Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ts będzie myślę że do końca tygodnia :).

Poranna przerwa techniczna wniosła na serwer:

- Poprawione runy nie znikają po relogu założone widać normalnie.

- Poprawiono mapę 180Lvl Pustkowie Lemurów

- Naprawiono Gildie

- Naprawiono auto poty

- Naprawiono znikanie przyjaciół

PRACUJEMY CAŁY CZAS NAD SERWEREM I TO NIE WSZYSTKO JESZCZE DO KOŃCA TYGODNIA SPORE ZMIANY ZAWITAJĄ NA SERWERZE! MY ZABIERAMY SIĘ DO PRACY OD SAMEGO RANA A WAS DRODZY GRACZE ZAPRASZAMY DO GRY!!

Team Necropolis!

Opublikowano

TS3 już jest IP dostępne na stronie głównej serwera ZAPRASZAMY!!!

ZAPRASZAM DO LAJKOWANIA NASZEGO FANPAGE PODCZAS WEEKNDU BĘDZIEMY PODAWAĆ TAM DARMOWE KODY NA SM!

Opublikowano

Podczas logowania wywala do menu głównego? Co jest?

Podczas logowania czy podczas wybierania postaci jak masz już wchodzić np. do m1? Wejdź na ts ip masz na stronie wyjaśnimy :).

Opublikowano

Wczoraj wyłączyłem gre i dzisiaj dopiero włączyłem. Wpisuje pasy wybierałem już wszytkie CH i na początku logowania POSTACI mnie wywala.

Możliwe też że zbugowało mi postać ponieważ wylogowałem się DT po niebieskiej śmierci. Jakby któryś z GA był tak uprzejmy i przeniósł mi postać do M1. Nick krzempo

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Wczoraj wyłączyłem gre i dzisiaj dopiero włączyłem. Wpisuje pasy wybierałem już wszytkie CH i na początku logowania POSTACI mnie wywala.

Możliwe też że zbugowało mi postać ponieważ wylogowałem się DT po niebieskiej śmierci. Jakby któryś z GA był tak uprzejmy i przeniósł mi postać do M1. Nick krzempo

Wejdź na ts najlepiej ;). Lub spróbuj odbugować postać na stronie ;)

4069914545198581480131.png

Opublikowano

DZIŚ WIECZOREM ODBĘDZIE SIĘ KRÓTKA PRZERWA TECHNICZNA W CELU WYELIMINOWANIA RESZTY BŁĘDÓW, NIE SĄ ONA POWAŻNE JAKIEŚ, ALE CHCEMY BY SERWER BYŁ CZYSTY BEZ JAKICHKOLWIEK BŁĘDÓW/BUGÓW! ZAPRASZAMY DO GRY!!!

Opublikowano

Ts zostaje jak narazie, serwer jest po przerwie wszystko działa miód malina :D! OBECNIE SA RATY 30 EXPA I DROPU NA FORUM SERWERA JEST OPISANE CO PLANUJEMY NA WEEKEND EVENTY ITD! ZAPRASZAMY DO GRY

Opublikowano

W przerwie zostały naprawione:

- Poprawione runy nie znikają po relogu założone widać normalnie i dają normalnie bonusy nie trzeba zakładać ponownie.

- Poprawiono mapę 180Lvl Pustkowie Lemurów.

- Naprawiono Gildie, tereny, liderów, usuwanie zmianę lidera.

- Naprawiono auto poty, buffy po teleporcie.

- Naprawiono znikanie przyjaciół.

PRACUJEMY CAŁY CZAS NAD SERWEREM I TO NIE WSZYSTKO JESZCZE DO KOŃCA TYGODNIA SPORE ZMIANY ZAWITAJĄ NA SERWERZE! MY ZABIERAMY SIĘ DO PRACY OD SAMEGO RANA A WAS DRODZY GRACZE ZAPRASZAMY DO GRY!! Do poprawnego działania serwera zostało nam nie wiele bo praktycznie jeden mały błąd został co dziś w nocy zapewne naprawimy to i serwer już rano będzie czysty jak łza. WIEC WARTO NAM DAĆ TĄ SZANSĘ ZAGRAĆ A NIE BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ!

LINK DO NOWEGO KLIENTA NIE POTRZEBNA JUŻ DO NIEGO ŻADNA ŁATKA!! TYLKO ŚCIĄGAĆ I GRAĆ!!

https://mega.co.nz/#!hgEFmB6A!0JrQn-uq0odo4qooHqanvoY8S5FqlFzeRSAh4yVpw5o

Skan

49793846097903590355.png

Team Necropolis!

Opublikowano

DZIŚ PRAWIE CAŁY DZIEŃ RATY :D FAJNIE xD PRZEZ WEEKEND EVENTY NO TO ZAPOWIADA SIĘ CIEKAWIE JEDNAK WARTO GRAĆ TUTAJ NAPRAWDĘ FAJNIE JEST CO ROBIĆ NIE NUDZI SIĘ SZYBKO JEST GIT ADMINISTRACJA STARA SIĘ CAŁY DZIEŃ ZAPRASZAM I DO ZOBACZENIA NA SERWERZE!!!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

A biolog działa już poprawnie?? xD

Tak biolog został naprawiony. Ogólnie serwer działa już bez bugów większych teraz tylko ulepszamy nasz serwer Necropolis :), dziś prawdopodobnie będzie mała aktualizacja serwera :)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...