Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mialem zagrac, ale 250 online o 17 to lipton troche

250? Wiesz czemu? :) 

W tej chwilii troche serwer wywalało bo ddosy i te sprawy, radzę poczekać do jutra i można śmiało grać.

Opublikowano

oczerniasz serwer i grasz? bardzo dziwne przeciez taki do dupy jest wiec po co grasz? ;D Powiem Ci ze sam sie placzesz teraz ;]

Z tego co wiem na innym serwie tez oczerniales wiec to chyba taki charakter^^

Opublikowano

Ten inny serwer misiu mój drogi, to po pierwsze nie oczerniałem a napisałem czystą prawdę, mam tam top1, to raz, a dwa gram tutaj tylko czysto z nudów bo same syfy teraz wychodzą a te pliki znam więc gram, a jeśli chcesz rozwijać dyskusje to napisz na PW :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

SERWER MIAŁ MAŁE PROBLEMY JAK KAŻDY SERWER NOWY WIADOMO KONKURENCJA NIE SPI I CHA ZROBIC JAK NAJGORZEJ DLA NICH ALE SERWER JUŻ ONLINE NA STRONIE PISZA ZE DALI RATY + O 20 OX WIEC CHYBA CHCA JAK NAJLEPIEJ DLA NAS I JAKOS WYNAGRODZIC NAM TO. ZAPRASZAM I POLECAM WARTO IM DAC SZANSE !

Opublikowano

Serwer miał małe problemy stroi już stabilnie dziś o 20 ox i sa raty 50% expa + drop na 3h zapraszam do gry juz niebawem kalendarz eventów a juz w weekend pierwsza aktualizacja serwera ZAPRASZAMY!

Opublikowano

widze że serwer już jest ustabilizowamy można grać :) nie ma co się przejmować takie rzeczy się zdarzają nawet na najlepszy serwerach

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

prawda jest taka ze była z*******a cofka i wszyscy uciekli

No cóż.. ***************************.. Staramy się wszystko wynagrodzić.. Nadal zachęcamy graczy na powrót do gry.

Informujemy, że takiego typu rzeczy już nie będą miały miejsca.!

Opublikowano

lepiej trzeba było zrobić restart bo tak to sraciliscie większość graczy . i jeszcze dodajmy ten super filmik jak w pt zabiera się 70 lvl na dc żeby szybko wbijali do 95 lvl ....

ale co zrobić ludzie normalnie wbijaja długo lvl w av2 a na filmiku promującym serwer pt na dc ....

bezcenne :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

lepiej trzeba było zrobić restart bo tak to sraciliscie większość graczy . i jeszcze dodajmy ten super filmik jak w pt zabiera się 70 lvl na dc żeby szybko wbijali do 95 lvl ....

ale co zrobić ludzie normalnie wbijaja długo lvl w av2 a na filmiku promującym serwer pt na dc ....

bezcenne :)

A czy jest gdzieś zabronione używanie PT?

Aby wejść na DC założyciel PT musi mieć min. 100 poziom.. Nie zakazujemy graczom kombinować.

To świadczy o tym, że wykazują się kreatywnością oraz umiejętnością współpracy pomiędzy sobą.

Nie rozumiem twojego oburzenia w tym poście.

@EDTI

DZIŚ NASTĄPI OSTANIA PRZERWA TECHNICZNA NA 5MIN BY USATBILIZOWAC LOGOWANIE I CHENNELE NA SERWERZE I JUŻ OSTATNIA PRZERWA BĘDZIE TO I WTEDY JUŻ SERWER STABILNY NA 100%! Z GÓRY PRZEPRASZAMY :/.

Opublikowano

No no.... 

Serwer fajny

Lecz teraz mnie jakiś problem już na maxa w*urwia...

Podczas logowania wywala error na temat "Brak dysku D:"

Co robić?

Podobny obraz

Opublikowano

prawda jest taka ze była z*******a cofka i wszyscy uciekli

Jakoś grają, nie widzę aby wszyscy uciekli czlowieku , weź relanium na uspokojenie bo Ci żyłka pęknie. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

SERWER JEST JUŻ PO PRZERWIE WSZYSTKO GRA MIÓD MALINA ;)! ZAPRASZAM DO GRY PRZEPRASZAMY ZA TE WSZYSTKIE COFKI ITD, ALE NO SIŁA WYŻSZA TERAZ JEST JUŻ OKEY NA 100% WIĘC NAPRAWDĘ WARTO DAĆ NAM SZNASĘ! ZAPRASZAMY !

Opublikowano

Tak jutro o godzinie 19:00 na SERWERZE ODBEDZIE SIE EVENT ZUO!

Witam Serdecznie,
Ostatnimi czasy były problemy z serwerem, lecz w porę odkryliśmy przyczynę takiego zachowania serwera.
Wszystko już jest ustabilizowane i już nie będzie takich sytuacji jakie miały miejsce ostatnimi 48h.
W związku iż serwer wariował i żył własnym życiem, nie odpowiadamy za utracony ekwipunek.

Oczywiście jeszcze na dniach odbędzie się Event ZUO, lecz o tym zostaniecie poinformowani w innym temacie.

Przepraszamy za zaistniałe problemy.
Team Necropolis

Opublikowano

Administracja jest niekompetentna, ( przekonałam się o tym) lagi serwerowe jak i problemy nie ostały, ciagle offy, brak doswiadczenia odradzam .

Serwer ten startowal juz kilkakrotnie na tych plikach wiec do kosz-a :) Ciekawe jak szybko padnie .Strata pieniedzy jak i czasu :)

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...