Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planujecie  zrobic kalendarz eventowy?

Tak, już po starcie możliwe, że jutro nawet będzie dostępny kalendarz evetnów w prezentacji na stronie głownej także na naszym forum także zachęcam do zarejstrowania się na naszym forum (link na stronie głownej) na którym także będą organizowane liczne eventy :)

a co z broniami na 75 lvl bedzie mozna je ulepszyc na jakas jeszcze inna bron?

Z broni na 75lvl robi się bronie v2 a z broni v2 robi się bronie v3 czyli ogólnie z truty robi się dwa kolejne sety broni które na pewno przydadza sie podczas expa :)!

ZAPRASZAM DO REJESTRACJI KONT DO GDY JAK I TEŻ NA FORUM SERWERA LINK DO KLIENTA ZNAJDZIECIE W PREZENTACJI LUB NA STRONIE SERWERA W DZIALE "POBIERZ"

POZDRAWIAMY TEAM NECROPOLIS!

Opublikowano

Na forum opłaca sie rejestrowac? Beda jakies konkursy?

Tak rejestracja jest możliwa już a forum wszystkie konkursy które będa w grze odbywały się będa podawane na forum, lecz także na samym forum serwera będą organizowane konkursy więc myślę że opłaca się założyć konto!

O której start dokładnie?

Start na 100% będzie do godziny 19!

KLIENTA MOŻNA POBRAĆ JUŻ NA STRONIE GŁOWNEJ SERWERA JAK I ZAŁOŻYĆ KONTO ;)!

Opublikowano

Tak rejestracja jest możliwa już a forum wszystkie konkursy które będa w grze odbywały się będa podawane na forum, lecz także na samym forum serwera będą organizowane konkursy więc myślę że opłaca się założyć konto!

Start na 100% będzie do godziny 19!

KLIENTA MOŻNA POBRAĆ JUŻ NA STRONIE GŁOWNEJ SERWERA JAK I ZAŁOŻYĆ KONTO ;)!

Czy planujecie jakieś eventy po starcie?

Opublikowano

To samo pytanie co up ile kont założonych ? 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Ile graczy juz zalozylo konta? I  czy youtuberzy beda nagrywali czy to tylko zapowiedz i koniec?

Kont założonych jest już ponad 350 co nas bardzo cieszy! Youtuberzy którzy nagrali zapowiedz gameplay z serwera beda także nagrywać sererie z naszego serwera + dołacza do nich kilku następnych youtuberów!

Pozdrawiamy Team Necropolis!

Opublikowano

No to juz pobieram Clienta i czekam na start:D Bede 1 i nikt mi nie da rade!! ;D a za pierwsze wbicie max lev sa nagrody?

Czy jak wbije max lvl to dostane cos ? 

Ohh... Połączmy to w całość. Teraz odpowiem na te 2 pytania.

Tak więc, jeżeli pierwsze 5 osób wbije max lvl (bez żadnych hack'ów - Będą te osoby monitorowane) to otrzymają bogate nagrody, lecz to będzie niespodzianka!

Opublikowano

A czy wbicie max lvl będzie w takie szybkie czy średnie ? Bardzie chodzi mi o przejścia lvl tzn np 179 do 180

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zastanawiam się czy pobrać bo prawie limit mi się skonczył, a nie mam kompletnie co robić...Adminie tego serwera...Potrafisz zapewnić, że serwer nie będzie off po 5 minutach? 

Opublikowano

A czy wbicie max lvl będzie w takie szybkie czy średnie ? Bardzie chodzi mi o przejścia lvl tzn np 179 do 180

Etapy pomiędzy mapami są zróżnicowane, lecz bardzie utrzymuje się na średnim poziomie.

Zastanawiam się czy pobrać bo prawie limit mi się skonczył, a nie mam kompletnie co robić...Adminie tego serwera...Potrafisz zapewnić, że serwer nie będzie off po 5 minutach? 

Tak, jestem w stanie zapewnić każdemu nowemu graczowi, że serwer nie padnie po 5min. O to nikt z was nie musi się martwić.

Opublikowano

Jeszcze tylko 55min :D i gramy :), mam nadzieje że wystartujecie bez problemów większych i równo z ustaloną godzina ;)!

Pozdrawiam

Bez obaw :) Tak jak jest zaplanowane tak będzie wykonane. Więc pozostaje wam tylko czekać :)

Nasz link do FanPage & Twitter znajdziecie Tutaj :)

http://necropolis.org.pl/forum/index.php?/topic/26-fanpage-twitter/#entry79

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...