Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się nie spinam, stwierdzam fakt którego oni się wypierają. Każdy wie że to administracja Aresa/Liraxa/Life of metin :>

Ja tam nie wiem dla mnie może to być adminstracja jakiego kolwiek serwera. Serwer stoi stabilnie gra się bez żadnego problemu miło się expi ludzi przybywa więc nic do zarzucenia nie mam moge tylko POLECIĆ SERWER WAM!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Ja tam nie wiem dla mnie może to być adminstracja jakiego kolwiek serwera. Serwer stoi stabilnie gra się bez żadnego problemu miło się expi ludzi przybywa więc nic do zarzucenia nie mam moge tylko POLECIĆ SERWER WAM!

Ares = miesiąc, Lirax = nie wiem pewnie tyle samo, life of metin = bodajże 2 miesiące, to postoi też tyle może nawet mniej i postawią kolejny s**t :>

­azYIWDl.png

Opublikowano

Ares = miesiąc, Lirax = nie wiem pewnie tyle samo, life of metin = bodajże 2 miesiące, to postoi też tyle może nawet mniej i postawią kolejny s**t :>

weź się człowieku ogarnij. Skoro jesteś taki mądry postaw swój. Bo pisać potrafisz ale zrobić już nie. 

Ps. life stał więcej nie wiesz to nie pisz proste

PO ZA TYM PISALAM COS.

PRYSKACIE TAKĄ SAMĄ MĄDROŚCIĄ/INTELIGENCJĄ JAK PINKI ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ile dostajecie sm za obronę tego gówna?:D 

I skoro tak bardzo nalegasz, spoko specjalnie dla ciebie zrobie serwer i masz na nim siedzieć 24/7 :>

­azYIWDl.png

Opublikowano

Chłopcze, do czego nawiązuje twoja wypowiedź?

Jeszcze się wszyscy zdziwicie jak będzie serwer stał i stał i stał.. Chciałbym wtedy zobaczyć wasze marne miny.

Dziękuje, do widzenia!

Ile dostajecie sm za obronę tego gówna? :D

I skoro tak bardzo nalegasz, spoko specjalnie dla ciebie zrobie serwer i masz na nim siedzieć 24/7 :>

Twoje wypowiedzi są denne. Nikt nic nie otrzymuje za pisanie tu postów i nikogo do tego nie zmuszamy.

Opublikowano

Dobrze, a jeśli padnie po 2 miesiącach wybiegniesz nago na ulicę i nagrasz to? Bo dobrze wiem że tak będzie xD

Specialnie dla Ciebie to zrobie, nie można mówić co będzie za 2miesiące jak narazie serwer stoi i jest dobrze a co będzie za 2 miesiące to się okaże.

Opublikowano

Biorę cię za słowo, robię screena, i jak padnie wysyłam ci go i chce to nagranie 

Do czego nawiązują twoje wypowiedzi? Jak chcesz sobie nabijać posty to zapraszam do innego działu.

Ani jednej autorskiej nowosci , wszystko na gotowcach tylko jedynie pozmieniane , no coz . powodzenia.

A czy każdy serwer ma coś autorskiego? A nie pomyślałeś o tym że będą aktualizacje?

Kolejna wypowiedź nie wnosząca nic do tematu.

Opublikowano

Do czego nawiązują twoje wypowiedzi? Jak chcesz sobie nabijać posty to zapraszam do innego działu.

A czy każdy serwer ma coś autorskiego? A nie pomyślałeś o tym że będą aktualizacje?

Kolejna wypowiedź nie wnosząca nic do tematu.

Moje wypowiedzi nawiązują do tego że nie warto tu grać bo i tak zaraz "to coś" padnie.

Dodajcie łaskawie że pliki należą do Casawira  a wy tylko je edytowaliście :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Moje wypowiedzi nawiązują do tego że nie warto tu grać bo i tak zaraz "to coś" padnie.

Udowodnij mi proszę, że to są jego pliki? Czy jest gdzieś napisane, że to jego? Czy gdzieś w plikach jest wzmianka o tym?

Proszę o dowody!

Widzę, że twój intelekt nie pozwala Ci na napisanie bardziej kreatywnej odpowiedzi.

Opublikowano

No tak bo ty wiesz że serwer już padnie pewnie nawet nie było Ciebie na serwerze nie wiesz jak jest a gadasz. Każdy zasługuje na jakąś szanse!

Opublikowano

tak, tak, nowości, bedo aktualizacje.... jakbyście chcieli przyciagnac graczy i serio przyłożyć sie do serwa to zrobilibyście od razu z nowościami a nie mydlicie oczy że bedo w aktualizacjach. Nie powinniscie pisać też że "tego nie widzieliście" skoro NIE DALIŚCIE na start żadnych nowości tylko bedziecie je aktualizować (na pewno) 

zagram, ale pewnie krótko bo pliki to przestarzałe gówno D:

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Proszę przestać pisać offtopy i toczyć jakieś dziwne kłótnie. 

Warn za offtop, takie coś powinieneś pisać na PW osób które się kłócą, mamy jakiegoś moderatora który mu stuknie 5%?

­azYIWDl.png

Opublikowano

Mam male pytanie, czy mapa 110 jest tylko do dropu czy tez mozna tam expic?

To ja z precyzuję odpowiedź @adaś .

Mianowicie, mapa od 110 poziomu jest wykonana pod drop. Nie wiem czy już ktoś to zauważył, ale tam jest zwiększony między innym drop Yang.

Co do Exp'a to aby dostać się na mapę od 120poziomu należy wbić 117 na mapie od 90, a następnie na drugiej części mapy na 110 (Podniebna Pustynia) należy dobić brakujące 3 poziomy. :)

Opublikowano

To ja z precyzuję odpowiedź @adaś .

Mianowicie, mapa od 110 poziomu jest wykonana pod drop. Nie wiem czy już ktoś to zauważył, ale tam jest zwiększony między innym drop Yang.

Co do Exp'a to aby dostać się na mapę od 120poziomu należy wbić 117 na mapie od 90, a następnie na drugiej części mapy na 110 (Podniebna Pustynia) należy dobić brakujące 3 poziomy. :)

Dzięki za informacje, jednak na Waszym miejscu powiększyłbym tego expa, bo tak słabo już leci na 110 że to masakra ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...