Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w miare narazie jak na moj lvl 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Czy na serwerze jest roska na magie ? 

Bedac na serwerze u npc nie widze roski na magię wiec chyba nie ma exp leci do pewnego stopnia szybko potem zaczynaja sie lekkie schody :D!

Opublikowano

Czy na serwerze jest roska na magie ? 

Zgadza się, nie ma rosy na magię, lecz jest rosa na Ludzi. Taką rosę możecie kupić za 2 mieszki złota u Czarodzieja.

Dodatkowo możecie za taką samą kwotę u tego NPC kupić rosy na Potwory.

Opublikowano

Serwer dno i nie polecam ze względu na spam, który robią po forach internetowych. To jest totalna masakra. Mądre jest reklamowanie się na konkurencyjnych serwerach Metin2? Nie możecie jak normalni ludzie wykupić reklamy gdzieś na innych portalach? Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer dno i nie polecam ze względu na spam, który robią po forach internetowych. To jest totalna masakra. Mądre jest reklamowanie się na konkurencyjnych serwerach Metin2? Nie możecie jak normalni ludzie wykupić reklamy gdzieś na innych portalach? Pozdrawiam.

Tak? Proszę o dowody w postaci SS. My nie mamy zamiaru pilnować każdego gracza czy reklamuje serwer na innych forach/serwerach. Miałeś kiedyś serwer? Chyba raczej nie.

Proponuje troszku się podleczyć bo widzę, że niedoje*anie mózgowe zaczyna rozprzestrzeniać się z ogromną prędkością. Już nie wystarcza wam to, że otrzymujecie ostrzeżenia?

Okey, skoro nie to możecie dalej hejtować i narzekać jaki to jest zły serwer. Mogę się założyć, że  95% osób które wyraziły negatywną opinie odnośnie serwera mają +/- 12lat i jeszcze żerują na majątku rodziców. Niepotrafiący nawet zapewne w małym stopniu coś zrobić odnośnie serwerów.

Jeszcze ktoś ma takie zastrzeżenia jak kolega wyżej? Zapraszam, z miłą chęcią wypowiem się na wasze denne komentarze.

A i jeszcze jedno. Wyimaginowane wypowiedzi jakie tu przedstawiacie są objawem upośledzeniem mózgu co sprawia, że wasze ośrodki mózgowe skłaniają was wyrażania objawów zazdrości po przez wyrażanie takowych opinii.

Opublikowano

hahaha jaki głab administracja reklamuje?:D hahahaha ja tez chce ss!!!! ja tez i zglaszam Cie za spam:)  a moje pyt dotyczace serwera brzmi- czy mozna pare razy robic misje na peta?

Opublikowano

hahaha jaki głab administracja reklamuje? :D hahahaha ja tez chce ss!!!! ja tez i zglaszam Cie za spam:)  a moje pyt dotyczace serwera brzmi- czy mozna pare razy robic misje na peta?

Odpowiedź na twoje pytanie brzmi: Nie

Opublikowano

Spinacie do administracji a jest ona jedna z lepszych i watpie ze by tak sie zachowali. Teraz administracja jest w grze i mozna normalnie pogadac jak i tez odpowiedza na kazde pytanie nie olewaja graczy widac ze im zalezy wiec warto chyba dac szanse im i zagrac naprawde polecam serwer!!!

Opublikowano

Blee... NIE POLECAM

1. Po 30 minutach gry znalazłem 4 bugi (nie będę o nich pisała administracji jakie to bugi bo to ich zadanie zeby znalezc i usunąć)

2. Exp jest bardzo słaby jak na serwer tego typu

3. IS wypakowane po brzegi..bez tego nie pograsz bo w PvP lecisz na skilla

4. Żle zbalansowane DMG (z hitów bijewiecej niz skilla)

Krótko mowiąc kolejny syf z niedorozwiniętą administracją.

#bez odbioru

Opublikowano

Blee... NIE POLECAM

1. Po 30 minutach gry znalazłem 4 bugi (nie będę o nich pisała administracji jakie to bugi bo to ich zadanie zeby znalezc i usunąć)

2. Exp jest bardzo słaby jak na serwer tego typu

3. IS wypakowane po brzegi..bez tego nie pograsz bo w PvP lecisz na skilla

4. Żle zbalansowane DMG (z hitów bijewiecej niz skilla)

Krótko mowiąc kolejny syf z niedorozwiniętą administracją.

#bez odbioru

No no ja gram od poczatku serwera i ani jednego buga nie widziałem na poczatku byl bug z questem tak ale usuneli go juz

Serwer to easy/medium jak mowili juz wiec exp jest dobry do pewengo stopnia latwo potem juz trudniej

is wypakowany po brzegi powiedz co w tym is masz jakies pety kilka fryur jakias zbroja chyba do expa jakies kd wierzchowce ale to wszystko mozna wydropic w grze

DMG ktore jakos jeszcze nie slyszalem zeby ktos mowil cos o dmg

Opublikowano

administracja srednia wieku 30  a jezeli jest dla Ciebie niedorozwinieta, to sam masz cos z glowa:)) Nie bedziesz wymienial bugow bo ich nie ma hahah:D Nie rob z siebie posmiewiska:) I tak apropo kazda jedna rzecz w IS zdobywasz w grze:) bez tego nie pograsz mowisz? czyli co masz na mysli wbic lev i miec eq nie expiac i nie dropiac? Z pustego nawet Salomon nie naleje!

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry nie wiem dlaczego takie hejty leca na niego, zobacz w rankingu jak topka rośnie exp jest właśnie dobrze zrobiony by szybko nie wbic tego max lvl i nie nudził się jest co robić naprawdę warto wejść i spróbować w grze widać ze co rusz jakaś nowa osoba rozpoczyna grę. JA SPRÓBOWAŁEM I NIE ŻAŁUJĘ WIEĆ I TY SPRÓBUJ A NA PEWNO NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ!!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry nie wiem dlaczego takie hejty leca na niego, zobacz w rankingu jak topka rośnie exp jest właśnie dobrze zrobiony by szybko nie wbic tego max lvl i nie nudził się jest co robić naprawdę warto wejść i spróbować w grze widać ze co rusz jakaś nowa osoba rozpoczyna grę. JA SPRÓBOWAŁEM I NIE ŻAŁUJĘ WIEĆ I TY SPRÓBUJ A NA PEWNO NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ!!

jaka pełnisz role w administracji ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

[-] Serwera

-Słaby exp

-GIGANTYCZNE spoty(przez co nie da się expić bo lagi w kij)

-Gracze z słabymi komputerami nie zawitają bo w kij wielkie spoty...

[+] Serwera

-Serwer ogarnięty jak i administracja

-Nie znalazłam żadnych bugów ani dziur

Pzdr i czekam aż zmniejszycie spoty ;>

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Czy dodacie na forum coś takiego jak "Kalendarz eventów " 

Tak, do tygodnia będzie takowy kalendarz umieszczony na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...