Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pisałem wcześniej z czasem zostanie to wprowadzone wraz z aktualizacją to i inne żeczy

rzeczy*

No ciekawe czy będzie więcej niż 300 osób po prezce raczej wątpi zaledwie 90 osób :<

Ale życzę powodzenia i dużej ilości graczy ;-)

Opublikowano

kilka tzn 1 czy 9 ? bo jak na easy to kilka to duzo ;d

No to zależy od tego jak będziesz grał czy od razu idziesz na full exp czy wszystko na spokojnie exp eq drop itd ;)!

Opublikowano

z tego co jest w prezce to jest easy/medium a na opisie eay bo moderator chyba zle ustawil ;D Z tego co wiem user nie ma dostepu do zmiany tego^^

Opublikowano

z tego co jest w prezce to jest easy/medium a na opisie eay bo moderator chyba zle ustawil ;D Z tego co wiem user nie ma dostepu do zmiany tego^^

no wlasnie sie nie zgadzam z toba bo jezeli sa rosy dlonie itp to oznacza ze to naprawde jest easy 

Opublikowano

Tak dokładnie easy z nutką medium ;). A my nie możemy zmienić, pisaliśmy do moderatora, ale nie może zmienić na easy/medium bo może być tylko easy lub medium :/. START SERWERA ZA 15MIN ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI KONT!!

no wlasnie sie nie zgadzam z toba bo jezeli sa rosy dlonie itp to oznacza ze to naprawde jest easy 

Serwer easy/medium z jedna rzecza bedzie łatwo z druga rzecza bedzie trudniej.

Opublikowano

KANAŁY TS3 ADMINISTRACJI SĄ NA SAMEJ GÓRZE TS ADMINISTRACJA GRY! ZAPRASZAMY ZOSTAŁY 4MINUTY CZEKAJCIE A BĘDZIE WAM DANE!

ZA 1MINUTE SERWER ONLINE ZAPRASZAM ZAPRASZAM ZAPRASZAM DO GRY!!!

Opublikowano

Zastanawia mnie jedynie troche ta Wasza pewność siebie, jakieś ukryte asy w rękawie?^^  Kto Was sponsoruje? Az jestem zdziwiony, ze jeszcze strona działa w tych czasach, no cóż... zaraz gramy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...