Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grać ?

dużo luda gra?

trudno o ulepki ?

w ile wbije 100 lv

Oczywiście :P

Coraz więcej ludzi gra :)

Ulepki bardzo szybko wydropić :)

Zależy od umiejętności gracza :)

Opublikowano

witam czemu na stronie pisze all ch on a jak chce sie zalogowac to mam błąd ? wczoraj all działało mi. 

Ponieważ po ostatnich atakach mamy bardzo zaawansowane zabezpieczenia i odrzuca niektóre IP przez co jest błąd połączenia z serwerem. Pracujemy nad tym.

Opublikowano

Witam Admin sprawdź sobie gdzie są te npc z kamieniami i rosami w m1 shinso. Jak na easy to trochę krucho z eq z łez ile grupek trzeba zabić żeby wyleciał item?? Następna sprawa biolog lodowe co 1 godzinę :) chyba jakaś pomyłka ( hardy tak maja ) i na dobicie brak bonus switchera. To ma być easy ???? chyba jednak moje pojęcie o easy jest inne. 

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Witam Admin sprawdź sobie gdzie są te npc z kamieniami i rosami w m1 shinso. Jak na easy to trochę krucho z eq z łez ile grupek trzeba zabić żeby wyleciał item?? Następna sprawa biolog lodowe co 1 godzinę :) chyba jakaś pomyłka ( hardy tak maja ) i na dobicie brak bonus switchera. To ma być easy ???? chyba jednak moje pojęcie o easy jest inne. 

Jest to serwer Easy/Medium - Lecz nie można używać takich określeń w nazwach tematów.

19:00 - Event Zuo -> Wejście Uriel!!

Opublikowano

czy będzie jutro  OX ? Bo nie wie mczy się szykować. Zuo było wysmienite liczę na wiecej takich eventów. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Moze szalu nie ma z liczba online ale po takich problemach jak oni mieli to wogle cud ze serwer stoi bo inna administracja inny serwer by juz zamknęli a tu widac ze starają się więc warto dać im tą szanse a serwer jeszcze sie rozwinie!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

mi się podoba, lecz jak wiadmowo s a problemy stabilizuje sie .. i wgl 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Gandalf od poczaku prezki masz sapy i powiem Ci jedno ze nie jeden serwer by sie juz zamkna:) A ten nadal stoi:) i bugow nie ma lecz czasem jest problem z zalogowaniem przez DDOS-y gdzie to praktycznie na kazdym serwie sie dzieje:) Jak Ci nie odpowiada serwer to albo idz na innego albo zacznij grac w mario, tam nie ma ddos:)

Opublikowano

Drogie sa zmianki?

Ile dropnie yang ze spota w m1?

Luczniki w av podbiegaja pod postac?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Chętnie bym zagrał lecz niestety wasze zabezpieczenia mi nie pozwalają.
Blokuje IP i co każde teleportowanie wywala z gry + błąd połączenia z serwerem.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Chętnie bym zagrał lecz niestety wasze zabezpieczenia mi nie pozwalają.

Blokuje IP i co każde teleportowanie wywala z gry + błąd połączenia z serwerem.

Pracujemy nad tym myślimy że już dziś najpóźniej do jutra będzie wszystko okey. Przepraszamy za takie utrudnienia :/

Opublikowano

Pracujemy nad tym myślimy że już dziś najpóźniej do jutra będzie wszystko okey. Przepraszamy za takie utrudnienia :/

Taki problem jest już od chyba tygodnia. Ale wierzę w was, i mam nadzieję że w końcu będę mógł zagrać.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

a ja chcial bym sie dowiedziec o co chodzi z teleportowaniem w zapisane miejsca poniewaz zapisalem miejsce w av2 i jak chce sie tepac to znika mi menu i nic tylko paski czarne na dole i na gorze i jeszcze jedno dt na 3 pietrze sie buguje wywala i buguje postac jak chce sie zalogowac :/.. skad bronie 75/65 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...