Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgina Cię z zazdrości, rozumiemy. Cieszy nas to.  :)

Nie zazdroszcze polskiemu projektowi, ktory nie umie sie zabezpieczyc przed exploitami, plus (nie wiem jak to nazwac inaczej)  lize dupsko turasom :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zazdroszcze polskiemu projektowi, ktory nie umie sie zabezpieczyc przed exploitami, plus (nie wiem jak to nazwac inaczej)  lize dupsko turasom :)

Ile serwerów ty postawiłeś (i ile osób na nich grało), że jesteś takim znawcą? 

Nienawidzę określenia "ból dupy", ale tym razem go użyje bo wku... mnie takie zachowanie!

TaI6c.jpg

Opublikowano

A jak mogę dostać Advanced Elixir (lv 9) do Broni   bo przez rozwalanie item +5 się nie da ;D

Od 5+ szansa rośnie,oczywiście  zaczyna sie z niskim %.

Opublikowano

A jak mogę dostać Advanced Elixir (lv 9) do Broni   bo przez rozwalanie item +5 się nie da ;D

Aby uzyskac Adv elixir item musi byc minimum.+5 z FB(100%)+6 lucky/steady +61%(biale staty) wtedy masz gwarantowanego adv B.

Opublikowano

A mam jeszcze jedna taką prośbę.

Aby zwiększyć w pecie strony, bo posiada tylko 1. Lub dodać item za silki, który zwiększa peta o 5stron czy coś takiego ;)

77678022723864382104.png

Opublikowano

A mam jeszcze jedna taką prośbę.

Aby zwiększyć w pecie strony, bo posiada tylko 1. Lub dodać item za silki, który zwiększa peta o 5stron czy coś takiego ;)

Dodanie takiego itemy bedzie dla wielu ludzi oznaczalo "pay2win" :P Ale jestem za wprowadzeniem 5 stron, same stony zawalaja wiecej niz 1 strone :)

Opublikowano

Dodanie takiego itemy bedzie dla wielu ludzi oznaczalo "pay2win" :P Ale jestem za wprowadzeniem 5 stron, same stony zawalaja wiecej niz 1 strone :)

No można tak pomyśleć :) Lecz jest dużo silk sellerów, za golda/fox karty :) Najlepiej jakby zwiększyli te strony, bo pet pozbiera wszystkie stony [wszystkie stony to cała strona w inv peta] i na itemy nie mamy miejsca:D

77678022723864382104.png

Opublikowano

No można tak pomyśleć :) Lecz jest dużo silk sellerów, za golda/fox karty :) Najlepiej jakby zwiększyli te strony, bo pet pozbiera wszystkie stony [wszystkie stony to cała strona w inv peta] i na itemy nie mamy miejsca:D

Najlepiej sobie ułatwić grę(yeah). Jak z graniem na cheat'ach,fajnie ekstra,ale po czasie zaczynamy się nudzić : ]

Opublikowano

Open.

ale się ludzie ugrali... Tylko wbijali bronie bo siadało. Najgorsze wg mnie są takie restarty serwów, bo cholera wie co gm'y pozmieniali, kto wiedział to wykorzystał, kto nie to nich expi dalej ;)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ale się ludzie ugrali... Tylko wbijali bronie bo siadało. Najgorsze wg mnie są takie restarty serwów, bo cholera wie co gm'y pozmieniali, kto wiedział to wykorzystał, kto nie to nich expi dalej ;)

Że co? Bronie na + sie wbijały 100% ? To najwyżej cofną o te 10min i bd gites.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Kolejny restart. Jestem z wami Panowie Chcę tu grać!! Serw jest z*******y ITD(PL) Podziwiam was że dalej działacie przy takiej krytyce i mam nadzieje że dalej pociągniecie. Powodzenia choć jestem w grupie krytykującej wasze działanie.

Opublikowano

nie, nie wbijał się na 100%... Przytoczyłem tylko taki przykład, chociaż Muniek i Nixi wbili na +5 i gz im :D Po prostu nie lubię taki restartów serwerów, ani dla unique, ani dla niczego. To tylko takie moje wyssane z palca przypuszczenia ;)

Opublikowano

Jak zjebali ludzia postacie ktore sa w job temple poprzez usuniecie job suitow to musza to naprawic.. :>

Opublikowano

Dlatego nie brałem udziału w jakiś close betach, open betach testach, żeby się nie denerwować. To był właśnie ten czas dla gm żeby to ogarnęli. No ale widzę, że ktoś ten czas przespał. Lepiej było przedłużyć te beta testy o tydzień i się przygotować na ostatni guzik. Już kilka razy zebrałem całe party, zaczynamy wyruszać z samar i dc... No ileż można.

edit: I takie mnie coś najbardziej denerwuje, zbieramy pt, idziemy na spota, bufujemy się, odpalamy, party śmiga i co? DC... Zero informacji, zero jakiegoś ostrzeżenia. GM ma wyjebane...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...