Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego zlikwidowaliście możliwość zakupu silków poprzez SMSa? 

@Edit

Mam pytanie odnośnie Joba.

Jakie jest tu wynagrodzenie dla Traderów za 5* i jakie jest ono dla Thiefa za taka samą ilość towaru. Bo zastanawiam się czy warto być tu Thiefem

14mxpnc.jpg
Opublikowano
W dzisiejszym Update:

- Wymagany level do założenia Job Suit: 60 Lv.

- Horse, Thoroughbred, White Horse, Arabian camel, Bactrian camel, Indian camel usunięte ze Stable.

- Elixir i Stone stack zwiększony do: 500.

- Bug z Armor of Red Scourge został naprawiony.

- Naprawiony bug z DC na Forgotten World.

- Drop Tablet usunięty.

- Zwiększony drop Stone'ów: x3.

- Zwiększony CoolDown Resurrection Scroll do 15 minut.

- Dodany nowy Shop z Avatarami typu: Cursed Sould, Pirat, Arabian, itd.

- Wymagany level do używania Reverse Return Scroll'i: 60 Lv.

- Cena itemów w NPC zredukowana do 1/3.

Opublikowano

Poda ktoś linki do tego nowego "bota"? Bo ten stary mbot chyba nie działa, czy trzeba tylko coś dodać? :F

Fix jest w temacie mbota, moj post ;>

Opublikowano

Fixa parówy ściągnąć... aż żal mi dupe ściska żeby was gorzej pojechać....  Do GM'ów sell itemów!! Pany k***a to aż mnie skręca kupuje item za 2.4m a sprzedaje go za 100k?! WTF   potrzebujecie tego żeby każdy założył 150 kont aby mieć ten gold?! Pojebane to jest... albo zwiekszcie Gold Raty albo sell item normalnie po tyle ile jest wart.  Bo zakładać po 150/200 kont to jest strata czasu chyba że to dlawas jakiś zysk.

Opublikowano

Przepraszamy, znów scrashowało server bez powodu. Staramy się znaleźc przyczynę i wkrótce to naprawimy.

Korzystając z okazji dodamy nowy Update.

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć czy jest kara za zmienienie jobu ? Jeżeli takowa jest może warto ją usunąć bo skoro niema z wyjście z guild to z jobu tak samo ;) Robiłem od razu na 20 lv tradera bo chciałem coś zarobić a tylko jest jeden szlak...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Przepraszamy, znów scrashowało server bez powodu. Staramy się znaleźc przyczynę i wkrótce to naprawimy.

Korzystając z okazji dodamy nowy Update.

Czy jest mozliwosc naprawnienia / zmodyfikowania spawnu foxow?

Problem jest taki ze foxy maja swoj spawn i ludze low lvl biegaja i sprawdzaja czy sie pojawyly.

Byloby lepiej kiedy spawnowaly sie wszedzie.

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć czy jest kara za zmienienie jobu ? Jeżeli takowa jest może warto ją usunąć bo skoro niema z wyjście z guild to z jobu tak samo ;) Robiłem od razu na 20 lv tradera bo chciałem coś zarobić a tylko jest jeden szlak...

Tak jest kara :) Zrobiłem noobka 20lv i to sprawdziłem, bo też nie byłem pewny :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

a ja proponuję aby dodali "Chat" na stronie Ardebran. Każdy gracz by mógł sobie popisać ze sobą podczas update np :)

Ardebran Online / WeeD / Rogue + Cleric

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział co nowego będzie to :

- Required level to wear Job Suits to: 60 Lv.
- Horse, Thoroughbred, White Horse, Arabian camel, Bactrian camel, Indian camel deleted from Stables.
- Elixir and Stone stack change to: 500.
- Armor of Red Scourge bug with Attachment fixed.
- 10 Degree tablet drop in Job Temple - deleted.
- Forgotten World bug with DC fixed.
- Tablets drop deleted.
- Increased Stone drop: x3.
- Resurrection Scroll CoolDown increased to 15 minutes.
- New Avatar Dress Shop added. Cursed, Pirate, Arabian, etc.
- Required level to use Reverse Return Scrolls: 60 Lv.
- NPC items price reduce to 1/3

.

77678022723864382104.png

Opublikowano

a ja proponuję aby dodali "Chat" na stronie Ardebran. Każdy gracz by mógł sobie popisać ze sobą podczas update np :)

Zeby ciapuchy  miały gdzie spamować? Jestem ZA!!

Opublikowano

Tak jest kara :) Zrobiłem noobka 20lv i to sprawdziłem, bo też nie byłem pewny :D

Dodaliśmy specjalny Scroll, który usuwa karę za wyjście z Guild i Joba. Możemy kupic go w Grocery Shop'ie. Po odpaleniu Scrolla automatycznie teleportujemy się do miasta, a nasze kara zostaje usunięta.

Co do Update. Potrwa to jeszcze 15~20 minut.

Opublikowano

dzięki za info :D już się bałem, że znowu mi się silk spie***ł : < kilka x już tak miałem i od nowa instalować by trzeba było ;/

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

A nie da rady zrobić tak aby bronie "Blade/Sword/1h/Cler/Dark Staff" technology były troche tańsze od innych ? Ponieważ do nich potrzeba jeszcze tarcze :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Ja pie*dole, zgina mnie jak patrze na Ardebrana. Zgaduje ze procedurke edytowaliscie aby wywalic penatly. Jezeli ktos rozumie kod ponizej.... to chwala mu.

// Job (7 dni w sekundach)
004E816C   68 803A0900      PUSH 93A80

//Guild (3 dni w sekundach)
005C3F94   68 80F40300      PUSH 3F480
009DF194   3D 80F40300      CMP EAX,3F480
005C8B3D   68 80F40300      PUSH 3F480
Opublikowano

Ja pie*dole, zgina mnie jak patrze na Ardebrana. Zgaduje ze procedurke edytowaliscie aby wywalic penatly. Jezeli ktos rozumie kod ponizej.... to chwala mu.

Zgina Cię z zazdrości, rozumiemy. Cieszy nas to. :)

Opublikowano

Nie bądź śmieszny! Wyciągasz rzeczy które są nie zawsze aktualne(zazwyczaj nieaktualne) lub źle zrobione idk...    Czepiaj sie lepiej poważnych spraw związanych z tym serwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...