Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem ze zagralbym ale po odpowiedziach i zachowaniu administratora widze ze nie bedzie warto ... 
system ulepszen tez jest lipny i ogolnie nic nowego ,,tego jeszcze nie widzialem" nie bylo ...
jednak powodzenia na starcie ;)

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie ja w ktorym komentarzu zachowałem sie wulgarnie?? Ze mówisz ze nie zagrasz bo zachowanie admina...

Opublikowano

Server zapowiada sie ciekawie. System ulepszen calkiem ladny,teraz tylko bym jeszcze jakas mapke i dungeon dorzucil (bo jak dla mnie troche malo). Wydaje mi sie,ze mozna polecic.

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Serwer cały czas jest dopracowywany. Na pewno z czasem będą wychodziły nowe aktualizacje!

A informacje o nich (co będzie wprowadzane) znajdą się na stronie głównej oraz forum.

Opublikowano

Odpowiadasz jak gimbus wiec co sie dziwisz panie pseudo admin, zje**nych x plików. Tłumaczysz się od początku tej prezentacji, a tytuł tylko dla przyciągnięcia potencjalnego forumowicza . Na start max 30 graczy,a  potem do 0. Hehe zaraz po starcie licznik X3 ? 4 a może 5 ? 

Opublikowano

Moim zdaniem server wydaje sie pozytywny napewno zagram czekam tylko na start bardzo fajny rozbudowany system petow.Mam pytanie czy bendzie cos takiego ze np: top 50 graczy pierwszych dostaje peta czy cos? Moj nick Akwarny od jutra po 18 lub 19 :)

Opublikowano

Maniek zgłoszony za spamm:) Trzeba czytac regulamin czlowieku i nie pisac bzdet:) kiedy bedzie client?

Client będzie udostępniony dla waszego użytku już dziś. Link będzie się znajdował na stronie głównej oraz w zakładce Pobierz. (pomiędzy 16-18)

Moim zdaniem server wydaje sie pozytywny napewno zagram czekam tylko na start bardzo fajny rozbudowany system petow.Mam pytanie czy bendzie cos takiego ze np: top 50 graczy pierwszych dostaje peta czy cos? Moj nick Akwarny od jutra po 18 lub 19 :)

Rozmyślamy cały czas nad taką możliwością, lecz nie wiemy jeszcze czy to będą pety czy też inne przedmioty.

@Zapraszam do odwiedzenia naszego FanPage oraz Twitter!!

Informacje na ten temat znajdziecie pod tym linkiem:

http://necropolis.org.pl/forum/index.php?/topic/26-fanpage-twitter/#entry31

Opublikowano

Nie przyciągniecie graczy takim serwerem, nie oferujecie nic nowego, słaba reklama.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

UP

Nie każdy serwer który startuje teraz ma w sobie coś nowego autorskiego, a tu widac ze administracja sie stara maja dużo ciekawych systemów moze nie są autorskiego ale sa widac ze zalezy im dodają różne systemy itd żeby serwer nie nudził się NAM!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Weźcie się wieśniaki ogarnijcie :) bo aż żal mi się Was robi z tego co czytam. Najlepiej pisać a gówno się wie :) .. Zacznijmy od tego.

Skoro jesteście takie Kox-y postawcie własny serwer.

Skoro nie potraficie docenić czyjejś pracy to zamknijcie te mordeczki.

Skoro mówicie że to wciąż na tych samych plikach - 3/4 serwer-ów nie tworzy Swoich plików tylko na innych jedzie.

Co do administracji, nawet jeśli popełnili błędy to trzeba im dać szansa na poprawę - Liczę że ten serwer wypali.

Skoro oceniasz serwer po prezentacji to życzę Wam powodzenia bo pewnie jesteście bez mózgami jak Pinki 

1376484024_NzcuMjU0LjIyMi41_271_pinky_an

TO TYLE DZIĘKUJE ZA UWAGĘ.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Weźcie się wieśniaki ogarnijcie :) bo aż żal mi się Was robi z tego co czytam. Najlepiej pisać a gówno się wie :) .. Zacznijmy od tego.

Skoro jesteście takie Kox-y postawcie własny serwer.

Skoro nie potraficie docenić czyjejś pracy to zamknijcie te mordeczki.

Skoro mówicie że to wciąż na tych samych plikach - 3/4 serwer-ów nie tworzy Swoich plików tylko na innych jedzie.

Co do administracji, nawet jeśli popełnili błędy to trzeba im dać szansa na poprawę - Liczę że ten serwer wypali.

Skoro oceniasz serwer po prezentacji to życzę Wam powodzenia bo pewnie jesteście bez mózgami jak Pinki 

1376484024_NzcuMjU0LjIyMi41_271_pinky_an

TO TYLE DZIĘKUJE ZA UWAGĘ.

Dokładnie oceniają po prezentacji mówią o bugach i innych rzeczach gdy serwer jeszcze nie wystartował. A gdy serwer wystartuje może być jednym z lepszych jeszcze nikt tego nie wie co będzie i trzeba czekac na start i dać im szansę! ZAPRASZAMY <3

Opublikowano

Nieźle sie prezentuje oby grało więcej osób niż na tych serwerach co wczoraj wystartowały 

Btw.

Kto jest w administracji?

Opublikowano

Dokładnie oceniają po prezentacji mówią o bugach i innych rzeczach gdy serwer jeszcze nie wystartował. A gdy serwer wystartuje może być jednym z lepszych jeszcze nikt tego nie wie co będzie i trzeba czekac na start i dać im szansę! ZAPRASZAMY <3

Wystarczy fakt, że wiem, na czym ten serwer stoi (pliki) i już jestem święcie przekonany, że bez błędów się nie obejdzie, bo pliki te niszczą się same, nawet nie trzeba dotykać. No ale fakt - wszystko wyjdzie po starcie, póki co radziłbym zmienić slogan jeżeli szanujecie graczy - bo takich serwery były setki, a okłamywać potencjalnych osób które będą u Was grać nie jest dość mądre.

Pozdrawiam i powodzenia życze, choć wiem, że będziecie mieć zamieszania z tymi plikami jak każdy.

A i żeby było jasne, to nie jest żaden bezpodstawny hejt, durna opinia czy inne tego typu pierdoły, po prostu pewne rzeczy się nie zmieniają. ;)

Opublikowano

Wystarczy fakt, że wiem, na czym ten serwer stoi (pliki) i już jestem święcie przekonany, że bez błędów się nie obejdzie, bo pliki te niszczą się same, nawet nie trzeba dotykać. No ale fakt - wszystko wyjdzie po starcie, póki co radziłbym zmienić slogan jeżeli szanujecie graczy - bo takich serwery były setki, a okłamywać potencjalnych osób które będą u Was grać nie jest dość mądre.

Pozdrawiam i powodzenia życze, choć wiem, że będziecie mieć zamieszania z tymi plikami jak każdy.

A i żeby było jasne, to nie jest żaden bezpodstawny hejt, durna opinia czy inne tego typu pierdoły, po prostu pewne rzeczy się nie zmieniają. ;)

Skąd możesz wiedzieć takie rzeczy? Może administracja się postarała i bardzo dobrze ogarneła serwer i będzie się NAM GRACZĄ grało bez większych problemów, wiadome może jakieś błędy będą jak każdy nowy serwer który startuje teraz ma problemy ale może znają się na rzeczy i dadzą radę! Liczę na NICH!

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć takie rzeczy? Może administracja się postarała i bardzo dobrze ogarneła serwer i będzie się NAM GRACZĄ grało bez większych problemów, wiadome może jakieś błędy będą jak każdy nowy serwer który startuje teraz ma problemy ale może znają się na rzeczy i dadzą radę! Liczę na NICH!

Również im życzę jak najlepiej, ale to jest zbyt piękne by było prawdziwe, tyle lat tu siedzisz, tyle lat siedzisz w metinie i dalej wierzysz, że odgrzewane kotlety mają jakieś szanse? Zobaczymy jak to wyjdzie, sam chętnie wbije bo dawno w nic nie grałem, może się nie zawiodę i jeszcze tu wpadne pochwalić administracje, a może zakończymy konwersacje tekstem ''a nie mówilem?'' ;)

Pozdrawiam, miłego dnia :)

Opublikowano

Również im życzę jak najlepiej, ale to jest zbyt piękne by było prawdziwe, tyle lat tu siedzisz, tyle lat siedzisz w metinie i dalej wierzysz, że odgrzewane kotlety mają jakieś szanse? Zobaczymy jak to wyjdzie, sam chętnie wbije bo dawno w nic nie grałem, może się nie zawiodę i jeszcze tu wpadne pochwalić administracje, a może zakończymy konwersacje tekstem ''a nie mówilem?'' ;)

Pozdrawiam, miłego dnia :)

ZAPRASZAM Z CHĘCIĄ ZAGRAM Z TOBĄ I PRZEKONAMY SIĘ ;)!

Opublikowano

Przepraszam, ale zwykły gotowiec kolejny Athleta? :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Dawno już w mietka nie grałem :D Serwer zapowiada się ciekawie , odczekam 2-3 dni od startu jeśli wszystko będzie ok to wtedy wbije .

Powodzenia na Starcie .

Opublikowano

Za jakieś 20/30 min podamy klienta na hostingu mega.co.nz

Dobra.. Dziś start,a o której godzinie :O ? I Gdzie klient ^^

Start między godziną 18 a 19

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...