Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy na rekrutacje na moda sa jakieś wymagania? i czy można jeszcze składać na tgm ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Serwer został naprawiony  gdzie juz nie ma żadnego problemu z logowaniem czy wywalaniem z serwera już wszystko jest dobrze  już w ten weekend pierwsza aktualizacja serwera! ZAPRASZAMY DO GRY!!

Pozdrawiamy Team Necropolis!

Opublikowano

Licznik podkręcony minimum x6.

No dobrze że nie x10. Co żal d*pe ściska że nasz serwer stoi rozwija się a twój padł po jednym dniu? Gdzie licznik ciągle pokazywał 3k online o.O a może z 200 było co. nie grałeś nie widziałeś więc nie oceniaj jak nie wiesz. Żegnam!

Opublikowano

Okey serwer działa aby połączyć sie na serwer należy pobrać ta latkę

xxx

i wkleić ja do folderu Pack w kliencie. Zapraszamy do grania przepraszamy za takie opóźnienie. Team Necropolis

Scanu nie dodaje bo pliki z clienta

Proszę o skan. /2h

Opublikowano

Proszę o skan. /2h

Hahaha brawo brawooo jeszcze 3pkt ostrzeżenia za to no to brawo mądre pliki z klienta scan w prezce zmienione kilka linijek w plikach tekstowych nie no wirusów jak nic tam będzie brawo

Proszę skan na twoje życzenie zobacz ile wirusów masakra

https://www.virustotal.com/pl/file/e4ebfeea6f917a1ac684c96de238e8ee26bfd505cc9f487e1314b4a3dfcf9e89/analysis/1411482155/

RATY 30% NA SERWERZE!!

Opublikowano

No dobrze że nie x10. Co żal d*pe ściska że nasz serwer stoi rozwija się a twój padł po jednym dniu? Gdzie licznik ciągle pokazywał 3k online o.O a może z 200 było co. nie grałeś nie widziałeś więc nie oceniaj jak nie wiesz. Żegnam!

Kolego, 10 minut po wyłączeniu serwera licznik pokazywał 3/4 tego co przed wyłączeniem więc mi tutaj nie pierdól, poza tym przy ~ 500 online po wyłączeniu serwera na TS"ie wchodzi około 250 osób, u Was rekord to 11  xD

Opublikowano

Alceas grasz? Nie grasz wiec morda w kubel bo Ci co graja wiedza ze jest duzo ludzi:) Takich jak ty jest na peczki a jedyne co chcecie osiagnac to zainteresowanie ktorego w realnym zyciu nie otrzymujecie:)

Opublikowano

Kolego, 10 minut po wyłączeniu serwera licznik pokazywał 3/4 tego co przed wyłączeniem więc mi tutaj nie pierdól, poza tym przy ~ 500 online po wyłączeniu serwera na TS"ie wchodzi około 250 osób, u Was rekord to 11  xD

Brawo tylko że serwer obecnie nie posiada ts, jeżeli mówisz o liczniku na naszej stronie on nie jest super szybki więc gdy wyłączymy serwer on dopiero po jakimś czasie pokaże tą liczbę " 0 " bo ma tzw lagi i tyle.

Opublikowano

ALceas się odezwal aka mam pro serwer na 2 dni zgarne z isa i sprzedam pliki :)

jesteś tu spalony na wieki ^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Brawo tylko że serwer obecnie nie posiada ts, jeżeli mówisz o liczniku na naszej stronie on nie jest super szybki więc gdy wyłączymy serwer on dopiero po jakimś czasie pokaże tą liczbę " 0 " bo ma tzw lagi i tyle.

Kolego, siedziałem kiedy jeszcze był TS i nie pierdól mi tutaj głupot.

Liczbę 0 pokaże po ponad 20 minutach, bo zapewne jest zrobiony na query które pobiera ilość row'ów w których last play jest mniejszy o 20 od aktualnej daty, a dodatkowo jest pomnożony, kolego, 20 osób na forum przy 500 online na serwerze, to się nie sprzeda. Graczom możesz p******** głupoty, nie mi. Dodatkowo nie próbuj obrażać kiedy dobrze wiesz że nie masz racji, łatkę mogę pobrać w każdej chwili... ;-)

ALceas się odezwal aka mam pro serwer na 2 dni zgarne z isa i sprzedam pliki  :)

jesteś tu spalony na wieki ^^

Widzisz, przynajmniej potrafię na siebie zarobić a nie całe życie jak Ty na garnuszku rodziców :)

Opublikowano

Liczbę 0 pokaże po ponad 20 minutach, bo zapewne jest zrobiony na query które pobiera ilość row'ów w których last play jest mniejszy o 20 od aktualnej daty, a dodatkowo jest pomnożony, kolego, 20 osób na forum przy 500 online na serwerze, to się nie sprzeda. Graczom możesz p******** głupoty, nie mi. Dodatkowo nie próbuj obrażać kiedy dobrze wiesz że nie masz racji, łatkę mogę pobrać w każdej chwili... ;-)

Widzisz, przynajmniej potrafię na siebie zarobić a nie całe życie jak Ty na garnuszku rodziców :)

zarobiles na oszukaniu ludzi gimbusie :)

na tsie tak ladnie mialczales ze taki pro jesteś a okazało się ze jesteś klamca i złodziejem :)

faktycznie rodzice musza być z Ciebie dumni ze uszukujac i kradnąc zarobiles w wieku 17 lat GZ

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Mylisz się i to grubo i masz pecha, zakończę to rozmowę z Tobą bo to nie ma sensu znalazł się kolejny który przyszedł hejtować i wielki znawca wie  wszystko lepiej. Pozdrawiam Cię kolego i serdecznie żegnam!

Opublikowano

zarobiles na oszukaniu ludzi gimbusie :)

na tsie tak ladnie mialczales ze taki pro jesteś a okazało się ze jesteś klamca i złodziejem :)

faktycznie rodzice musza być z Ciebie dumni ze uszukujac i kradnąc zarobiles w wieku 17 lat GZ

Nie wiem kto Ci powiedział, że mam 17 lat ;-)

Złodziejem możesz nazwać osobę która kradnie, tutaj ludzie pieniądze wysyłali dobrowolnie znając ryzyko, poza tym na rekatywacji u Hooltrasa będą mieli wszystko zwrócone ;-)

Bay!  :rolleyes:

Opublikowano

Nie wiem kto Ci powiedział, że mam 17 lat ;-)

Złodziejem możesz nazwać osobę która kradnie, tutaj ludzie pieniądze wysyłali dobrowolnie znając ryzyko, poza tym na rekatywacji u Hooltrasa będą mieli wszystko zwrócone ;-)

Bay!  :rolleyes:

Chyba to nie ten temat na takie wypowiedzi. Żeganmy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...