Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda tylko że utrzymują was TURKI inaczej byście padli.

Chyba tylko dla tego dajecie im Jakieś śmieszne przywileje.... które nic im nie daja po za dopiskiem do NICKU

Opublikowano

iFuck to Ty Nori ? ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Szkoda tylko że utrzymują was TURKI inaczej byście padli.

Chyba tylko dla tego dajecie im Jakieś śmieszne przywileje.... które nic im nie daja po za dopiskiem do NICKU

Jeżeli chodzi Ci o dopisek do nicku [GA] to jest to zwyczajny support ich, ma on za zadanie zbierać informacje n.t servera od graczy. Nie posiada ona żadnych przywilejów.

Jest support turecki ( bo ktos sie musi z nimi do gadac )

Ale jest też takze support angielsko- polski

Wiec nie rozumiem o co się plujesz.

Opublikowano

dobra panowie i panie !
chciałbym was zaprosić do najlepszej Polskiej gildii BarraBraVaa, miła atmosfera, nie ma multi kont, dużo się komunikujemy, wszyscy aktywni gracze :) wspólne wypady na ctf, za niedługo będzie również job ^^, pomoc w itemkach na każde dg, reszte dowiecie się jak dołączycie. Tylko aktywni gracze !
druga sprawa - jak macie gildie, a jest Was mało to proponuje fuzje, a jak macie zgraną paczkę i nie chcecie przechodzić to Unie.

zainteresowani pisać w grze : KodExSS    lub do mastera gildii TheAlpHa

PzdR. !

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Opublikowano

Uuu, znowu padliscie? Jaka szkoda, a kazdy myslal ze secured jest... Idac tokiem myslenia: "Wiecej turkow, wiecej kasy => better security"

Uuu, narzekasz na serwer, a na nim grasz, czy to nie hipokryzja?

sensei_logo.png

Opublikowano

Uuu, narzekasz na serwer, a na nim grasz, czy to nie hipokryzja?

Nie uwierz mi ze nie gram. Jedyne co to obserwuje strone i ten temat, bo dla mnie Ardebran to jedna wielka komedia.

Opublikowano

to nie jest normalne, że pada ktoryś raz w kilka godzin "_" zrobta cos

padał na beta i nie wyciagneli wniosków.. serwer działa tylko i wyłacznie dlatego ze nikomu niechce sie ich atakowac 24/7

Opublikowano

mam pytanie :D będzie jakaś rekompensata ? :D bo mimo wszystko mijają takie rzeczy jak grab pet / premium itd :D

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

Fajnie, że wracacie, ale nadal występują crashe bez przyczyny...

Z tego co się dowiedziałem fajnie też że macie zabezpieczenia serwera, ale nie umiecie ich w 100% wykorzystać... 

Gra na ARDEBRAN staje się uciążliwa przez te crashe. A szkoda... =/

14mxpnc.jpg
Opublikowano

OwYkg8s.jpg

Bug wystapil wczoraj, gdy ktos mial job suita zalozonego podczas "updatu" ktory usunal job suity na 20 lv i zamienil je na 70 lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...