Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy za konkursy na forach dostaje się fajne nagrody czy nie bardzo ? Bo widzę że jeden jest 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest dzis to zuo?

Tak o godzinie 19:00 - Korzystając z okazji chciałbym was poinformować, że za nie długo będą kolejne eventy.

czy za konkursy na forach dostaje się fajne nagrody czy nie bardzo ? Bo widzę że jeden jest 

Oczywiście, za takowe konkursy otrzymujemy nagrody w grze jak i na forum. (np. 35/70 SM lub Ulepszacze)

Tak więc bardzo gorąco zachęcamy do brania w nich udziału.

Opublikowano

Zwiększcie expa bo leci jak krew z nosa...+ łucznicy w grocie powinni podchodzić...Ile ludzi online?

Opublikowano

Zwiększcie expa bo leci jak krew z nosa...+ łucznicy w grocie powinni podchodzić...Ile ludzi online?

To nie jest serwer TYPOWO Easy, że Administracja na zawołanie gracza nie będzie dawała expa. Każde takie działania są uzgadniane i ogłaszane z wyprzedzeniem.

A co łuczników, proszę mi przedstawić dokument gdzie jest napisane, że "powinni" podchodzić. Każdy ustawienia serwera robi według swojego uznania. (+opinie graczy).

+250

Opublikowano

Exp przydałby się lekko do góry bo jest no troche za trudny nawet jak na easy/medium, a łuczniki no to jakieś ułatwienie jak podchodzą pod postac :)!

Rozmyślimy to. Tak jak wspominałem, wszelakie udogodnienia, aktualizacje będą ogłaszane na forum.

Opublikowano

A jaki jest max lvl do wbicia peta? 

Maksymalny poziom jaki może osiągnąć nasz pet to: 110

Serdecznie Zapraszam na Event ZUO 

Już o 19:00

Wejście: Uriel

Opublikowano

z tego co wiem to truta leci tylko ze szkat azraela i smierci xD  a ZUO jest mega!! Ta mapa wymiata, tak wielkiego ZUO jeszcze nie widzialem:D

Opublikowano

Sety do 170lv a max lv 200 nie lepiej juz było zrobić max lv 170 ?

Nic nowego nie widać wszystko to co na startujących serwerach - pety,wierzchowce, system osiągnieć , system pasów , PO , interface wiekszość dostępne na mpc.

Prezka też nie powala

Nie zagram ale powodzenia :)

Opublikowano

CZY JEST OSOBNA BRON DO EXPA__?

Owszem, są to takie bronie jak: Miecz Pogro. Golemów oraz Miecz Zniszczenia.

czy bedzie powiekszene lvl kiedys ?

To się okaże, jak na razie wprowadzamy ewidentne poprawki. A dodatkowo rozmyślamy nad nowymi rzeczami.

Sety do 170lv a max lv 200 nie lepiej juz było zrobić max lv 170 ?

Nic nowego nie widać wszystko to co na startujących serwerach - pety,wierzchowce, system osiągnieć , system pasów , PO , interface wiekszość dostępne na mpc.

Prezka też nie powala

Nie zagram ale powodzenia :)

Tak jak wspomniałem, rozmyślamy nad nowymi setami, ale wszystkie informacje będą udzielane na forum serwera.

aha, a perły drop z metków czy z czego ? 

Perły, a dokładniej Szkatułkę z Perłami możemy wydropić z: Metiny, Bossy, Szkat. Blasku

24:00

Mały restart serwera trwający:

(ok. 15min.)

Opublikowano

Prezentacja taka sobie, serwer w miarę okej. A tak w ogóle ile jest osób on-line ? 

Są to różne liczby. W związku iż jest teraz okres szkolny, gracze wchodzą w różnych godzinach i nie da się określić konkretnej liczby.

Opublikowano

50 osób gra max na tym serwie, osobiście ja zrezygnowałem nic ciekawego, serwer postawiony na kradzionych plikach. Nie polecam. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...