to śmiem twierdzić, że wydałeś jeszcze więcej silków :D Jak tego nie wprowadzą, to już dziś bym miał tego bosta, tak to bot będzie się męczył pewnie jeszcze z 2-3 dni ;/

Opublikowano

Update jest dobry, tylko 5 dni za późno.Teraz to on zabija ten serwer ;)

Opublikowano

Ja nie wydalem nic na silki , wszyskie itemy z IM kupilem za golda albo zamienilem za foxy :D, po co wydawać kase jak sa turki ktorzy zapłaca kazda kwote by cos miec :P

Opublikowano

Poje*alo was z tym stone drop rate?

Chyba spam o tym ze turasy dominuja server wyjdzie na serio, na poczatku servera turasy ustawili 15 stalli w jg ze chca expa x35. - Zrobione

Turasy spamuja ze za maly stone drop rate - zrobione

Reszta servera spamuje ze, w job temple spawn jest za maly - macie na to wyjebane.

Jak do nastepnej niedzieli bedzie 300 online to bedzie zajebiscie.

A i na dodatek, wylaczenie fox kart? Kolejny krok aby zabic server, ludzie ktorzy tego nakupili i nafarmili to maja itemy som a reszta ma latac w npc?

Ludzie juz sie pluja o to ;) (Pomimo tego ze zwykly som to +1 i tak teraz to nie ma sensu.)

Boost weapony tez sa zle zrobione. Bo 85+3 jest lepszy :P

Opublikowano

Dla mnie najlepszym rozwiązaniem z najlepszą bronią na serwie to był, jest i będzie forgotten world. Nie zapuści się tam bota, nie kupi się za silki, samemu też nie fajnie, każdy idzie kiedy chce, fgw limit też jest. Kolekcja kart = boost, wtedy nawet ten boost mógłby być jak 85+5.

Opublikowano

Dokładnie rydwan. Zjebali serwa... To że liżą rowa turasom bo silki to widać jak na dłoni... Wczoraj właśnie dostałem od pewnego gościa na pm inf że dziś będzie zwiększone rate stonów i k***a co? dzisiaj zwiększają... No ja p******e, ludzie ogarnijcie się. Robicie wszystko tylko nie to co trzeba, na naprawe crashów czekaliśmy 5dni, teraz stony ustawiacie w jakieś debilne rate żeby chyba każdy do niedzieli był FB. Fox lottery to kolejna parodia tak samo jak to że nie będzie można sprzedawać job coinów. NA CZYM JA MAM KURWA ZARABIAĆ JAK JESTEM THIEFEM?! LATAĆ PO KARAWANACH ŻEBY DOSTAĆ MARNY GROSZ W PORÓWNANIU DO TEGO CO TRADER DOSTAJE MI SIĘ NIE WIDZI! Brawo... jak tak dalej pójdzie serwer upadnie po FW bo będzie z*********e widać na nim różnicę pomiędzy graczami a botami a tym bardziej turasami.  Zobaczycie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...