Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zegnam Cie drutex haha sam nick mówi za siebie:D ja zostaje bo jest sporo graczy i nie ma wywalania ani nic:) Przyjemnie się gra a narzekają tylko takie właśnie druty cienkie jak barszcz:) Jutro evennt ZUO tak? :D

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zegnam Cie drutex haha sam nick mówi za siebie:D ja zostaje bo jest sporo graczy i nie ma wywalania ani nic:) Przyjemnie się gra a narzekają tylko takie właśnie druty cienkie jak barszcz:) Jutro evennt ZUO tak? :D

Dla ciebie polecam lekcje czytania i wizyte u okulisty , jest tak duzo graczy ze w m1 nie idzie sie ruszyc  ( ch1 5 osob )

Graj dalej a bedziesz wielki , moze ktos ci odpali perel z bugu . . .

Opublikowano

Server dno , sam znalazlem 3 bugi . Dokladnie 15 minut temu szamanka 67lv pokazala mi po 600x kazdej perly  ( ciekawe gdzie tak szybko dropi )

Zegnam to zbugowane cos .

na poczatku startu serwera byl problem z perlami ale zostalo juz to naprawione wiec spokojnie mozna grac, perly i tak nie sa za duzo warte wiec spokojnie duzo nie starciliscie ani zyskaliscie :)!!

Opublikowano

Interfejs oja oja interejs nie zmieniony ojj. Serwer działa poprawnie nie ma zadnych problemów z gra działa stabilnie graczy przybywa jest coraz wiecej tyl rzeczy zmione a masz problem do interfejsu? Gratuluje.

W nazwie pisze, ze "jeszcze tego nie widzialem", a problem w tym, ze serwery na tych plikach staly tysiace razy i zawsze z tym interfejsem, a ty mi tu pierdolisz, ze nigdy czegos takiego nie widzialem, a ty nawet interfejsu w tym j****ym gotowcu nie zmieniłeś i próbujesz wmówić, że ten serwer to nowość kiedy nawet j****y interface jest stary z gotowych plików tego serwera.

Nie polecam, zero reklamy, graczy max 150.

Opublikowano

Na chwilę obecną prace nad reklamą są w toku. Prowadzimy współpracę między innym z: Bulioners, AdaMPCforumombi, Ziolo Games i wielu innych.

@Semyaz, a co do twojej wypowiedzi.. Nie wiem czy nie potrafisz czytać czy masz coś z oczyma. Ale jak napisałem w jednym z komentarzy. Na serwerze będą wprowadzane nowości (nie uwzględnione jakie), które będą dotyczyły aspektu gry.

Opublikowano

tak sie zaexpilem ze  zapomnialem zapytac czy mozna SM w grze jakos zdobyc?

Owszem, nasz serwer nie jest zrobiony typowo pod IS.  Wszystkie przedmioty z IS można zdobyć w grze. Preferujemy zasady, ładuje kto chce!

A co do SM to można je wydropić Szkatułek Blasku oraz z boss'ów 120/150lv, lecz bardzo mały %

Tak więc na prawdę warto zagrać, wszystko jest dopracowane dla graczy.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie mogę uruchomić client'a ;o 

Oo..

Proponuję przeprowadzić taki mały zabieg :)

1. PPM -> na ikonę: Necropolis
2. Następnie wybrać z listy: Właściwości
3. Następnie przejść do zakładki: Zgodność
4. Tryb Zgodności -> Zaznaczyć okienko: Uruchom ten program w trybie zgodności z
5. Z rozwijanej listy wybrać: Windows 7 lub Windows XP (Service Pack 3)

Powinno pomóc :]

Opublikowano

Na forum jest napisane że dziś event ZUO :)!

Co do gry jest mega zadnego problemu/bugu gra sie dobrze zadnych cofek resetów czy cos milo sie gra

ZAPRASZAM!!!

Tak zauważylem bardzo sie ciesze serwer godny uwagi Zapraszam!!!

Opublikowano

a czy metiny występują tylko i wylacznie na mapce z metinami ? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Widzę serwer się rowija na forum już pierwszy konkurs dziś jeszcze ZUO na serwerze o 19 będzie mega tak jak było zapowiadane :)! Zapraszam i polecam!

UP

Grając na serwerze expiac widziałem metki na mapach więc sa tez na expowiskach!

Opublikowano

Dropna mi kupon 35 Sm!! ;D  a oprócz  szkat blasku i bossow można jeszcze jakoś zdobyć rzeczy z IS czy to jedyny sposób?

Oczywiście, jednym z takich sposobów jest wygranie między innym Eventu OX lub innych organizowanych przez Administratorów.

a czy metiny występują tylko i wylacznie na mapce z metinami ? 

Nie, Metiny występują także na normalnych expowiskach.

Opublikowano

Koło 11:30 pojawi się u mnie na kanale pierwszy film z serii let's play! 

Pytanko, czy trute zdobędę tylko ze szkaty śmierci i azraela?

Truty leca z red lasu metki podobno :)!

Opublikowano

Koło 11:30 pojawi się u mnie na kanale pierwszy film z serii let's play! 

Pytanko, czy trute zdobędę tylko ze szkaty śmierci i azraela?

Tak, ponieważ nie może być zbyt łatwo.

Event ZUO - 14-09-2014  19:00

Więcej informacji na Forum!

Opublikowano

Tak, ponieważ nie może być zbyt łatwo.

Event ZUO - 14-09-2014  19:00

Więcej informacji na Forum!

Skoro już twierdzisz że to nie wasz kolejny serwer, czemu macie strone Life of metin? Strony liraxa nie widziałem więc nie wiem czy była ta sama :D

­azYIWDl.png

Opublikowano

Skoro już twierdzisz że to nie wasz kolejny serwer, czemu macie strone Life of metin? Strony liraxa nie widziałem więc nie wiem czy była ta sama :D

Spinasz się o wygląd strony zobacz ile serwerów ma podobne strony nawet teraz nwm czy dalej stoi serwer który też ma stronę podobną do tego więc idź im tam napisz że mają stronę jak oni!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Spinasz się o wygląd strony zobacz ile serwerów ma podobne strony nawet teraz nwm czy dalej stoi serwer który też ma stronę podobną do tego więc idź im tam napisz że mają stronę jak oni!

Ja się nie spinam, stwierdzam fakt którego oni się wypierają. Każdy wie że to administracja Aresa/Liraxa/Life of metin :>

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...