Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ten server padł czy jest jakas przerwa? pytam sie bo dopiero co konto zrobiłem

Administracja jest niekompetentna, ( przekonałam się o tym) lagi serwerowe jak i problemy nie ostały, ciagle offy, brak doswiadczenia odradzam .

Serwer ten startowal juz kilkakrotnie na tych plikach wiec do kosz-a :) Ciekawe jak szybko padnie .Strata pieniedzy jak i czasu :)

czyli ma sie rozumiec ze padł? no ok to poszukam jakiegos easy

SERWER NIE PADŁ I NIE JEST TO WINA NASZA TYLKO SERWEROWNI I PRZYKRO NAM Z TEGO POWODU BO TO DEDYK NASZA MASZYNA ZRYWA POŁACZENIE ZE WSZYSTKIM I NIE DZIAŁA NAM NIC I PRZEZ TO SERWER OFF LAGI COFKI I PROBLEMY Z POLACZENIEM SIE, NAM ADMINISTRACJI NIE DZIALA NIE MOZEMY POLACZYC SIE Z BAZA DANYCH Z FTP NIC KOMPLETNIE NAM NIE DZIAŁA BO DEDYKA ZRYWA POŁACZENIE PISZEMY DO SERWEROWNI ALE ZERO REAKCJI :/

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Tego jeszcze nie widziałeś" niestety... widziałem już wszystko i nie zagram lecz powodzenia :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

"Tego jeszcze nie widziałeś" niestety... widziałem już wszystko i nie zagram lecz powodzenia :)

Spoko dzięki.

Opublikowano

SERWER NIE PADŁ I NIE JEST TO WINA NASZA TYLKO SERWEROWNI I PRZYKRO NAM Z TEGO POWODU BO TO DEDYK NASZA MASZYNA ZRYWA POŁACZENIE ZE WSZYSTKIM I NIE DZIAŁA NAM NIC I PRZEZ TO SERWER OFF LAGI COFKI I PROBLEMY Z POLACZENIEM SIE, NAM ADMINISTRACJI NIE DZIALA NIE MOZEMY POLACZYC SIE Z BAZA DANYCH Z FTP NIC KOMPLETNIE NAM NIE DZIAŁA BO DEDYKA ZRYWA POŁACZENIE PISZEMY DO SERWEROWNI ALE ZERO REAKCJI :/

Co ty pierniczysz wogóle?

1. Albo daliście 100 na maszynę bo było Wam żąl pieniędzy i Wam może faktycznie szwankować . ALe na 100-200 graczy serio taki kit wciskać?

2. Jeśli ma się problem z maszyną dzwoni się do serwerowni rozwiązuje problem LUB przenosi na 2 LEPSZĄ maszynę.

WIĘC PROSZE NIE WCISKAJCIE KITU Z MASZYNAMI . Tutaj na mpc nie siedzą sami graczy gdzie w to uwierzą , ale również CI co stawiają /stawiali serwery.

Nie WIERZE , ŻE OD CZASU startu czyli 6 dni NIE MOŻECIE NAPISAĆ DO SERWEROWNI ^^ .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Co ty pierniczysz wogóle?

1. Albo daliście 100 na maszynę bo było Wam żąl pieniędzy i Wam może faktycznie szwankować . ALe na 100-200 graczy serio taki kit wciskać?

2. Jeśli ma się problem z maszyną dzwoni się do serwerowni rozwiązuje problem LUB przenosi na 2 LEPSZĄ maszynę.

WIĘC PROSZE NIE WCISKAJCIE KITU Z MASZYNAMI . Tutaj na mpc nie siedzą sami graczy gdzie w to uwierzą , ale również CI co stawiają /stawiali serwery.

Nie WIERZE , ŻE OD CZASU startu czyli 6 dni NIE MOŻECIE NAPISAĆ DO SERWEROWNI ^^ .

Powiem tak od 6dni nie mamy problemu z tym bo na starcie było wszystko dobrze było dobrze. Stało się tak od wczoraj? Po prostu serwer jest ddosowany i nie jest to wina ddosów bo nie sa to potęzne ddosy tylko że dedyk zaraz zrywa połączenie mam WAM pokazać ss z tego jak nie wierzycie nie jest to wina plików czy coś po prsotu serwerownia pisze  do nich od wczoraj i odpisali ze tam ostaly dodane dodatkowe filtry ddos itd I był spokoj przez jakis czas ale dzis to samo i od 2/3h nie mam dostepu do ftp/mysq/putty zrobilem ss po wywaleniu dedyka wysłałem do serwerowni od 1,5h czekam na odpowiedz i zero reakcji. STAWIACIE NAS POD SCIANA A TAK NAPRAWDE NIE JEST TO NASZA WINA TYLKO SERWEROWNI. MYŚLICIE ZEBYSMY BYLI AZ TAK DURNI BY WAM WCISKAC JAKIES KITY? NO CHYBA NIE.

Opublikowano

Serwer jest brzydki.

Te zbroje grube brzydkie, nie mówię o broniach.

Same gotowce, nic ciekawego.

Jakoś gracze nie narzekają...

Opublikowano

DZIŚ RATY SĄ 50% JUTRO ZUO A W NIEDZIELE OX ZAPRASZAMY DO GRY DZIŚ WIECZORKIEM POJAWI SIE OBIECANY KALENDARZ EVENTÓW SERWER JUŻ STABILNY!!!!

Opublikowano

Na serwerze raty wszystko fajnie sie expi dropi można nadrobic te cofki itd co było. Serwer już naprawdę dziś ani razu nie wywaliło nic wszystko działa jak należy tak jak na starcie administracja widać stara się i warto dac im ta szanse w koncu kazdy na to zasluguje!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

No faktycznie, exp jest fajny i miły. Liczę na jakiś weekendowy OX:)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

No faktycznie, exp jest fajny i miły. Liczę na jakiś weekendowy OX:)

OBECNIE NA SERWERZE JEST PRZERWA KRÓTKA TECHNICZNA, PO PRZERWIE ZNOWU RATY JUTRO ZUO W NIEDZIELE JAKIŚ OX ;)! ZAPRASZAMY JUŻ ZA 2MIN!

Opublikowano

mam pytanie co jaki czas sa konkursy na forum i czy co tydzien sa jakies zuo itp? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer , miła atmosfera , sama prezentacja zachęca do gry , POLECAM !!

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Zapraszam na serwer , miła atmosfera , sama prezentacja zachęca do gry , POLECAM !!

Dziekujemy za opinie :). Również zapraszamy. Dziś będzie krótka przerwa techniczna by naprawić czat i katakumby. A DZIŚ O 19 ZUO ODBĘDZIE SIĘ WCHODZIMY U URIELA!

Opublikowano

Opłaca sie tu grać? i kim najlepiej?

Czy opłaca się grac? Moim zdaniem tak bo adminstracja ogarnia stara się żeby wszystko było jak najlepiej, teraz była przerwa i naprawili czat, znikajace auto poty i buffy po teleporcie widac ze zalezy im na nas jako graczach i na serwerze robią wszystko co mogą warto zagrać i dać im szanse a nie będziemy tego żałować. Jeszcze dziś ZUO PIĘKNIE :D!

4069914545198581480131.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...