Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty UP najlepiej wiesz ile jest graczy online ze tak piszesz?? Serwer stoi stabilnie administracja stara sie dzial jak widac rekalam jest i mniejmy nadzieje ze będzie jej więcej a graczy przybywa widac jest nas coraz więcej. Wiec zapraszam do gry i serwer oczywiście jak najbardziej POLECAM!!!

4069914545198581480131.png

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

50 osób gra max na tym serwie, osobiście ja zrezygnowałem nic ciekawego, serwer postawiony na kradzionych plikach. Nie polecam. Pozdrawiam

Proszę o dowody odnośnie oskarżenia.

50osób to chyba było na Handlowej. Mamy wglądy do liczby gracz i powiem Ci, że z 100 nie schodzi. To jest takie min. A to że gracze expią  to ich nie widać.

Opublikowano

Widzę serwer stoi stabilnie administracja się stara o reklame dba o graczy kontak z nimi jest bardzo dobry na ts zawsze ktoś jest odpisz czy zejdzie pogadac zawsze pomogą jest fajnie serwer jest naprawde dobry i polecam go sam na nim gram jest dosyć łatwo exp jest miły dobra atmosfera naprawde warto zagrac i polecam WAM ten serwer dobry easy dla zabicia czasu POZADRAWIAM I POLECAM!

Opublikowano

a skąd można mieć peta?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

na 20 lvlu raczej duzo ci nie powiem dowiedizalem sie ze 1 misja juz jest zbugowana i nie wiem czy jest wbudowany bs ;p

Opublikowano

jaka  nagrode otrzyma gracz jezeli wbje pierwszy topke? bo podobno jakas bedzie:D

To jest taka nasza mała niespodzianka :) Na pewno będzie to fascynująca nagroda i nie będzie na co narzekać :)

Czy można posiadać więcej niż 1 peta?

Owszem, kolejny pety można zdobyć między innymi w IS.

Opublikowano

truciaka i stalki w red lesie dropne?

Opublikowano

truciaka i stalki w red lesie dropne?

Zatruty Miecz - Szkatułka Nieb. Śmierci i Szkatułka Pana Śmierci (Azraela)

Stalki jak najbardziej można wydropić w Red Lesie :)

Opublikowano

na 20 lvlu raczej duzo ci nie powiem dowiedizalem sie ze 1 misja juz jest zbugowana i nie wiem czy jest wbudowany bs ;p

Ta misja była zbugowana oni ja usuneli z npc itd bo bylo mozna bugowac ale został ten zwój po niej mają to też usunąc tej misji tak naprawdę nie ma :D

Opublikowano

Ta misja była zbugowana oni ja usuneli z npc itd bo bylo mozna bugowac ale został ten zwój po niej mają to też usunąc tej misji tak naprawdę nie ma :D

Bo najlepiej usunąć zamiast się namęczyć z naprawą ....

PS: Serwera nie polecam, bo nie wiedzę nic co by mnie zachęciło ;)

Opublikowano

Bo najlepiej usunąć zamiast się namęczyć z naprawą ....

PS: Serwera nie polecam, bo nie wiedzę nic co by mnie zachęciło ;)

To nie chodzi o to że będziemy się męczyć z naprawą.

Ten Quest został wprowadzony przypadkowo i nie powinno go być.

Po prostu wolimy z czasem dodać własne Questy, dopracowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...