Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może wkońcu zrobią ip limit 3 bo nawet nie moge wejsc na serwer bo jest nas 3 braci i lipa a proxy nie działa .

nie zrobia ;)

Opublikowano

A wiadomo z jakiej przyczyny jest OFF? 

@Edit

Jakiś bug? Bo mi też x2 się napisało 

@Edit

Ah no tak, w sumie i dobrze, bo mój staller 3 razy w ciągu godziny miał dc. ;]

A już myślałem że wchodzi update z nowymi avatarami :P

Mam pytanie. Czy orientuje się ktoś jak długa jest kara za opuszczenie gildii? Czy takowa w ogóle jest? Czy może jak dostanie się bana z gildii w czasie bycia offline to nadal się ma karę? 

@Edit

Serv ONLINE

14mxpnc.jpg
Opublikowano

więcej razy restartujcie tego serwa, może w końcu znudzi się Waszym znajomym turkom ubijanie unikatów... 

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

A wiadomo z jakiej przyczyny jest OFF? 

@Edit

Jakiś bug? Bo mi też x2 się napisało 

@Edit

Ah no tak, w sumie i dobrze, bo mój staller 3 razy w ciągu godziny miał dc. ;]

A już myślałem że wchodzi update z nowymi avatarami :P

Mam pytanie. Czy orientuje się ktoś jak długa jest kara za opuszczenie gildii? Czy takowa w ogóle jest? Czy może jak dostanie się bana z gildii w czasie bycia offline to nadal się ma karę? 

@Edit

Serv ONLINE

Nie ma w ogóle kary, czy jesteś online, czy offline :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Robic niech robia, kto im zabrania? Komentowac nie mozna polskiej produkcji, pierwsze co slysze. Niech naprawiaja, tylko ze to robia szmat czasu.. I tak nie zaprzecze, bardzo duzo pracy i czasu na dev tego serwera, ktory jest pod turkow robiony.

Jezeli mnie pamiec nie myli, to Ty byles, tym czlowiekiem, ktory krzyczal przez mikrofon do mamy, aby dala kase?

O tym właśnie mówiłem :) słyszałem od znajomego że fajnie tam macie no i ddosa nie możecie powstrzymać :c 

/ Strona pada, serwer pada = wszystko pada, a administracja byla, jest i bedzie bezradna w tej kwesti - będzie zabawnie :3

Ciagle pisalismy ze team Adrebran nie potrafi zabezpieczyc serwera.. To był mega hejt na forum jak pisalismy prawde..Ale przeciez to byla beta.. teraz jest official i widze ze tez juz jest off. Na serwerze nie gram ale sledze mpc i jak czytam tematy to jednak część ludzi potwierdza nasza teze przed official open ze to bedzie serwer dla turkow i bedzie czesto off

Opublikowano

ile nagle sie rasistow znalazlo, kazdemu sie nie podoba ze turki graja? A co? Oni gorsi od wszystkich ?xD

Opublikowano

Nie ma w ogóle kary, czy jesteś online, czy offline :)

Dzieki :)

ile nagle sie rasistow znalazlo, kazdemu sie nie podoba ze turki graja? A co? Oni gorsi od wszystkich ? xD

Po prostu są brudasami i kłamcami. To moje skromne zdanie na temat większości turków. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Za cos server musi sie utrzymac, a jak wiadomo polacy nie robia dotacji bo wszystko dla nich jest 'pay2win'

Opublikowano

ile nagle sie rasistow znalazlo, kazdemu sie nie podoba ze turki graja? A co? Oni gorsi od wszystkich ? xD

A kto im czy nam zabroni być rasistami. Polska dla Polaków!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...