Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby nie padł btw. Klasy są wyrownane?

Narazie jest stabilnie i myślimy, że tak zostanie! Klasy sa rowne nie jest tak ze jedna klasa jest lepsza od drugiej.

Opublikowano

Ale ja ten serwer widziałem. I to z tysiąc razy. 

Jesteście tak leniwi, że nawet w tym gotowcu interfejsu nie zmieniliście.

Opublikowano

Ale ja ten serwer widziałem. I to z tysiąc razy. 

Jesteście tak leniwi, że nawet w tym gotowcu interfejsu nie zmieniliście.

Interfejs oja oja interejs nie zmieniony ojj. Serwer działa poprawnie nie ma zadnych problemów z gra działa stabilnie graczy przybywa jest coraz wiecej tyl rzeczy zmione a masz problem do interfejsu? Gratuluje.

Opublikowano

Czy powiadacie dużą ilość yt? :)

mamy 4youtuberów którzy już dzis zaczna serie robic, a jeszzce kilku dojdzie nowych :)!

Opublikowano

Jak patrzę na te komentarze, to z jednej strony mam chęć zagrać a z drugiej, jeżeli jest to kolejny server na lekko edytowanych plikach x programisty. To serdecznie podziękuje. Poczekam 2-3 dni na dalsze komenty i zobaczymy.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Interfejs oja oja interejs nie zmieniony ojj. Serwer działa poprawnie nie ma zadnych problemów z gra działa stabilnie graczy przybywa jest coraz wiecej tyl rzeczy zmione a masz problem do interfejsu? Gratuluje.

interface interfacem, ale tło logowania runy, nazwy królestw i ich kolor mogłeś zmienić -,- W sumie jak kraść to porządnie nie? :D Wszystko identyczne. GZ za dodanie nowych setów! Szacunek.

Casawir taki sławny, omomom.  <3

Opublikowano

U kogo ta reklama?

Bulioners / Adaś itd. Myślę, że to wystarczy..

interface interfacem, ale tło logowania runy, nazwy królestw i ich kolor mogłeś zmienić -,- W sumie jak kraść to porządnie nie? :D Wszystko identyczne. GZ za dodanie nowych setów! Szacunek.

Kolego, skąd masz informacje, że kradniemy? Nie słuszne oskarżenia.. Kolejna osoba, która nie zastanowi się co napisać i pisze głupoty tylko po to by nabić sobie posty.

Dziękuje, dobranoc.

Tła logowania są z mpcforum jak cos, nazwy królestw yyy nazwy królestw sa nasze wymyślane. Nie wiem czy tak wszystko identyczne!

Opublikowano

Wasze wymyślane? Jesteście trzecim serwerem o takim samym interfejsie królestwach, etc, przepraszam czwartym bo najpierw był serwer Casawir'a . Proszę Cię... Znam serwer Casawira i wiem co było na nim, a co nie, więc nie rób ludzi w c***a za przeproszeniem bo podjebałeś te pliki tak samo jak dwa inne serwery. WorldsGames też wymyślij te same nazwy? dziwny zbieg okoliczności + wyglad interfejsu, flag... 

Opublikowano

Wasze wymyślane? Jesteście trzecim serwerem o takim samym interfejsie królestwach, etc, przepraszam czwartym bo najpierw był serwer Casawir'a . Proszę Cię... Znam serwer Casawira i wiem co było na nim, a co nie, więc nie rób ludzi w c***a za przeproszeniem bo podjebałeś te pliki tak samo jak dwa inne serwery. WorldsGames też wymyślij te same nazwy? dziwny zbieg okoliczności + wyglad interfejsu, flag... 

Haha powiedz o których flagach mówisz i nazwach królestw? Dynastia Mroku-Shinsoo Dynastia Światła-Jinno, a co do flag masz racje ukradłem z PL je Przperaszam :(

Opublikowano

Twój serwer : 42618596229636510950.png

WorldGamesI5G8PXq.png

Kto to tworzył : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1111901-almeria-dedyk-easymedium/

Czy ty sądzisz, że jestem aż tak ślepa i popierdolona? Nie okłamuj mnie siebie i ludzi proszę. 

Widziałeś jakie flagi są na serwerze u nas wiec nie mów tak nie wiesz a gadasz takie glupoty nie interesuje mnie twoje hejty wyssane z palca nie wiesz a mówisz 5!

JA JEDNAK ZAPRASZAM DALEJ DO GRY GRACZE CO CHWILE WIDAC ZE PRZYCHODZA CALY CZAS JAKIS NOWY GRACZ JEST!

Opublikowano

Nieźle zmieniłeś flagi i nazwy to takie trudne *.* Na ss widać co innego, ale cóż jak o flagi się bronisz to c**j w morde,  to zmieńmy temat na interfejs, tło logowania, oraz efekt zbroi chodzi mi o żółtą mgiełkę, systemy run   :)

A co najlepsze SKLEPY ! :D 

Twój serwer : 

74456124088178524610.png87072990235992629414.png

Serwer Casawira : 

0oi5.png

Zielony klimat tak, czyżby strona jest także od Casawira, OCZYWIŚCIE jakby inaczej. 

Opublikowano

Nieźle zmieniłeś flagi i nazwy to takie trudne *.* Na ss widać co innego, ale cóż jak o flagi się bronisz to c**j w morde,  to zmieńmy temat na interfejs, tło logowania, oraz efekt zbroi chodzi mi o żółtą mgiełkę, systemy run   :)

A co najlepsze SKLEPY ! :D

Twój serwer : 

74456124088178524610.png87072990235992629414.png

Serwer Casawira : 

0oi5.png

Zielony klimat tak, czyżby strona jest także od Casawira, OCZYWIŚCIE jakby inaczej. 

No dodkładnie jak mówisz tak jest oczywiście <3!

Opublikowano

hahah widze ze dziecko udostepnilo pliki a teraz placze:DD a co myslisz ze ktos Ci pliki z kompa zabral?:DDD  nie trzeba bylo udostepniac:)

Opublikowano

hahah widze ze dziecko udostepnilo pliki a teraz placze:DD a co myslisz ze ktos Ci pliki z kompa zabral?:DDD  nie trzeba bylo udostepniac:)

Poprostu nie rozumiesz o co chodzi, plikow nikt nie udostepniał zostały sprzedane ( nie im) ;) Ale chodzi o sam fakt że się podpisują pod tym i wszyszystkim wpierają że to jest  zrobione przez nich.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Chyba cienko z serwerm na ch1 w mieście 2 osoby expowiska tez wolne chyba padnie

JA JESTEM GRAM OD POCZATKU BYL PROBLEM TAM RESETY ITD ALE TO JAK KAZDY SERWER NA POCZATKU, ALE TERAZ JEST DOBRZE I JAK GRAM CALY CZAS WIDZE WIADOMOSC ZE JAKIS NOWY GRACZ ROZPOCZYNA GRE NA SERWERZE REKLAMA TEZ JEST I MAM NADZIEJE ZE SERWER SIE ROZWINIE!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Server dno , sam znalazlem 3 bugi . Dokladnie 15 minut temu szamanka 67lv pokazala mi po 600x kazdej perly  ( ciekawe gdzie tak szybko dropi )

Zegnam to zbugowane cos .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...