Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja chcial bym sie dowiedziec o co chodzi z teleportowaniem w zapisane miejsca poniewaz zapisalem miejsce w av2 i jak chce sie tepac to znika mi menu i nic tylko paski czarne na dole i na gorze i jeszcze jedno dt na 3 pietrze sie buguje wywala i buguje postac jak chce sie zalogowac :/.. skad bronie 75/65 ?

DT jest okey. Nie raz sprawdzałem i nie wyrzuca, nie buguje.

A co do zapisanych miejsc, na przód trzeba trzeba wyczyścić wszystkie miejsca, a później zapisywać od nowa. Taką operację stosujemy tylko raz i później będzie wszystko okey.

Bronie na 75 z szkatułek Nieb. Śmierci oraz Azraela. a na 65 z metinów.

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie i panowie

Drop przedmiotów: 30% - na 5h został aktywowany :)

Adaś, dziękujemy za kolejny odcinek :)

Opublikowano

No i kto mi powie że administracja się nie stara?? No kto? Dla mnie administracja git serwer git no i zapraszam do gry :D !

Nie sztuka jest intersowac sie serwerem miesiac/dwa.Obiektywna ocene mozna wydac dopiero po roku dzialanosci serwera :)

Opublikowano

W dniu jutrzejszym (22-09-2014) nasz serwer będzie przechodził zmianę serwerowni.

Co to oznacz?

Oznacza to, że zmieniamy serwerownie dla naszego serwera.

W związku z tym mogą wystąpić nieoczekiwane błędy z połączeniem z serwerem od godziny 15:00

Czas w jakim zmiana zostanie zakończona będzie podany na forum.

Dziękuje za uwagę i proszę o cierpliwość.

Opublikowano

Tak myślimy ze tak bo to nie ze serwer pada tylko fw na naszej serwerowni jest zwalony i blokuje ip i macie blad laczenia na serwerze!

Opublikowano

Administracja forum a gry to co innego xD, administracja gry jak najbardziej polecam ogrniaja w ch*j :D

czemu oceniasz samego siebie ? :DD

co do serwera to serwer ciekawy wiec smialo można polecić :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Samego siebie? Hmm łoo tylko ze w administracji ja nie jestem chłopcze

hmm łoo... chlopcze piszesz w tym temacie średnio co 5 min i myślisz ze ludzie sa debilami i nie widza ze ciagle chwalisz i spamujesz jak to nie jest tu super ;)

oczywiście nie jesteś nikim z administracji a 80% postow w tym temacie sa Twoje jako zwykłego gracza ^^^^^^^^^^^^^^^^^^

chlopcze...

edit : Wasz serwer dalej polecam bo jest ciekawy :)

chlopcze ^^^^^^^^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

hmm łoo... chlopcze piszesz w tym temacie średnio co 5 min i myślisz ze ludzie sa debilami i nie widza ze ciagle chwalisz i spamujesz jak to nie jest tu super ;)

oczywiście nie jesteś nikim z administracji a 80% postow w tym temacie sa Twoje jako zwykłego gracza ^^^^^^^^^^^^^^^^^^

chlopcze...

edit : Wasz serwer dalej polecam bo jest ciekawy :)

chlopcze ^^^^^^^^

Pochwal mi się kim jestem w tej administracji, wiesz jezeli serwer mi sie podoba a widze takie hejty gdzie polowa ludzi nie grala a spina a widac ze administracja stara sie po tym co robia z serwerem itd to czemu nie mam chwalic go?

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Pochwal mi się kim jestem w tej administracji, wiesz jezeli serwer mi sie podoba a widze takie hejty gdzie polowa ludzi nie grala a spina a widac ze administracja stara sie po tym co robia z serwerem itd to czemu nie mam chwalic go?

az się wzruszyłem :)

czemu co pare minut OFF ?!?!

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

jeszcze troche i serwer będzie juz online trwają ostanie poprawki i damy wam latke by m wejść na nowy serwer :D!

Opublikowano

Okey serwer działa aby połączyć sie na serwer należy pobrać ta latkę

http://www16.zippyshare.com/v/2841344/file.html

i wkleić ja do folderu Pack w kliencie. Zapraszamy do grania przepraszamy za takie opóźnienie. Team Necropolis

Scan

https://www.virustotal.com/pl/file/e4ebfeea6f917a1ac684c96de238e8ee26bfd505cc9f487e1314b4a3dfcf9e89/analysis/1411482155/

Opublikowano

Widze ze serwer coraz bardzej sie rozwija ;) mam nadzieje ze bedziecie kiedys najwiekszym serwerem  easy/medium ;) Bo widac jak bardzo sie staracie i ile czasu wkladacie dla nas graczy :) Ja osobiscie wam dziekuje a wszystkich innych zapraszam na serwer JEST MEGA!!!! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...