Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wierzchowce z jakich metinow dropia ?

chetnie bym sobie wydropil ^^ ale dopiero zaczynam

Odnośnie wierzchowców to z metina na 150 (lecz rzadko) prędzej możemy je dropnąć  z bossów.

peta mozna miec tylko 1 ?

Nie, możemy mieć tyle petów ile zapragniemy :)

Opublikowano

Okey staracie się widać to w pewnym sensie ale musiscie coś zrobić żeby ludzi przyciągnąć gra się spoko można polecić staracie się itd, ale ludzi mało :(!

Cały czas pracujemy nad tym :) 

Opublikowano

Może i ja dodam coś od siebie ? ;x (Ciii ;x) Eq ukryte bo z navi.

http://imgur.pl/x5h6p111ewto

http://imgur.pl/1ig7r6mnno5c

Hehe, takie tam kurde kręcenie za plecami graczy, tak jak mówiłem wczoraj, dziś powitaliśmy nową tgm'ke mianowicie jej stary nick w grze to Joanna, nadszedł pewnien dzień w którym oto ta pani wyrzuciła eq/oddała "swojej" byłej gildii, została zbanowana aby nikt nic nie wiedział, nikt nic nie słyszał, żeby ludzie pomyśleli że poszła se na inny serwer :) Zbanowana za wh. w tym samym dniu latała po ts'ie z nazwą "Ksiezniczka" wiedziałem że to ona ponieważ w kanale było napisane kto jest właścicielem kanału, gdy się w niego klikło i w info było napisane ksiezniczka ;x głównie siedziała z wiecznie z administracją na kanale. Mówiłem sobie że zapewne jutro dadzą jej tgm'a, i co ? tak się stało :) zmieniła z nazwy ksiezniczki na nazwe kolorowa (hehe żałosne nazwy jak na 40 letnią starą c***) ;x i tym razem jednak pomyślała i zmieniła id na ts'ie (w końcu), administracja myślała że gracze nie będą nic wiedzieć, lecz było na odwrót. Tym razem wypiera się że to niejaka karolina, hehe kłamać graczy będąc tgm, no no :) Po za tym, dostała tgm, skąd? z dupy.. Rozumiem, administracja może sobie kogo chce wybrać, ale kogoś kogo nie lubi cały serwer? I przy tym zmieniając nazwe i myśląc że nikt się nie dowie że to ona? Chamstwo :) Zwłaszcza oszukiwać graczy w biały dzień, może by to jeszcze przeszło, gdyby nazwy nie zmieniała.

Przejdźmy do forum, miała tam 3 konta, aktualnie ma 2 konta, pytanie "dlaczego nie ma bana za multi konto?" Otóż dlatego iż gdyż administracja forum jak i gry są w zmowie, tyle :) Tłumaczyć więcej nie musze. Pierw miała nazwe na forum Joanna, po czym zostało konto usunięte, "z dupy?" po czym założyła konto "Ksiezniczka" i wypierała się że to nowa osoba, hehe, a wie tyle o serwerze i w ogóle? Śmieszne, administracja forum dobrze wiedziała że to jest te samo ip, ale no cóż, admini gry im płacą, co zrobisz.. właśnie wczoraj, dostała tgm'a i admin rzucił jej propozycje zmiany poraz kolejny nazwy, tym razem była kolorowa. Czyżby to był zbieg okoliczności, iż ostatnie zalogowanie księżniczki było o 18.53 a o 18.52 zostało założone konto kolorowej? hehe, żałosne :x

Tym samym widzicie jak administracja gry jak i forum z dnia na dzień robi was w konia. Co do dawaniu sm, jeszcze ujdzie bo za reklamowanie itp. ale ta sytuacja która była przedwczoraj przerasta wszystko :)

dodam takie tam dowody, dotyczące tej sprawy :x

http://scr.hu/0xgw/q69x7

Ten wyżej ss pokazuje jak asia, była liderka królewskich siedzi ze swoją "ekipą" na kanale.. miałem ją wczesniej we friendach za czasów gdy miała nick asia, dlatego tak pozostało.. Gdyby to była inna osoba, po cholere poszła by tam na kanał? i skąd znała hasło? heh. dziwne :)

http://scr.hu/0xgw/xexb2

Ten ss pokazuje pokój gold 2 oraz właściciela kanału, jaką była asia, tera tego kanału nie ma, lecz wcześniej można było wyraźnie kliknąć i była ona, czyli joanna :)

PS. nie piszcie nic na forum necro lub w grze/na ts bo jeżeli powiecie "coś" co jest prawdą w tej sprawie, zostaniecie ukarani banem bądź całkowitym usunięciem konta.

Kolego, dlaczego zamazałeś nick na handlu? Jakie dzieci.. Sami prosiliście administracje niemal na kolanach o SM bo niby będziecie nagrywać i promować.. Żenada, ludzie którzy podają się za Youtuberów to zwykłe dzieci.

Dlaczego na każdym z SS nie ma nazwy osoby handlującej?

//P.S, widocznie obaj gracze boją się, że otrzymają bana na IP. Haha... Żenujące zachowanie.

Opublikowano

Kolego, dlaczego zamazałeś nick na handlu? Jakie dzieci.. Sami prosiliście administracje niemal na kolanach o SM bo niby będziecie nagrywać i promować.. Żenada, ludzie którzy podają się za Youtuberów to zwykłe dzieci.

Dlaczego na każdym z SS nie ma nazwy osoby handlującej?

//P.S, widocznie obaj gracze boją się, że otrzymają bana na IP. Haha... Żenujące zachowanie.

Widzisz, a ja nawet nie promowałem servera, i dostałem za darmo sm i inne rzeczy. :)

Opublikowano

Widzisz, a ja nawet nie promowałem servera, i dostałem za darmo sm i inne rzeczy. :)

Jakoś mi się nie chce w to wierzyć.. Dlaczego nick postaci zasłonięty? Obawiasz się czego.. Żenada.

P.S, z tego co mi wiadomo była jakaś wzmianka z FanPage i zapewne za to SM tyle, że dziecko nigdy się nie przyzna by sie nie ośmieszyć.. 

HAHA

Opublikowano

Jakoś mi się nie chce w to wierzyć.. Dlaczego nick postaci zasłonięty? Obawiasz się czego.. Żenada.

P.S, z tego co mi wiadomo była jakaś wzmianka z FanPage i zapewne za to SM tyle, że dziecko nigdy się nie przyzna by sie nie ośmieszyć.. 

HAHA

Po co mam ci ujawnić nick? jaki fanpage ;o masz jakiekolwiek dowody? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...